Gaffar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
blacktemur
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Gaffar

Mesaj gönderen blacktemur »

Merhabalar, 2 yıl önce oyun artık gelmişmez, yeni bölge gelmez diye oyunu bırakmıştım. Şimdi 2 yıl aradan sonra karaköy gelince tekrar başlamak istedim. Sıfırdan bir büyücü karakteri oluşturdum ve 59 seviyeye ulaştım. Fakat bütün görevleri yapmama rağmen Gaffar görevi kalmış durumda. 1 Aydır uğraşmama rağmen grup bulamadım. Kimse Gaffar'a gelmeye yanaşmıyor çünkü dirençler 600 olduğundan kesilmesi de haliyle zor olmuş. Gaffar görevi yapılmadan da karaköyden görev alınamıyor ve komser e girilemiyor. Bence şu Gaffar kesimi biraz daha kolaylaştırır yada karaköy görevleri Gaffar görevi yapılmadan da alınabilsin. Benim durumumda olan bir çok arkadaşım var ve bu durum sıkıcı bir hal almaya başladı. Şahsım adına böyle giderse ben oyunu bırakacam. Çünkü her gün oyuna girip bişey yapamadan öylece monitöre bakmak bana sıkıcı geliyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
JuSTwaTcHhh
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: -AİLEM-

Re: Gaffar

Mesaj gönderen JuSTwaTcHhh »

blacktemur yazdı: 22 May 2018 17:38 Merhabalar, 2 yıl önce oyun artık gelmişmez, yeni bölge gelmez diye oyunu bırakmıştım. Şimdi 2 yıl aradan sonra karaköy gelince tekrar başlamak istedim. Sıfırdan bir büyücü karakteri oluşturdum ve 59 seviyeye ulaştım. Fakat bütün görevleri yapmama rağmen Gaffar görevi kalmış durumda. 1 Aydır uğraşmama rağmen grup bulamadım. Kimse Gaffar'a gelmeye yanaşmıyor çünkü dirençler 600 olduğundan kesilmesi de haliyle zor olmuş. Gaffar görevi yapılmadan da karaköyden görev alınamıyor ve komser e girilemiyor. Bence şu Gaffar kesimi biraz daha kolaylaştırır yada karaköy görevleri Gaffar görevi yapılmadan da alınabilsin. Benim durumumda olan bir çok arkadaşım var ve bu durum sıkıcı bir hal almaya başladı. Şahsım adına böyle giderse ben oyunu bırakacam. Çünkü her gün oyuna girip bişey yapamadan öylece monitöre bakmak bana sıkıcı geliyor.
Merhaba ;

Öncelikle Şuna Değinmek İsterimki Benimde Bir çok Arkadaşım Yaşadığın Olayı Yaşamakta .. Dilerseniz Oyunda Ben Yardımcı Olabilirim
TANK , BÜYÜCÜ , ŞİFACI Farketmez Yardımcı Olmaya Çalışırım İstediğiniz Bir KARAKTER Sınıfı İle ..

#JuSTwaTcHh
#xJUSTWATCHx
#Justwatchxl .../f Aracılığıyla Ulaşabilirsiniz Bana Oyunda ..
03.09.2010 ' dan beri .. EMİNÖNÜNDE
Herkes İşini Yaparsa , İNSANLIK Var ..
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Lothbrok »

blacktemur yazdı: 22 May 2018 17:38 Merhabalar, 2 yıl önce oyun artık gelmişmez, yeni bölge gelmez diye oyunu bırakmıştım. Şimdi 2 yıl aradan sonra karaköy gelince tekrar başlamak istedim. Sıfırdan bir büyücü karakteri oluşturdum ve 59 seviyeye ulaştım. Fakat bütün görevleri yapmama rağmen Gaffar görevi kalmış durumda. 1 Aydır uğraşmama rağmen grup bulamadım. Kimse Gaffar'a gelmeye yanaşmıyor çünkü dirençler 600 olduğundan kesilmesi de haliyle zor olmuş. Gaffar görevi yapılmadan da karaköyden görev alınamıyor ve komser e girilemiyor. Bence şu Gaffar kesimi biraz daha kolaylaştırır yada karaköy görevleri Gaffar görevi yapılmadan da alınabilsin. Benim durumumda olan bir çok arkadaşım var ve bu durum sıkıcı bir hal almaya başladı. Şahsım adına böyle giderse ben oyunu bırakacam. Çünkü her gün oyuna girip bişey yapamadan öylece monitöre bakmak bana sıkıcı geliyor.
Oyun hikayesine gore karakoye adim atiyorsun hikaye dogrultusunda ilerleme olmasi gerektiginden gorevlerini zincir sekilde yurutmen gerekir gorevlerin kaldirilmasi gibi birsey yapmazlar.
Illa bi gun denk gelicektir giden o gune dek gbz hakir bb kesmeyi dene.
ilk firsatta keser komisere gidersin onunde kocaman bir surec var her halukarda.
Gaffari biz dun kestik teskilat sunucusunda o kadar da zor degil
buyuculer tanka az cani kala kutup acarak sifaciya yardimci olmayi deneyebilir
Lothbrokş
Kullanıcı avatarı
kralgs
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen kralgs »

Ben kuklacı sunucusunda loncama görevi olanlar biriktikce kesiyorum Gaffar ı kolay sadece arkadaşların işine gelmiyordur :grinning: aynı sade tank biraz daha zorlanıyor oda şifa sağlam olunca 1-2 iksir ile çözülüyor olay
Resim
  • Kralgs/Legendofwizard/Mahsen/Ölürümtürkiyemm/Sinoplu
  • cCcxTüRKiYeMxcCc/kralgsIV/MoNTeCaRLo/Legendofattack/ Gsxkralgsx/Devletbahçelii/Kralqs
  • öLüRüMTüRKiYeM/Legendofhealer/Kurosakihigo/Lastxottoman/Şifaimahsen/Fakedoctor/Turkishcommand

“Genel Etkileşim” sayfasına dön