Guardians of Anatolia - Karaköy Güncellemesi ile Gaffar ve Semiha Kesimi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Recoil
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Karaköy Güncellemesi ile Gaffar ve Semiha Kesimi - Anatolian Soldiers Eminönü

Mesaj gönderen Recoil »

Videoyu dün izledim tebrik ederim. Merak ettiğim şu full halley itemli olan bir büyücü yaklaşık olarak 3200 hasarı oluyor sanırım m1 ve met 2 3 ile ne kadar hasar çıkarabilir gbm ye karşı?
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Re: Karaköy Güncellemesi ile Gaffar ve Semiha Kesimi - Anatolian Soldiers Eminönü

Mesaj gönderen diltemiz »

TOLGARDA yazdı: 02 Tem 2018 09:52 Kesim güzel olmuş ama benim hala Gaffar görevim olduğu için kıskandım ve tebrik etmeyeceğim.
Yorumunuz için teşekkür ederiz.
Eminönü sunucusunda oynuyorsanız , yardım edebiliriz (kurmuş olduğumuz lonca her ne kadar yardım loncası olmasada ,
bizden yardım isteyen arkadaşları geri çevirmemeye çalışıyoruz , tüm görevler dahilinde)

Recoil yazdı: 02 Tem 2018 13:54 Videoyu dün izledim tebrik ederim. Merak ettiğim şu full halley itemli olan bir büyücü yaklaşık olarak 3200 hasarı oluyor sanırım m1 ve met 2 3 ile ne kadar hasar çıkarabilir gbm ye karşı?
Yorumunuz için teşekkür ederiz.
Şuanki bu kesimde kullanmış olduğumuz asalar ,
Alaska (50) mor ve Karamuk (55) mor asaları , bunun yanı sıra itemlerde Ensari Altuncu ve Ensari Müteferrika ,
itemleriyle (bazı itemlerde Babil olanlarıda var tabi) büyü fiziksel hasar değer 1750-1900 civarında
KONS açarak büyü kritikle verilen hasar değeri maksimum 30 bin hasar değerine ulaşıyor yer yer ,
bunun harici normal vuruşlarda 8-15 arası değişmeli gidip geliyor , (büyü kritik ile yer yer daha fazla hasar aldığıda videoda göze çarpıyor)
Şöyle söyleyebilirim , deneme şansımız olmadı , üstünü full Halley Set dizip asada Halley Asa ^ olmadığı için verilecek hasar değerini elimde kesin kanıtlı bilgiler olmadığı için konuşmayı doğru bulmuyorum. Söyleyeceğim hasar değerleri tahmini olacaktır.

Bundan ötürü konuyu bilen bir arkadaş varsa , tecrübe ve bilgisini paylaşırsa bende öğrenmiş olurum.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

Recoil yazdı: 02 Tem 2018 13:54 Videoyu dün izledim tebrik ederim. Merak ettiğim şu full halley itemli olan bir büyücü yaklaşık olarak 3200 hasarı oluyor sanırım m1 ve met 2 3 ile ne kadar hasar çıkarabilir gbm ye karşı?

Hasar değerini göstermek maksadıyla , lonca üyelerimizden ve çemberlitaş kesim grubunda olan
'' İhTiYaRGöKCiN ''karakteri ile Hedef Tahtasın'da hasar denemesi yaptık. '' Direnç Kırmasız 32bin hasar bandı ''na çok rahat ulaştı.
Üzerinde çalışılarak daha fazla bir hasar verilebilir.

Bunun yanı sıra , Full Halley Setli , Asa ^ dahil olmak üzere hedef tahtasında hasar deneyen , hasar değerlerini paylaşırlarsa bizde öğrenmiş oluruz.

İstanbul Kıyamet Vakti Fiziksel Büyü ile Hedef Tahtasında Hasar Testi

1850 Fizik + m1 + fiziksel bilgi II ile aşşağıdaki hasar değerlerine ulaşılmıştır.

1.Vuruş 14220 - Büyü Kritikli
2.Vuruş 16932 - Büyü Kritikli
3.Vuruş 17892 - Büyü Kritikli
4.Vuruş 11682 - Büyü Kritiksiz
5.Vuruş 18476 - KONS + Büyü Kritik
6.Vuruş 22704 - KONS + Büyü Kritik
7.Vuruş 27216 - KONS + Büyü Kritik
8.Vuruş 31936 - KONS + Büyü Kritik

'' Anatolian Soldiers '' İstanbul Kıyamet Vakti Fiziksel Büyü ile Hedef Üzerinde Hasar Testi (1850 Fizik+m1+fiziksel bilgi II) YAYINDA..!

Çok Yakında Devamı Sizlerle..!

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒

“Genel Etkileşim” sayfasına dön