Karaköy İçin ( Evet/Hayır ) oylaması NOT = bizim için degil geliştiriciler için oylarınızı yazınız

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
heiseb
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Karaköy İçin ( Evet/Hayır ) oylaması NOT = bizim için degil geliştiriciler için oylarınızı yazınız

Mesaj gönderen heiseb »

aklima simdi geldi. bence yine soyluyorum bence. oyuna yeni insanlar gelse bu sefer de soyle bi konusma gececek. dunku velet sen kimsin? oyunu ne ara ogrendin de artislik yapiyorsun falan. ya da adami biktiracagiz diyecegiz ki kefilin kim? o da oynamayacak. oyuna yeni birisi baslamiyorsa bu bizim sucumuz. ama dogru tanitim da hic yapilmiyor
Kullanıcı avatarı
Markzuncher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Karaköy İçin ( Evet/Hayır ) oylaması NOT = bizim için degil geliştiriciler için oylarınızı yazınız

Mesaj gönderen Markzuncher »

heiseb yazdı: 25 Haz 2018 21:39 aklima simdi geldi. bence yine soyluyorum bence. oyuna yeni insanlar gelse bu sefer de soyle bi konusma gececek. dunku velet sen kimsin? oyunu ne ara ogrendin de artislik yapiyorsun falan. ya da adami biktiracagiz diyecegiz ki kefilin kim? o da oynamayacak. oyuna yeni birisi baslamiyorsa bu bizim sucumuz. ama dogru tanitim da hic yapilmiyor
Forum oyundan daha hareketli :')
Kullanıcı avatarı
TANRIKUTLUG
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Akıncıları

Mesaj gönderen TANRIKUTLUG »

heiseb yazdı: 25 Haz 2018 21:39 aklima simdi geldi. bence yine soyluyorum bence. oyuna yeni insanlar gelse bu sefer de soyle bi konusma gececek. dunku velet sen kimsin? oyunu ne ara ogrendin de artislik yapiyorsun falan. ya da adami biktiracagiz diyecegiz ki kefilin kim? o da oynamayacak. oyuna yeni birisi baslamiyorsa bu bizim sucumuz. ama dogru tanitim da hic yapilmiyor
Yanlış. Bir elin parmağını geçmez o tipler ki bırakın oyunu günlük yaşantılarda da bu tiplerden çok var.
Resim
Kullanıcı avatarı
akatonur
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Lonca: DEATH

Mesaj gönderen akatonur »

hayır :-1: :-1:
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

% HAYIR ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Hayir diyenlerin cogunun paket oncesi 'GhuncELlEme MoruQ bir yAprAk EkleSeLer YethEr' dedikleride bir gerçek.
Resim
Kullanıcı avatarı
Taurus
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Taurus »

Hayir
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

güncel
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Madem güncel bidaha hayır diyorum o zaman
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Parlementxx yazdı: 28 Haz 2018 17:00 Hayir diyenlerin cogunun paket oncesi 'GhuncELlEme MoruQ bir yAprAk EkleSeLer YethEr' dedikleride bir gerçek.
Ne dersin işte, insanoğluna bir şey beğendirmek bir hayli zor.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön