Çok mu zor?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Crayzxquietus
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A Ra F

Çok mu zor?

Mesaj gönderen Crayzxquietus »

Seneler geçse de eskimeyen, güzel be ebedi dostluklara şahitlik etmiş yıllara meydan okuyan yardımlaşmanın timsali olan güzelim platforma neler oldu da bu hale geldik? Yıllarca yenilikler bekleyen ve umduğunu bulamayan bizler tamda vakti geldi sanırım dediğimizde öyle bir hale büründü ki ortalık herkes Kin ve nefret doldu.Gerçekten biz oyuncular olarak çokmu şey istedik sizlerden?Saatler, günler,aylar ile taçlandırdığımız emekler sadece art niyetli bir insanın iki kaderinin iki parmak haraketiyle sonlanması sizce ne kadar adil? Elbette ki her şey istediğimiz gibi olmayacak lakin yoğunluk olarak ortada bir sorun varsa bu sorunun çözümü videoya Çekerek tek tek ulaşılarak çözülmesi sizinle kadar doğru? İnsanlar hep Tedirgin bir şekilde bekleyişe geçip acaba yine mi emeklerim heva olacak diye düşünmekten ne zaman Vazgeçe bilecek? Bunun destek birimine şikayet dışında çözüm denebilecek hiç mi bir yolu yok? Gerçekten artık buna bir son verilmeli. İnsanlar bu durum sonucunda dostluklarını bile kaybedecek hale geldiler Kimin ne yaptığını çözmek için bir araştırmacı gibi çalışmaktalar. Bir veya birkaç karakterin sergilemiş olduğu rahatsız edici davranışı şikayet ederek engellemiş olabiliyoruz Lakin bu yeterli olmuyor Ve eminim ki birçok oyuncumuzun düşüncesi bu yönde. Yönetim ve destek ekibi olarak bunun önüne geçilmesi bu kadar mı zor Biz her seferinde meklerimizin İşe gitmesini saymak Sizin bir de oyun içerisinde milleti takip edip her an tetikte beklemek zorunda mıyız? Aynı anda hareket etmelerini kayıt altına almış olmamıza rağmen diğer karakterlerin yapmış olduğu tam olarak belli olmuyor cevabı ile karşılaşmaktayız sürekli bunun için her kesimi sırasında bir denetmenin mi olması gerekiyor yanımızda? Lütfen bu söylenenlere kulak verin ve gerçekten üzerinize düşen vazifeyi yapın oyun içerisindeki huzuru ve güvenliği sağlamak ve rahatsız edici davranışlardan bizi arındırmak bizim oyuncularımızın değil yönetim ekibinin görevi Bu bir güncelleme ile mi düzelir yahut daha farklı bir yöntemlerini vardır Bunları siz bizden daha iyi biliyorsunuz ama artık Biz moderasyon istiyoruz ve uygulama istiyoruz.
Kullanıcı avatarı
Crayz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: < A Ra F >

Re: Çok mu zor?

Mesaj gönderen Crayz »

Aynen öyle.Yönetim olarak sizden istediğimiz yeni güncelleme idi,insanların emeğini hiçe sayanlara fırsat vermek değil.Bu konu hakkında gerekli işlemleri yukarıdada bahsedildiği gibi;
güncelleme ile mi düzelir yahut daha farklı bir yöntemlerimi vardır
siz bizden daha iyi bilirsiniz.Bu konuya katılıyorum. +1
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HiTMaN »

Yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum. 6-12-18 kisi veya daha fazla kisinin emegi/hakki 1 nara ile caliniyorsa, ben yonetim tarafindan da art niyet ararim. Surekli ban verip geri cekilmekle bu is bitmiyor maalesef. As karakterleri ile boss kesimini manipüle etmelerine ragmen “ şikayette bulunduğunuz diğer karakter/lerin bu davranışı kasıtlı olarak yapıp yapmadığı anlaşılamamaktadır. “ gibi sacma bir aciklama insani gercekten oyundan sogutuyor. Umarim boss kesimine veya oyunun diger hatalarina bir cozum bulursunuz. Yoksa kemik kitle bile artik oynayamayacak bu oyunu!
Kullanıcı avatarı
IIxAReNAxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIxAReNAxII »

ŞEF yaratıkların kesimini bilinçli olarak sabote eden ve bunu kendine görev edinmiş olan kişiler oyun camiasından tamamen uzaklaştırılmalı diye düşünüyorum. An itibariyle bir kişinin hesabının kapatılması için en az 3 kez insanların emeğine göz dikerek BOSS kaçırması gerekli.(Kademeli moderasyon sistemi olduğu için)

Bu konuda benim tavsiyem,
"Eğer bir oyuncu başkalarının emeğini hiçe sayarak onların oyundan zevk almasını engelliyorsa, bu oyuncu kademeli moderasyon uygulamasından muaf tutularak direk hesabının kapatılması sağlanmalıdır."

Aksi takdirde bu tarz huzur bozan davranışların sonu gelmez.

