Merhabalar sayın ikv sevenler
Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri hk.
yapılan calısmalar netıcesınde yer altı bolgesındekı tum yaratıkların zırhları dusurulmustu bıldıgınız uzere...
Ama suanda dıger bolgelerde meteor sıvrı ada Vb. boglelerde hala Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkilerinde hata var.
bır ornek verecek olursak..
yer altındakı karacın e
normal vurusla 3400
sert vurusla 3800
agır vurusla 4000
ortalama ıle vuruyoruz ama ozellıkde ada ve meteor bolgesınde yasayan yaratıklara cok daha az hasar verıyoruz.
aynı sılahla
yer altnda
normal vurusla 3400
sert vurusla 3800
agır vurusla 4000
vururken meteorda ise
normal vurusla 1800
sert vurusla 2400
agır vurusla 2600
nerde ıse meteor ve adadakı tum yaratıklarda bu sekılde..
Kesici, Ezici, Delici Silahlar ve Etkileri!!
duzenlensın yada ıkv nun tum bolgelerındekı yaratıkların zırhları dusurulsun..
kolay gelsın dıleklerımle...
Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri hk.(EkSıKLER)
- SAVASsanati
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri hk.(EkSıKLER)
SAVAŞsanatı
LODOS
RaKiBiNi ÇöZMeK SaVaŞı KaZaNMaK DeMeKTiR
LODOS
Re: Kesici, Ezici, Delici silahlar ve etkileri hk.(EkSıKLER)
Ben de yolladım ama anladığım kadarıyla garip bir fantezi içindeler. Sanırım bu durum ilginç olduğu için hoşlarına gidiyor.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- SAVASsanati
- İri Fare Avcısı
complex yazdı:Ben de yolladım ama anladığım kadarıyla garip bir fantezi içindeler. Sanırım bu durum ilginç olduğu için hoşlarına gidiyor.
SAVAŞsanatı
LODOS
LODOS
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
işin ilginç trafı itemsiz kafa koparanla sarı akrebe 3000 çakarken Mesmer Plevne balyozla bu 1600 lere iniyor ???neden???SAVASsanati yazdı:complex yazdı:Ben de yolladım ama anladığım kadarıyla garip bir fantezi içindeler. Sanırım bu durum ilginç olduğu için hoşlarına gidiyor.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Mrb arkadşalar sizlerle aynı görüşteyim ikv desteğe bu konu hakkında ne kadar cok mesaj atılırsa bir caresine bakılır varsa bir prblem kesinlikle en kısa sürede cözüme kavuşucağından emin olabilirsiniz nasıl bundan once bir hata olduğu gibi kadımhidra geldiği gün ikv oyuncularına bunun direncinin yüksek olduğunu söylemiştim ikv yönetimiyle irtibatlar sonucu güncelleme geldi en kısa sürede varsa hata düzeltilir desteğe mesaj atınız
iyi forumlar
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Kafakoparan kesici ve balyoz ezici olduğu için olabilirmi? Neyin yaygarası dönüyor 1 aydır ortalıkta hâla farkına varamadınmıCanceazi yazdı:işin ilginç trafı itemsiz kafa koparanla sarı akrebe 3000 çakarken Mesmer Plevne balyozla bu 1600 lere iniyor ???neden???SAVASsanati yazdı:complex yazdı:Ben de yolladım ama anladığım kadarıyla garip bir fantezi içindeler. Sanırım bu durum ilginç olduğu için hoşlarına gidiyor.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
Tuhaf olan ezicinin daha çok vurmasi olmazmi yani akrep görünce üstüne basarsin bicakla kesmessinki :lol:Ceviz yazdı:Kafakoparan kesici ve balyoz ezici olduğu için olabilirmi? Neyin yaygarası dönüyor 1 aydır ortalıkta hâla farkına varamadınmıCanceazi yazdı:işin ilginç trafı itemsiz kafa koparanla sarı akrebe 3000 çakarken Mesmer Plevne balyozla bu 1600 lere iniyor ???neden???SAVASsanati yazdı:complex yazdı:Ben de yolladım ama anladığım kadarıyla garip bir fantezi içindeler. Sanırım bu durum ilginç olduğu için hoşlarına gidiyor.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen:KaraXHayalet yazdı:Tuhaf olan ezicinin daha çok vurmasi olmazmi yani akrep görünce üstüne basarsin bicakla kesmessinki :lol:Ceviz yazdı:Kafakoparan kesici ve balyoz ezici olduğu için olabilirmi? Neyin yaygarası dönüyor 1 aydır ortalıkta hâla farkına varamadınmıCanceazi yazdı:işin ilginç trafı itemsiz kafa koparanla sarı akrebe 3000 çakarken Mesmer Plevne balyozla bu 1600 lere iniyor ???neden???SAVASsanati yazdı:complex yazdı:Ben de yolladım ama anladığım kadarıyla garip bir fantezi içindeler. Sanırım bu durum ilginç olduğu için hoşlarına gidiyor.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Bu konuyu ikvdestek adresine email attım ama zahmet edip dönmediler bile hem hata yapıp hemde tşk eden oyunculara sesleniyorum İKV SADECE YER ALTI BÖLGESİNDEN İBARET DEĞİLDİR.

SİNCE 2007...
Akrep anatomisini araştırmak lazım bunu öğrenmek için yada classestan bak kesici ezici delici zırhlarına.KaraXHayalet yazdı:Tuhaf olan ezicinin daha çok vurmasi olmazmi yani akrep görünce üstüne basarsin bicakla kesmessinki :lol:Ceviz yazdı:Kafakoparan kesici ve balyoz ezici olduğu için olabilirmi? Neyin yaygarası dönüyor 1 aydır ortalıkta hâla farkına varamadınmıCanceazi yazdı:işin ilginç trafı itemsiz kafa koparanla sarı akrebe 3000 çakarken Mesmer Plevne balyozla bu 1600 lere iniyor ???neden???SAVASsanati yazdı:complex yazdı:Ben de yolladım ama anladığım kadarıyla garip bir fantezi içindeler. Sanırım bu durum ilginç olduğu için hoşlarına gidiyor.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()