Oyun çok pahalılaştı devam edemiyoruz buyrun okuyun nedenleri.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Re: Oyun çok pahalılaştı devam edemiyoruz buyrun okuyun nedenleri.

Mesaj gönderen noctiluca »

Gizit bicakcilarindan dolayi tek basina dolasamayanlar burada mi? 😄
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Arkadaşlar Sobee nin bu oyunu Kader Mühürleri ni yaptığı zaman çoktan kenara attığını ancak oradan aradığını bulamayınca para kazanmak için şuraya bi 10 senelik güncelleme attığını hala anlamadıysanız böyle isyanlarda bulunmanız normal.
Ben oyunu bırakalı çok oldu ancak bu oyunu düşünen eden yok bunu anladığınız gün belki sizde bırakırsınız.
Resim
Kullanıcı avatarı
pegasusejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen pegasusejder »

Devam edememek bahane bence. Benim elimde bir tek kıyo asa var 53 lvl im gerisi full fevzi çt yapılı değil hiç bir şey yok çarda. Ama etrafta dolaşıp yeni başlayanlara yardım ediyorum daha önceden edindiğim bir kaç arkadaş var onlarla takılıyorum. Kıyo asayı basmak için 30-40 m bir anda para biriktirdim çöp maden satarak . Evet hasar olmayınca oyun sıkıcı olabiliyor piyasa pahalı insanlar seni kötüsün diye aralarına almak istemiyor ama oynayacağın yoksa bunlar bahane oluyor sadece
Kullanıcı avatarı
onurala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen onurala »

mstfmrt yazdı: 26 May 2018 02:24
scorper yazdı: 25 May 2018 21:34 Ve çok zama kaybı. Her sınıfın itemlerini dizmesi yıllar sürüyor tılsım setleride öyle kimse tam tamlık çar dizemiyor artık gurub bölgeleri gelmeliydi en azından masrafsız madensiz maden olayı kalkmalı karaköyde item düşmeli hayvanlardan asalarda dahıl
bir şey soracağım;
gerçekten oyunda senin tabirinle dizilip full olmak istiyor musun?
eğer gerçekten istiyorsan full olduktan sonra oyundaki amacın ne olacak?
her şeyi elde edebildiğini düşün; istediğin bütün tılsımlar, milyarlarca paran; onbinlerce akçen var. Üstün full ve bütün silahların parlak. Böyle bir karakterle oyunda ne yapacağını söyler misin bana, o zaman isyanını haklı bulacağım.
Ya hocam ben bu oyunun eskilerindenim bu oyundaki tek amaç Klan Savaşları diğer görevler dolaylı olarak bu görevi destekliyor.Eskiden her şey o rütbeye bağlıydı mareşal görünce herkes saygıya durardı.Yer6 zamanı millet 49 olup em lere girmek için can attı şimdi de öyle olması lazım 59 yapan doğruca klan savaşına girmesi lazım ama gel görki o kadar oyuncu olmadığı için yönetim olan oyuncularıda ne kadar soyarsak soyalım modunda ondan her şeyi zorlaştırmış.Ben cevriye görevimi meteorda jet gibi dolaşan yöneticilerin yardımıyla yapmıştım
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen besiktasask »