Herkese iyi oyunlar... :relaxed:
Resim

"Sisli ve yağmurlu bir havada geldiler, yüzleri maskeliydi... Bizim için savaştılar... Sonradan öğrendik ki hayatımızı kurtaran bu esrarengiz adamlar ARENA ' larmış..!"

-Agah Bey (1957)-
Kullanıcı avatarı
CesaR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Mazideki Dostlar

Mesaj gönderen CesaR »

Akıllarınca Bi Bölge Çıkardılar Herkesin Hayal Kırıklığına Uğradı. Ben Kendim Şahsen Oyunun Bir Nevi Metin2'ye Dönüştüğünü Görüyorum Kimin Eli Kimin Cebinde Ne ENrde Alayı Cacık Bi Durumda Şuan. Bu AKdar Uğraşmaya Uğraştınız Bari adam Akıllı Bi Grup Bölgesi Şeklinde Yapsaydınız da En Azından Bi Çemberlitaş Kadar Uzun ve Heyecan Verici Olurdu Biz Oyuncular da Oynadığımız Oyundan Bir Nebze de Olsa Zevk Alırdık. Aklınız Varsa Hazırki Karaköy Bölgesinin Üzerinde Biraz Çalışır Kademeli Bi Grup Bölgesine Çevirirsiniz!
- Keser Döner Sap Döner, Gün Gelir Hesap Döner!
- Her Kes G#tünün Yerini Bilecek!

[Eskilerden Kim Kaldı?]
# EsrarLıGÖZLER #

> HEJANN - SerseryBaran - QANTEPLİQ - KANLIKEFEN - ılılıCesaRılılı
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

guzelım oyun ne hale geldi.
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bildiğiniz yeni gelenin eskiyi aratması durumu şuan ki. O zaman grup bölgelerinden yakınan ben, şimdi o zamanları özlüyorum. En azından oyunda bir denge vardı, şimdi o da yok.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
inkone
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen inkone »

Bakın bu oyunu 2008 yılından beri oynuyorum.Ben hiç bir zaman bu kadar oyundan kopmamıştım.Kendimi zorlayarak bıraktığım seneler oldu ama bu oyunun kötü durumda olduğundan değil kişisel problemlerdendi.

Şimdi oyuna gelecek olursak durum vahim ötesi.Umutla bekleyen kemik kadro için geldiği sanılan Karaköy bölgesi aslında son bir şans idi. Oyunda maden çekmek dışında hiç bir aktivite yapılamıyor.Patron yaratıkların yerleri işlek yerlerde, zaten hiddet sıfırlaması yüksek olan yaratıklar en ufak oynamada kaçıyor.Bunun yanına art niyetli, kendi kişisel egosunu tatmin edecek insanlar bir nara bir kutup ile sizlerin tüm emeğini boşa çıkarıyorlar.Ben oyunu iş hayatının verdiği stresi atmak için oynar iken oyun içinde daha çok stres olur oldum.Ayrıca her gönderdiğimiz boss kaçırma videolarında açık bir bölge olduğunu,karşı klan üyesine saldırarak durdurmamız gerektiğini söyleyen destek takımı ile hiç çekilmez hale geldi.Sayın İkv yönetimi açık bölge olduğunu biz de biliyoruz.Ancak her seferinde aynı isimler boss kesimini engelliyor manipule ediyor.Bu durumda insanların oyundan kopmasına neden oluyor.Sunucuların yoğunluğuna bakmanızı benim söylememe gerek yok sanırım.Oyun kan kaybediyor.Bir an önce tedbir alınmalı. :(
Skytech
SkyTecHII
Suntech
Kullanıcı avatarı
marijuana21
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen marijuana21 »

''Söz konusu karakter, ekran görüntüsünden gördüğümüz kadarıyla karşı Lodos klanında bulunuyor. Karaköy PvP'ye açık bir bölge olduğundan, karşı klana istediğiniz zaman saldırabilirsiniz. Ekran görüntüsündeki durumda, kişinin sizi rahatsız edeceğini düşündüğünüz noktada grubunuzla saldırarak uzaklaştırmanız yerinde olabilir. Destek ekibi.''

Öyle bir bölge yapıldıki söyledikleri şeylere kendileri inanmamasına rağmen artık başka çarelerimi yok veya Yoksa insanların tamamen tenha olan serverlerde oyunumu bırakmalarınımı istemeleri anlamış değilim. Verdiğimiz çaba ve emeklerin sırf iki hasta insanın zamanında hastalığından kaynaklanan belki 100 lerce karehterlerini banlatarak çözemeyiz. Kaldıki atmış olduğumuz ve aldığımız videolarında bir kısmı bir yerlere ulaşabiliyor diye Delil yetersizliği yada yukarıda yazmış olduğum bahaneleri ve komik maillere cevap vermekteler. Söz konusu çözüm üretmek ise artık kesinlikle aktif gm'lik dönemi başlanmalı yada ıp banned olayı olmalıdır. Kaldıki ben ve nice benler malesef ikv defterini kapatmış duruma gelebilir. Veyahut hastalıklı(fiziksel rahatsızlığı olanlar için yeni bir amaç ve topluma kazandırmış olabilir.)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön