Gerçekler acıdır

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Gerçekler acıdır

Mesaj gönderen scorper »

Insanlar oyunu bırakıyor eski bir oyuncuyum görüşlerimi buraya yazmayacaksam ne anlamı var? Diyorumki Karaköyün gelmesiyle denge bozuldu şu karaköyü kolaylaştırın insanlar yıllarca tek çar dizmek zorunda kaldılar hep sabit çarlarla oynuyorlar tek bir çarın maliyetini hesablayabilirsiniz. Birazda başka sınıflara yönelebilirler birden fazla çarları olursa insanların en azından meteor canlanır savaşlar olur etkinlikler olur ama insanlar karaköyde item dizip ızdırap çekmekteler bu kadar pahalı olunmaz bu oyun. Hala tılsımlar pahalı bi kolaylık getirilmedi tılsımlar içinde en azından tılsımlar ucuzlayıp bi ısportacıdan ucuz bi fiyata alınabilirse karaköyde en azından iyi sonuclar elde edilebilir yıllarca eşşek gibi çabalatıyorsunuz oyuncuları Haksızsam haksızım deyin sesimi çıkartırsam namerdim.
Kullanıcı avatarı
pegasusejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Gerçekler acıdır

Mesaj gönderen pegasusejder »

scorper yazdı: 30 Haz 2018 10:59 Insanlar oyunu bırakıyor eski bir oyuncuyum görüşlerimi buraya yazmayacaksam ne anlamı var? Diyorumki Karaköyün gelmesiyle denge bozuldu şu karaköyü kolaylaştırın insanlar yıllarca tek çar dizmek zorunda kaldılar hep sabit çarlarla oynuyorlar tek bir çarın maliyetini hesablayabilirsiniz. Birazda başka sınıflara yönelebilirler birden fazla çarları olursa insanların en azından meteor canlanır savaşlar olur etkinlikler olur ama insanlar karaköyde item dizip ızdırap çekmekteler bu kadar pahalı olunmaz bu oyun. Hala tılsımlar pahalı bi kolaylık getirilmedi tılsımlar içinde en azından tılsımlar ucuzlayıp bi ısportacıdan ucuz bi fiyata alınabilirse karaköyde en azından iyi sonuclar elde edilebilir yıllarca eşşek gibi çabalatıyorsunuz oyuncuları Haksızsam haksızım deyin sesimi çıkartırsam namerdim.
Bir konuda haksız olduğunu düşünüyorum. Şimdi dediğin gibi her şey kolay olsa insanlar 2 ayda üstünü dizerdi. Bunun zevki neresinde. Güncellemeyi çok beğendiğimi söylemiyorum ama zor olması gerekiyor. Güncelleme çıkalı 2-3 ay olmuş forumda sürekli üstümüzü daha dizemedik klan savaşı yok deniliyor. Klan savaşı insanlar üstünü dizdikten sonra başlar elbet. Gene meteor ve çeşitli yerlerde aktiflik olur. Yani sizin istediğiniz 1 ayda herkes üstünü dizsin geri eski ikv ye dönelim meteorda fln boş boş eskisi gibi takılıp savaş yapalım. Bu kadar sabırsız olmayın insan biraz emek versin biraz oynasın ondan sonra geri etraf da boş boş dolanan insanlar maden çeken insanlar meteorda klan savaşı yapanlar çıkacak. Sen eö de veya meteorda dolan illa yeni başlayan birini bulursun ona yardım et istiyosan.

İyi oyunlar...
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

pegasusejder yazdı: 30 Haz 2018 11:47
scorper yazdı: 30 Haz 2018 10:59 Insanlar oyunu bırakıyor eski bir oyuncuyum görüşlerimi buraya yazmayacaksam ne anlamı var? Diyorumki Karaköyün gelmesiyle denge bozuldu şu karaköyü kolaylaştırın insanlar yıllarca tek çar dizmek zorunda kaldılar hep sabit çarlarla oynuyorlar tek bir çarın maliyetini hesablayabilirsiniz. Birazda başka sınıflara yönelebilirler birden fazla çarları olursa insanların en azından meteor canlanır savaşlar olur etkinlikler olur ama insanlar karaköyde item dizip ızdırap çekmekteler bu kadar pahalı olunmaz bu oyun. Hala tılsımlar pahalı bi kolaylık getirilmedi tılsımlar içinde en azından tılsımlar ucuzlayıp bi ısportacıdan ucuz bi fiyata alınabilirse karaköyde en azından iyi sonuclar elde edilebilir yıllarca eşşek gibi çabalatıyorsunuz oyuncuları Haksızsam haksızım deyin sesimi çıkartırsam namerdim.
Bir konuda haksız olduğunu düşünüyorum. Şimdi dediğin gibi her şey kolay olsa insanlar 2 ayda üstünü dizerdi. Bunun zevki neresinde. Güncellemeyi çok beğendiğimi söylemiyorum ama zor olması gerekiyor. Güncelleme çıkalı 2-3 ay olmuş forumda sürekli üstümüzü daha dizemedik klan savaşı yok deniliyor. Klan savaşı insanlar üstünü dizdikten sonra başlar elbet. Gene meteor ve çeşitli yerlerde aktiflik olur. Yani sizin istediğiniz 1 ayda herkes üstünü dizsin geri eski ikv ye dönelim meteorda fln boş boş eskisi gibi takılıp savaş yapalım. Bu kadar sabırsız olmayın insan biraz emek versin biraz oynasın ondan sonra geri etraf da boş boş dolanan insanlar maden çeken insanlar meteorda klan savaşı yapanlar çıkacak. Sen eö de veya meteorda dolan illa yeni başlayan birini bulursun ona yardım et istiyosan.

