Gülünücek Haliniz Var Bi Oyun İçin Yiyonuz Birbirinizi
ulubay
Rowxkomando-RowxGloyn-Regirock
Re: Rowxkomando-RowxGloyn-Regirock

- bbswinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Rowxgloyn 0 - Byböceq 3 ! Rowxkomando 1 - Byböceq 3 ! Regirock 2 - Byböceq 3
Sonuç ortada. Aykutla olan kavgamız Bir em sonucunda basladı . Ben eme qirmiştim em sonunda /kaç demek isterken kacamıyordum . Sahil veya ucakta doquyordum. Nasıl bir olay oldu bende anlamadım . Neyse bu birdahaki em başladı . Ben yardım etme amacıyla bir adama wurmustum 100 canı olan , ordan bana Ne wuruyosn dedi bende sanane dememLe , Küfür etti Kutsal deqerlere aykırı şeqilde . Bende oyundan cıkarak inadıma fotuyu yolladım . Ve 2 qün ban yedi Sonra banı acıltıktan sonra ben Cyberxloncasına girmiştim bana etmediqi tehdit etmediqi hakeret bırakmadı . Cyberxkiller ( Onur sana binlerce teşkkür etsem azdır .) Ben bu haysiyet yoksunun onura yalan atacagını biliyordum ve onu önceden uyardım , böle böle diye uzun uzun , Sonra oda dediki Onur, Foto kanıtı olmadan hiç birşeye inanmam dedi . Sonra bu komando buna böle böle diye sölemiş oda bana dedi onur komando pm attı diye. Bende tamam dedim , Sonra bu özelime gelerek yine tehdit etmeye basladı bende sinirme onu yasakladım.Fotolarını almıstım ama oyuunu silip tekrar yükledigim için, kaybettim.Ve onurun werdiqi cevpratan sonra brşey yapamyınca hiç birşey yapamadı . Aradan günlergeçti , Bu adam tekrar bana sataşmaya başladı .Car satıyormusm Sanalkorkun benden fazladan carın varmı satılık dedi . Oynmadıgını war dedi mbende 5m ' a sattm evet biliyorum bunun ikv yönetımınde yasak birşy oldugunu ama o istedi . Bana catıyorsun sanalkorkunada catsana nie caR alıyorsn ikv yönetemınde yasak deqilmi diye ? Alıp wermedin ne anlamadım . Ama qöRdn hanyayı konyayı . Allaha havale ediorm seni..
Sonuç ortada. Aykutla olan kavgamız Bir em sonucunda basladı . Ben eme qirmiştim em sonunda /kaç demek isterken kacamıyordum . Sahil veya ucakta doquyordum. Nasıl bir olay oldu bende anlamadım . Neyse bu birdahaki em başladı . Ben yardım etme amacıyla bir adama wurmustum 100 canı olan , ordan bana Ne wuruyosn dedi bende sanane dememLe , Küfür etti Kutsal deqerlere aykırı şeqilde . Bende oyundan cıkarak inadıma fotuyu yolladım . Ve 2 qün ban yedi Sonra banı acıltıktan sonra ben Cyberxloncasına girmiştim bana etmediqi tehdit etmediqi hakeret bırakmadı . Cyberxkiller ( Onur sana binlerce teşkkür etsem azdır .) Ben bu haysiyet yoksunun onura yalan atacagını biliyordum ve onu önceden uyardım , böle böle diye uzun uzun , Sonra oda dediki Onur, Foto kanıtı olmadan hiç birşeye inanmam dedi . Sonra bu komando buna böle böle diye sölemiş oda bana dedi onur komando pm attı diye. Bende tamam dedim , Sonra bu özelime gelerek yine tehdit etmeye basladı bende sinirme onu yasakladım.Fotolarını almıstım ama oyuunu silip tekrar yükledigim için, kaybettim.Ve onurun werdiqi cevpratan sonra brşey yapamyınca hiç birşey yapamadı . Aradan günlergeçti , Bu adam tekrar bana sataşmaya başladı .Car satıyormusm Sanalkorkun benden fazladan carın varmı satılık dedi . Oynmadıgını war dedi mbende 5m ' a sattm evet biliyorum bunun ikv yönetımınde yasak birşy oldugunu ama o istedi . Bana catıyorsun sanalkorkunada catsana nie caR alıyorsn ikv yönetemınde yasak deqilmi diye ? Alıp wermedin ne anlamadım . Ama qöRdn hanyayı konyayı . Allaha havale ediorm seni..
