Geri Dönüş
Geri Dönüş
Selamun Aleyküm. Oyuna okulum dolayısıyla ara vermiştim yazın tekrar oynamayı düşünüyorum ama şuan online durumu nasıl hiç bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Oyuna 0'dan başlamayı düşünüyorum.
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Geri Dönüş
Aleyküm selam. Kardeşim oyun çokta oynanacak gibi değil. Şuan için kalabalık sunucular eminönü, beyazköşk, teşkilat. Teşkilatta başlamak istersen elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız arkadaşlarla. Sohbet muhabbet etmek istersen özelden yaz discord linki vereyim sana
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Hangi loncasınızpegasusejder yazdı: ↑26 Haz 2018 14:53Aleyküm selam. Kardeşim oyun çokta oynanacak gibi değil. Şuan için kalabalık sunucular eminönü, beyazköşk, teşkilat. Teşkilatta başlamak istersen elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız arkadaşlarla. Sohbet muhabbet etmek istersen özelden yaz discord linki vereyim sana![]()
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Eve gidince duruma göre oyuna girebilirim. Denk gelirsek konuşuruz.pegasusejder yazdı: ↑26 Haz 2018 15:29Direk bi loncamız yok arkadaşla açtık ama çoğu kişinin lonca lisansı olmadığı için iki üç kişiyiz sadecePerde Arkası diye dolanıyoz etrafta
Daha çok discord üzerinden haberleşiyoruz
![]()
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
Akşam yine bi girerim oyunamanyetix yazdı: ↑26 Haz 2018 16:32Eve gidince duruma göre oyuna girebilirim. Denk gelirsek konuşuruz.pegasusejder yazdı: ↑26 Haz 2018 15:29Direk bi loncamız yok arkadaşla açtık ama çoğu kişinin lonca lisansı olmadığı için iki üç kişiyiz sadecePerde Arkası diye dolanıyoz etrafta
Daha çok discord üzerinden haberleşiyoruz
![]()
Eminönü Sunucusunu tavsiye ederim
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- 0000
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Daimi
Anlık yaşa! 
Şeytan ayrıntıda gizli...
Şeytan ayrıntıda gizli...
- ClaireRedfield
- Işık Hanım'ın Elemanı
Millet sağlıklı yaşamayı istemiyor arkadaş. İllede kanser olacağım diye diretiyor. Yapacak bir şey yok. Kanser olmak isteyenin önü açıktır.