İkv Eski Günlere Ne Zaman Dönücek lütfen bi bakın.
Re: İkv Eski Günlere Ne Zaman Dönücek lütfen bi bakın.
5-6 aydır foruma girmiyorum bir yorum atam dedim direk kaldırmışlar ne istiyonuz benden abicim ya :d ne zaman girsem bir yorum atsam kaldırıyorlar yeminle adamlar milleti kendine çekeceği yere gidin diyor 2012 de açtığım forum hesabını kapattınız 2016 da açtığımı kapattınız şimdide yorum attırmıyorsunuz be kardeşimm benimle alıp veremediğiniz mi var :dd
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Oyunu biryana forumuda eğlenceli olmaya başladı,katkıların için ise teşekkür ettim.ClaireRedfield yazdı: ↑29 Haz 2018 17:23Zorla kendinizi ikevede eğlendiriyorsunuz. Sizde haklısınız ne diyeyim.IIASiLKANII yazdı: ↑29 Haz 2018 17:12Çen çevindin mi?Oyş yerim..ClaireRedfield yazdı: ↑29 Haz 2018 16:50Bravo işte böyle.IIASiLKANII yazdı: ↑29 Haz 2018 16:40ClaireRedfield yazdı: ↑29 Haz 2018 16:30Muhabbeti discord ve benzeri programlarla çok güzel ve akıcı bir şekilde yapabilirsin. Oyunlar eğlenmek için oynanmalı. Muhabbet etmek için değil.Göster
Ya sen ne güzel tavsiyeler veriyorsun öyle.Biz yıllarca arkadaşlarımızla hata etmişiz..Bunu dikkate alacağımızdan kuşkun olmasın,oyun muhabbet için oynanılmaz tabii ki ( ! )![]()
![]()
![]()
![]()
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Bu oyunun eski tadı tekrar vereceği yönündeki tüm ümitlerim tükendi.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
- ClaireRedfield
- Işık Hanım'ın Elemanı
Göster
IIASiLKANII yazdı: ↑29 Haz 2018 18:31Oyunu biryana forumuda eğlenceli olmaya başladı,katkıların için ise teşekkür ettim.ClaireRedfield yazdı: ↑29 Haz 2018 17:23Zorla kendinizi ikevede eğlendiriyorsunuz. Sizde haklısınız ne diyeyim.IIASiLKANII yazdı: ↑29 Haz 2018 17:12Çen çevindin mi?Oyş yerim..ClaireRedfield yazdı: ↑29 Haz 2018 16:50Bravo işte böyle.IIASiLKANII yazdı: ↑29 Haz 2018 16:40
Ya sen ne güzel tavsiyeler veriyorsun öyle.Biz yıllarca arkadaşlarımızla hata etmişiz..Bunu dikkate alacağımızdan kuşkun olmasın,oyun muhabbet için oynanılmaz tabii ki ( ! )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
"Ben Buldum Ne Geleceğini" serisinin devamını getirmediğin için oluyor hep bunlardedee66 yazdı: ↑29 Haz 2018 17:58 5-6 aydır foruma girmiyorum bir yorum atam dedim direk kaldırmışlar ne istiyonuz benden abicim ya :d ne zaman girsem bir yorum atsam kaldırıyorlar yeminle adamlar milleti kendine çekeceği yere gidin diyor 2012 de açtığım forum hesabını kapattınız 2016 da açtığımı kapattınız şimdide yorum attırmıyorsunuz be kardeşimm benimle alıp veremediğiniz mi var :dd
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Titre ve Kendine Dön!
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- 0000
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Daimi
Sunucudaşım, yamacıma yanaş.dedee66 yazdı: ↑29 Haz 2018 17:58 5-6 aydır foruma girmiyorum bir yorum atam dedim direk kaldırmışlar ne istiyonuz benden abicim ya :d ne zaman girsem bir yorum atsam kaldırıyorlar yeminle adamlar milleti kendine çekeceği yere gidin diyor 2012 de açtığım forum hesabını kapattınız 2016 da açtığımı kapattınız şimdide yorum attırmıyorsunuz be kardeşimm benimle alıp veremediğiniz mi var :dd
Anlık yaşa! 
Şeytan ayrıntıda gizli...
Şeytan ayrıntıda gizli...
kardeşim bir tane yaratık modelliyorum az kaldı bitti sayılır o bitsin foruma paylaşcam senin için eğer beğeni gelirse daha ilerletip süper bir dinazor cinsi yaratık yapmayı planlıyorumIIASiLKANII yazdı: ↑29 Haz 2018 19:02"Ben Buldum Ne Geleceğini" serisinin devamını getirmediğin için oluyor hep bunlardedee66 yazdı: ↑29 Haz 2018 17:58 5-6 aydır foruma girmiyorum bir yorum atam dedim direk kaldırmışlar ne istiyonuz benden abicim ya :d ne zaman girsem bir yorum atsam kaldırıyorlar yeminle adamlar milleti kendine çekeceği yere gidin diyor 2012 de açtığım forum hesabını kapattınız 2016 da açtığımı kapattınız şimdide yorum attırmıyorsunuz be kardeşimm benimle alıp veremediğiniz mi var :ddSerinin 3. Bölümünü bekliyoruz..
![]()
Eski günler gelmez karaköyde kimse yok artık oyunun sonu oldu. Diyorum anlamadılar.Viceee yazdı: ↑23 Haz 2018 08:23 Taaki karaköy gelmeden önce 49 lwl vardı. herkez meteor bölgesinde savaşıyordu bi arzlar baskın yapar bi lodoslar baskın yapardı. Herkez birbirinin görevine yardım ederdi şimdi giriyorum meteor lodos sancağa bomboş. Az da olsa üzülüyor insan haksızmıyım. Ey dostlar hadi el ele verin şu eaki günlerimize dönelim...
Eminönü - Vicee
İstanbul Kıyamet Vakti
DİRİLİŞ