Karaköy İçin ( Evet/Hayır ) oylaması NOT = bizim için degil geliştiriciler için oylarınızı yazınız
Re: Karaköy İçin ( Evet/Hayır ) oylaması NOT = bizim için degil geliştiriciler için oylarınızı yazınız
aklima simdi geldi. bence yine soyluyorum bence. oyuna yeni insanlar gelse bu sefer de soyle bi konusma gececek. dunku velet sen kimsin? oyunu ne ara ogrendin de artislik yapiyorsun falan. ya da adami biktiracagiz diyecegiz ki kefilin kim? o da oynamayacak. oyuna yeni birisi baslamiyorsa bu bizim sucumuz. ama dogru tanitim da hic yapilmiyor
- Markzuncher
- FareAdam Düşmanı
Re: Karaköy İçin ( Evet/Hayır ) oylaması NOT = bizim için degil geliştiriciler için oylarınızı yazınız
Forum oyundan daha hareketliheiseb yazdı: ↑25 Haz 2018 21:39 aklima simdi geldi. bence yine soyluyorum bence. oyuna yeni insanlar gelse bu sefer de soyle bi konusma gececek. dunku velet sen kimsin? oyunu ne ara ogrendin de artislik yapiyorsun falan. ya da adami biktiracagiz diyecegiz ki kefilin kim? o da oynamayacak. oyuna yeni birisi baslamiyorsa bu bizim sucumuz. ama dogru tanitim da hic yapilmiyor
- TANRIKUTLUG
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Akıncıları
Yanlış. Bir elin parmağını geçmez o tipler ki bırakın oyunu günlük yaşantılarda da bu tiplerden çok var.heiseb yazdı: ↑25 Haz 2018 21:39 aklima simdi geldi. bence yine soyluyorum bence. oyuna yeni insanlar gelse bu sefer de soyle bi konusma gececek. dunku velet sen kimsin? oyunu ne ara ogrendin de artislik yapiyorsun falan. ya da adami biktiracagiz diyecegiz ki kefilin kim? o da oynamayacak. oyuna yeni birisi baslamiyorsa bu bizim sucumuz. ama dogru tanitim da hic yapilmiyor

- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Hayir diyenlerin cogunun paket oncesi 'GhuncELlEme MoruQ bir yAprAk EkleSeLer YethEr' dedikleride bir gerçek.

güncel
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Madem güncel bidaha hayır diyorum o zaman
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Ne dersin işte, insanoğluna bir şey beğendirmek bir hayli zor.Parlementxx yazdı: ↑28 Haz 2018 17:00 Hayir diyenlerin cogunun paket oncesi 'GhuncELlEme MoruQ bir yAprAk EkleSeLer YethEr' dedikleride bir gerçek.