aslında her ne kadar şaka ile karışık bir başlık olsa'da dün aksam 9'dan sabah 6'ya kadar (sunucu güncellemesi) kraliçe tırtılın 1 tane bile ipek vermemesi yönetimin uyurken drop'ları düşürmek yerine yanlışlıkla kapattı mı? düşüncesini yaratmasına sebep oldu.
şaka bir yana tamam atmaması çok atması bunlar gerçekten azimlendiren ve daha'da çok isteklendiren şeyler fakat kimi grup geliyor (bende vardım aralarında) 15 kesimde 7 adet attı 1 tanesini'de ben aldım gel gelelim dün gece kabus oldu.
Dropları Kapalı Unutmak
Dropları Kapalı Unutmak
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: Dropları Kapalı Unutmak
Siz yine 15 kesimde 7 tane almışsınız biz 20 kesimde alamadık arkadaş0LIVERA yazdı: ↑20 May 2018 12:31 aslında her ne kadar şaka ile karışık bir başlık olsa'da dün aksam 9'dan sabah 6'ya kadar (sunucu güncellemesi) kraliçe tırtılın 1 tane bile ipek vermemesi yönetimin uyurken drop'ları düşürmek yerine yanlışlıkla kapattı mı? düşüncesini yaratmasına sebep oldu.
şaka bir yana tamam atmaması çok atması bunlar gerçekten azimlendiren ve daha'da çok isteklendiren şeyler fakat kimi grup geliyor (bende vardım aralarında) 15 kesimde 7 adet attı 1 tanesini'de ben aldım gel gelelim dün gece kabus oldu.
bize değil farklı bir gruba attığı oran.KRoNicK yazdı: ↑20 May 2018 20:18Siz yine 15 kesimde 7 tane almışsınız biz 20 kesimde alamadık arkadaş0LIVERA yazdı: ↑20 May 2018 12:31 aslında her ne kadar şaka ile karışık bir başlık olsa'da dün aksam 9'dan sabah 6'ya kadar (sunucu güncellemesi) kraliçe tırtılın 1 tane bile ipek vermemesi yönetimin uyurken drop'ları düşürmek yerine yanlışlıkla kapattı mı? düşüncesini yaratmasına sebep oldu.
- KIZILTAMU
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Unruly
+1 kesinlikle katılıyorum.. Bunu gidermek için bir şey yapılacağını düşünmüyorum..0LIVERA yazdı: ↑20 May 2018 12:31 aslında her ne kadar şaka ile karışık bir başlık olsa'da dün aksam 9'dan sabah 6'ya kadar (sunucu güncellemesi) kraliçe tırtılın 1 tane bile ipek vermemesi yönetimin uyurken drop'ları düşürmek yerine yanlışlıkla kapattı mı? düşüncesini yaratmasına sebep oldu.
Onun yerine sentetik ipek arttırıcı gibi birşey gelmesi talep edilebilir.
şuan oyunda tek amaç asa zırh basmak bunun bilincinde oldukları için bunu yapmaları normal yani ses çıkarmak bile burda bir işe yaramaz çünkü aksi halde oyun çabuk tüketilecek birgün drop oranı az birgün drop oranı daha da az olmak zorunda
şuan oyunda hiç bir şey yok bakın hiç bir şey aynı olaylar ısrarla devam ediliyor bu adam aynı eşya , ben de aynı eşya,
aaa ötekide aynı eşya ve evet berikide aynı, eşya hepimiz aynıyız tılsımlarımız aynı eşyalarımız aynı, parlatmalarımız tipimiz bile aynı sahi ya
bana farklılıktan ya da bu oyunun hala çekici kalan özelliğinden bahseder misiniz ? Kaldı mı öyle bir şey?
pardon hikayesi vardı birde istanbulda geçiyor
neyse aynı teraneye devam .
şuan oyunda hiç bir şey yok bakın hiç bir şey aynı olaylar ısrarla devam ediliyor bu adam aynı eşya , ben de aynı eşya,
aaa ötekide aynı eşya ve evet berikide aynı, eşya hepimiz aynıyız tılsımlarımız aynı eşyalarımız aynı, parlatmalarımız tipimiz bile aynı sahi ya
bana farklılıktan ya da bu oyunun hala çekici kalan özelliğinden bahseder misiniz ? Kaldı mı öyle bir şey?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
biz bu farkı bozmak için 9 saat boyunca kestik ve alamadıkKraToSs yazdı: ↑21 May 2018 10:00 şuan oyunda tek amaç asa zırh basmak bunun bilincinde oldukları için bunu yapmaları normal yani ses çıkarmak bile burda bir işe yaramaz çünkü aksi halde oyun çabuk tüketilecek birgün drop oranı az birgün drop oranı daha da az olmak zorunda
bu bize engel'mi tabiki değil son 6 ipeğimiz günde 1 adet'de olsa düşürüp devam edeceğiz
fakat oyundaki bir çok zırh için uğraşan arkadaşı zor günler bekliyor.
çünkü 10 ipeği yapması kadar diğer malzemeleri toparlamak'ta bir 10 ipek kadar sürüyor böyle olacağını bilsem önceden malzemelerimi hazır ederdim