HErkesin Rowxkomandoyla ne sorunu vaR anlamıoRm aykut haksız yere kmseye ne dalaR ne laf atar rahatsız olan varsa bulasmasn
ws de yenmeklede adam olunmaz emincan bunu sana kac keRe söledm
ws de yenmeklede adam olunmaz emincan bunu sana kac keRe söledm
GueNT
byböcek adamım kimden item aldın bilmem ama sen ataaras'a yenilip son ws de pc dondu deyip para vermeyen adam değlmisin ? ama az kaldı şurda 150 ex sonra 49 um lafım geçecek azkaldı .
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Merhaba ;
1. Rowxkomando ( Timxkomando ) ve bir çok loncaya girip çıkmıştı tam hatırlamıyorum, bilfiil hırsızlık yaptığı yönünde şikayetler var...
2. Regirock ( Titxdeniz ) ( Ataxdeniz ) ( Rowxşugar ) oyunda kimliğini ben dahil bir çok kimseden sakladığı iddia ediliyor,
ben şuan deniz' in oyunda olduğundan pek emin değilim.
3. Konuyu açan Bbswing ( Tam adını yazmakta zorlanıyorum ) kimin arabasına binerse onun türküsünü çağıran bir çocuk.
4. Ve son olarak birbirinizi yeyin ak koyun karakoyun ortaya çıksın.
1. Rowxkomando ( Timxkomando ) ve bir çok loncaya girip çıkmıştı tam hatırlamıyorum, bilfiil hırsızlık yaptığı yönünde şikayetler var...
2. Regirock ( Titxdeniz ) ( Ataxdeniz ) ( Rowxşugar ) oyunda kimliğini ben dahil bir çok kimseden sakladığı iddia ediliyor,
ben şuan deniz' in oyunda olduğundan pek emin değilim.
3. Konuyu açan Bbswing ( Tam adını yazmakta zorlanıyorum ) kimin arabasına binerse onun türküsünü çağıran bir çocuk.
4. Ve son olarak birbirinizi yeyin ak koyun karakoyun ortaya çıksın.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
5 m mıbbswinq yazdı:Rowxgloyn 0 - Byböceq 3 ! Rowxkomando 1 - Byböceq 3 ! Regirock 2 - Byböceq 3
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
[quote="Titxdelikurt"]Merhaba ;
Titxdelikurt : Deli olduğu yönnde söylentıler war ..
Hırsızlık yaptıqımı kım ıspatladı D ( Camur at ızı kaLsın ) .
Titxdelikurt : Deli olduğu yönnde söylentıler war ..
Hırsızlık yaptıqımı kım ıspatladı D ( Camur at ızı kaLsın ) .
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Bbswing koyduğun fotolara göre doğrudur aykutu yenmişsin.
Ve bir ton foto almışsın.
Eminim ki gerçekten parasına vs atmış olsaydınız onu ispatlayan bir foto da almış olurdun.
Burda tamamen aykuta iftira attığın ortada.
Ben oyunu bıraktım bırakalı çakallar türemiş.
Tüm bunlara bir dur deme vakti geldi oyun iniyor bekleyin
Eminim ki gerçekten parasına vs atmış olsaydınız onu ispatlayan bir foto da almış olurdun.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Lonca sitesinde bir kara liste sayfasının zamanı gelmedi mi :?Melankolik yazdı:Bbswing koyduğun fotolara göre doğrudur aykutu yenmişsin.
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- bbswinq
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Sadece güLüyoRum size . Herzamna kaRsınızdayım .. Hasiyet yoksunlarına karsı , Teker teker adam edicem .