Emek Hırsızlığı
- Index
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Beta
Emek Hırsızlığı
Yaklaşık 3 yıl aradan sonra İstanbul Kıyamet Vakti'nin son genişleme paketi olan Karaköy eklentisi için bir hırs bir sevinç ve merakla oyuna tekrar başladım . Yaklaşık 1 aydır oyuna devam ediyorum . Fakat oyun yöneticileri dahil boss kaçırma mevzusuna kimse el atmıyor . Kesin bir çözüm yok . Oyunun yaş ortalaması baza alınarak yöneticilerin hiç bir önlem alaması üzücü . Yılların sarsıntılarını el değistirmelerini firma sunucu degiştirmelerini atlatan her zaman yanında olduğumuz ikv yönetimi hiç bir şekilde zerre umursamamaktadır . 1 ay içinde ortalama 30 boss kaçırılma mevzusunda bire bir kendim şahit oldum video fotograf ne gerekiyorsa attık ama netice adam bizimle dalga gecerek hala boss kaçırıyor . Yöeneticiler aldıkları parayamı bakıyor çözüm mü arıyor veya ne yapıyor belli degil . Kimseden çıt ses yok milletin emeği gitmiş oyun oyuncu kaybetmiş hiç bir yöneticiden 1 tane açıklama duyamıyoruz . yeri geldigi zaman 1 tane kaybolmuş eşya için herşeyi bulan yönetim ip adresı bulamıyor . Bunun için mi oyun oynuyoruz beceremeyeceksenız söyleyin bırakalım gidelim yeter artık insanız sabrımız var hiç bir şey umrunuzda degil ...
Eminönü ---> İndex

Re: Emek Hırsızlığı
Merhabalar;
Forumlarımız içerisinde bu konu ile alakalı bir çok kez cevap vermiştik. İlgili birime yolladığınız her bir ileti yine ilgili birimin iş yüküne bağlı olarak mümkün olduğunca hızlı bir şekilde titizlikle incelenip değerlendirilmektedir. Yani bahsettiğiniz "hiç bir şekilde zerre umursamamaktadır" yaklaşımız yersiz olarak değerlendiriyorum.
Yine bahsettiğiniz gibi " hiç bir yöneticiden 1 tane açıklama duyamıyoruz" Buradaki konuda gerekli açıklama yapılmıştır.
Oyun dünyamız içerisinde bu tür davranış sergileyen kişi/ler ile ilgili İletişim Destek Formu > Oyuncu Hata başlığı altında yine ilgili konuyu destekleyici bir video linki ile birlikte bildirimde bulunarak gerekli incelemelerin başlatılmasını sağlayabilirsiniz.
İyi forumlar dilerim.
Forumlarımız içerisinde bu konu ile alakalı bir çok kez cevap vermiştik. İlgili birime yolladığınız her bir ileti yine ilgili birimin iş yüküne bağlı olarak mümkün olduğunca hızlı bir şekilde titizlikle incelenip değerlendirilmektedir. Yani bahsettiğiniz "hiç bir şekilde zerre umursamamaktadır" yaklaşımız yersiz olarak değerlendiriyorum.
Yine bahsettiğiniz gibi " hiç bir yöneticiden 1 tane açıklama duyamıyoruz" Buradaki konuda gerekli açıklama yapılmıştır.
Oyun dünyamız içerisinde bu tür davranış sergileyen kişi/ler ile ilgili İletişim Destek Formu > Oyuncu Hata başlığı altında yine ilgili konuyu destekleyici bir video linki ile birlikte bildirimde bulunarak gerekli incelemelerin başlatılmasını sağlayabilirsiniz.
İyi forumlar dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!