jfdfx yazdı:Meteordan handana inmek çarptı alışamadım daha Pazartesinden sonra affım yok ...
Eskilerxözkannn Wizardxcool Deepxcelebration
yegen o sekılde carpıyorsa senı votkaları ıcsen bızle olursun heralde:)))) affımız artık yk acıma devrı bıttı karsımıza kım dıklenıyorsa mod yok hade eywallah
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
enesım sana el kalkarmıla bu oyunda:=) kaldıranların sonunu goruyor ıkv halkı mod yok olusum buyuk varan2
bıze her yer handan sancak babı alı rahat olsun herkez oyunda hade eywallah gozlerınden operım:=)
olm ben nasıl bişeyim ya beyazköşkü Gaddardan kurtardım tekrar saldım Gaddarı başlarına ama bu sefer uğur kankama destek tam bana gelip ağlamasınlar yine
39 leveller varken ağladılar bana yardım edin diye eski handanı bastım Gaddar felan kalmadı bu seferde özgün kanka senle uğuru birleştirdik tam ölüm kusan makine olduk
onumuzde kımse duramazkıla artık ne ası ne copmandreo yenı mekan handan mod yok hıcbırıne hıc bır saygısızlık cezasız kalmaz ıcraat yok dıyemezler heralde fotolar en buyuk kanıttır ıs bır pmyebakar olay buyudmu kalabılıklasırız her turlu baba yorgun olum :=)