onurala yazdı: 31 May 2018 04:11
scorper yazdı: 25 May 2018 21:34 Ve çok zama kaybı. Her sınıfın itemlerini dizmesi yıllar sürüyor tılsım setleride öyle kimse tam tamlık çar dizemiyor artık gurub bölgeleri gelmeliydi en azından masrafsız madensiz maden olayı kalkmalı karaköyde item düşmeli hayvanlardan asalarda dahıl
bir şey soracağım;
her şeyi elde edebildiğini düşün; istediğin bütün tılsımlar, milyarlarca paran; onbinlerce akçen var. Üstün full ve bütün silahların parlak. Böyle bir karakterle oyunda ne yapacağını söyler misin bana, o zaman isyanını haklı bulacağım.
Ya hocam ben bu oyunun eskilerindenim bu oyundaki tek amaç Klan Savaşları diğer görevler dolaylı olarak bu görevi destekliyor.Eskiden her şey o rütbeye bağlıydı mareşal görünce herkes saygıya durardı.Yer6 zamanı millet 49 olup em lere girmek için can attı şimdi de öyle olması lazım 59 yapan doğruca klan savaşına girmesi lazım ama gel görki o kadar oyuncu olmadığı için yönetim olan oyuncularıda ne kadar soyarsak soyalım modunda ondan her şeyi zorlaştırmış.Ben cevriye görevimi meteorda jet gibi dolaşan yöneticilerin yardımıyla yapmıştım
Evet ama bölge yeni geldi ve savaşabilmemiz için önce yeni itemlere sahip olmamız gerekiyor. İki, üç aya savaşların ancak başlayacağını düşünüyorum, çünkü bölgede item elde etmek yada düşürmek gerçekten zor.
Resim
Kullanıcı avatarı
onurala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen onurala »

besiktasask yazdı: 01 Haz 2018 02:59
onurala yazdı: 31 May 2018 04:11
bir şey soracağım;
Evet ama bölge yeni geldi ve savaşabilmemiz için önce yeni itemlere sahip olmamız gerekiyor. İki, üç aya savaşların ancak başlayacağını düşünüyorum, çünkü bölgede item elde etmek yada düşürmek gerçekten zor.
Yok hacı bu oyunu 49 da gelen şaheserler bozdu bence herkes maden de yatmaya başladı savaşlarda çok pasif kaldılar,büyük hol gelince millet saate çömdü xeno kastı gene maden kastı zevkten 2 3 tane aynı tılsımdan bastı yeni hesap kastı sıkıntıdan onu fulledi bunu yaptı ama kimse klan savaşına gitmedi çünkü artık herkesin mantığı ' ilerde(5-6 yıla) bir şey gelir ben stok yapayım maden olarakta, para olarakta direk basarım o yeni itemleri ' bu şekilde.Kimse artık oyunu zevk için oynamıyor herkes hırslanmış hayır ilk ben elde edicem,hayır ilk ben üreticem modunda eskiden biz örs parası için 50-60k kasar sabahtan akşama savaşlardaydık oyun öyle zevkliydi böyle maden başında sabahlayarak değil
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Kullanıcı avatarı
xamento
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xamento »

Illa ustunde şaheser olmasına gerek yok ki. Savaşçı için o kadar da elzem değil. Sadece full yeşilmen dizsen, silahını parlatsan 6057 max hasarın oluyor. Full oğuz kağan bastın diyelim 7000 küsür. Saldırı hariç arada bir uçurum yok. 6057 max hasar ile savaş da yaparsın çok güzel para da kasarsın. Menzilli silah kullanırsan sars açmana da gerek yok. Herşeye herkes sahip olcak diye birşey yok keza zaten savaşçı için mükemmel bir chara gerek yok. 1125 max getiriyor fazladan oğuz kağan(kılıç hariç). Para kasıp Yeşilmen atmaca silah, zırh, takı set yapıp tomruk al. Bunlara odaklan yeterli bana soracak olursan. Büyücü ile şifacı çok masraflı bu oyunda :D
INQUISITOR
InquisitoR
Xament

Barış yapmak için önce savaşılmalı. Bu yüzden Barışın ensesindeki sıcak nefesim.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

x08tarzii yazdı: 02 Haz 2018 05:04 Maden topla sat item dusur bende 1 m para yoktu .
M1 m23 kons 13 met 3 aldim aldim dediysem item ile takasladim düstü onlarda 😂😂
Ve üstüne 700 m para yaptim karakterimde suanda 2 si ayakkabi olmak üzre 4 mor var ful ensari altunc set dizdim zirh haric hepsi düštü 😜
Oda tek başima mücadele ediyorum asla pes etme sende
Eline geçen madenleride sat ileri'de düşecek fiyat'lar baya yine.
Azimine hayran kaldım :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön