Playstore %25 Fiyat İndirimi
- DygGvn
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Gök Tengri
Playstore %25 Fiyat İndirimi
İstanbul Kıyamet Vakti haberler kısmında gördüm bunu merak ettim fiyatlar ne kadar düşmüş diye. 5500 Akçe 57TL'den 42.75TL olmuş. Bende almayı düşündüm ama TTNET fatura ile ödeme seçeneğine geldim 57TL yazıyordu anlamadım? Bu fiyatlar henüz düşürülmedi mi yoksa fiyatlar değiştirilmedi mi tereddütte kaldım almadım. Sizde de böyle mi arkadaşlar?
Şifacı -> Efuli
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
Re: Playstore %25 Fiyat İndirimi
Dediğin gibi güzel bir indirim mevcut. Ben sana Perdigital i öneririm Playstore a göre çok daha iyi ve hızlı dediğin sorun klasik Playstore işi.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Perdigital daha çok avantaj sağlıyorken Playstore kullanmanızı tavsiye edemeyeceğim.
Merhaba Arkadaşlar
PlayStore üzerinde oluşan ufak bir aksaklık sebebiyle geçtiğimiz saatlerde ürünler sepete eklendiğinde indirimsiz bir şekilde görünmekteydi. PlayStore yetkililerine gerekli bilgilendirmeler yapılmış olup sorun giderilmiştir. PlayStore üzerinden de indirimli bir şekilde ürünlerimize ulaşabilirsiniz. Yaşanan bu aksaklıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar
PlayStore üzerinde oluşan ufak bir aksaklık sebebiyle geçtiğimiz saatlerde ürünler sepete eklendiğinde indirimsiz bir şekilde görünmekteydi. PlayStore yetkililerine gerekli bilgilendirmeler yapılmış olup sorun giderilmiştir. PlayStore üzerinden de indirimli bir şekilde ürünlerimize ulaşabilirsiniz. Yaşanan bu aksaklıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!