İyi oyunlar...
Söylediğine hak veriyorum ama dediğin gibi emek verildikten sonra gene kolaylaştırılma yapılmıyıcak iyileştirme yapılsaydı zaten hala tılsım fiyatları böyle olmazdı yada büyük hol azaltılmazdı hala tılsımı olmayan insanlar var oyun tamamen karaköy oldu. Çok kolay olsaydı zaten anlamı çıkmaz diyorsunda göster bakayım ne zaman kolay oldu çt önünde yalvaranları unuttunuzmu millet fulken bile kimseyi tanımıyordu şimdide öyle karaköyde zenginsen bir yere gelirsin tek basına çar oynayanler ne yapsın ??? her üretime para isteniyor neden martian kondrit her itemde isteniyor işi paraya çevirdiler
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

pegasusejder yazdı: 30 Haz 2018 11:47

İyi oyunlar...
En basit bir örnek verip kapatayım konuyu. Junondan bile hala yüzük düşüremeyenler vardı yıllarca bu item adaletsizliği karaköydede bu şekilde olup atmayacaksa hiç atmasın niye testte ful item dagıtıp gezdik olması gereken yeni bir bölge geldiği zaman tüm çarların hazır dizilmiş olması lazım bir bölge tamamlanmadan diğeri geliyor öyle öyle bırakanlar oluyor haklılar
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Hem tek düzeliği eleştirmişsin,hemde herkesde tılsım olsun demişsin?
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
scorper
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen scorper »

IIASiLKANII yazdı: 30 Haz 2018 13:30 Hem tek düzeliği eleştirmişsin,hemde herkesde tılsım olsun demişsin?
Bi oyun bu kadar zor ve zaman almamalı ve adım başı lewel başı para olmamalı anlatmak istediğim bu ortama bakarsan anlarsın bırakanlar çok.
Kullanıcı avatarı
pegasusejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Maalesef gerçekler acıdır
Dediğin şeyler oyuncularla alakalıdır yöneticilerle değil. Piyasayı oyuncular belirler grup bölgesinde kimi alıp almayacağını oyuncular belirler. En başta tılsım çıktığında da milletin elinde tılsım yoktu yavaş yavaş tılsım üretmeye başladılar. O zamandan bu zamana zorluk değişmedi. Grup bölgesi için yapılan tek saçmalık direncin düşürülmesi en azından tankın direnci yüksek tutulabilirdi. Ben 6-7 sene evvel oyunu bırakmıştım aralık ayı gibi geri döndüm. İlk başlarda bende grup bulmak çok zorlandım kimse almıyordu nerdeyse sığınaklara. Sonra 2-3 hafta deli gibi uğraştım ve kıyamet asa bastım. Yaptığım şey ise sadece çöp maden satmaktı hani öyle saf çekeyim fln yoktu ki zaten bana düşmüyor hiç saf maden :D Kıyamet asa basınca daha çok grup bulmaya başladım 80-90 kere kenan attım nerdeyse hiç bir şey düşmedi ama ilk giren adam ma ayak ile kolye düştü. Biraz şans işi bu. Şimdi çt için grup bulamıyorum ama bulan arkadaşlarımda var. Ve şuanki hasarımla karaköyde takılabiliyorum. Hatta bi arkadaşım elinde kıyo asa bile yoktu şuan kendini yavaş yavaş dizmeye başladı.
Şimdi bu oyun kolay olsa 0 dan başlayan adam 2 ayda seni yakalasa çok mu güzel olacak. Bu rol oyunu zaman gerektiren bir oyun. Gerçek hayatta da okumadan bir şey yapmadan 50 milyar maaşla işe girebiliyormusun. Rol oyunları biraz gerçekçiliğe dayalıdır onun için zaman ve emek ister. Ayrıca dolanırken bir çok arkadaş edinebilirsin. Veya oyunda dolanıp yeni başlayanlara yardım edersen sonrasında karaköyde grup olur takılırısınız.
Ben kolay olmasını istemiyorum. Eğerki piyasadan çok rahatsızsan 1 sene sonra fln tekrar gel o zaman biraz daha düzelir piyasa. Mesela teşkilatta kondrit 10 m iken şimdi 5 m fln . Tılsım fiyatları aynı kalmış olabilir ama reçeteden basmya çalışırsan daha ucuz oluyor.
Kullanıcı avatarı
pegasusejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

scorper yazdı: 30 Haz 2018 13:34
IIASiLKANII yazdı: 30 Haz 2018 13:30 Hem tek düzeliği eleştirmişsin,hemde herkesde tılsım olsun demişsin?
Bi oyun bu kadar zor ve zaman almamalı ve adım başı lewel başı para olmamalı anlatmak istediğim bu ortama bakarsan anlarsın bırakanlar çok.
Bırakan çok dediğinde zaten karaköy güncellemesi ile eski bırakmış oyuncular geri geldi kimisi beğenmedi kimisi tutunamadı geri bıraktı. Yani 100 kişi geri döndüyse 120 kişi bırakmıştır. Hemen hemen eski sayıyla aynı oyunucusu var yine ikv nin
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

pegasusejder yazdı: 30 Haz 2018 15:20
scorper yazdı: 30 Haz 2018 13:34
Bırakan çok dediğinde zaten karaköy güncellemesi ile eski bırakmış oyuncular geri geldi kimisi beğenmedi kimisi tutunamadı geri bıraktı. Yani 100 kişi geri döndüyse 120 kişi bırakmıştır. Hemen hemen eski sayıyla aynı oyunucusu var yine ikv nin
Bırakmıştım, Karaköy ile geri geldim ben :)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
pegasusejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

TOLGARDA yazdı: 30 Haz 2018 16:32 Bırakmıştım, Karaköy ile geri geldim ben :)
Bende öyle karaköy gelecek diye geri geldim :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön