Hangi sunucuda başlıyayım?
Hangi sunucuda başlıyayım?
Arkadaşlar 0 dan oyuna başlıyorum. Hangi sunucuda başlasam diye bütün sunucuları gezdim fakat çok az insana ratladım, sanırsam herkes Karaköy'de. Hangi sunucuda Karakürk, Büyük Bronz, Dev Ana, Cevriye Sultan gibi görevlerime yardımcı olabilecek insan bulabilirim? Hangi sunucuda başlamalıyım? Şimdiden teşekkürler. 
- SaNCaKTaRIV
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Hangi sunucuda başlıyayım?
Açıkcası oyunu oynayan arkadaşların yoksa kasılman biraz zor 
ıPROPHETı-Anka
Ne yani bu patch oyunun sonunu mu gertirdi herkesi Karaköy'e yönlenirerek. Yeni oyuncu katılamayacaksa eldekiler gidince ne olacak hmm.
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
yeni patch kanaatimde oyunun sonunu getirmedi , sıfırdan oyuna yeni başlayanlar bütün bu görevleri nasıl yapacağız nasıl yetişeceğizin derdinler(vakit ayırırsan imkansız değildir) , benim sana tavsiyem En Kalabalık sunucu, Eminönünde başlaman malum bu sunucuda oyuna baştan başlayanların sayısıda fazla , görevlerindede yardmcı olmaya çalışırım.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
kardeşim biz ufak bi grup arkadaşla Teşkilatta sana yardım ederiz. Discord kanalımız var istersen linkini özelden mesat at atayım sana. Bi kaç arkadaşımız daha 0 dan başladılar ama şuan onlarda girmiyo pek.Moda yazdı: ↑19 May 2018 16:04 Arkadaşlar 0 dan oyuna başlıyorum. Hangi sunucuda başlasam diye bütün sunucuları gezdim fakat çok az insana ratladım, sanırsam herkes Karaköy'de. Hangi sunucuda Karakürk, Büyük Bronz, Dev Ana, Cevriye Sultan gibi görevlerime yardımcı olabilecek insan bulabilirim? Hangi sunucuda başlamalıyım? Şimdiden teşekkürler.![]()
Şu sıra pek giremiyoz sınav veya işten dolayı ama 2-3 haftaya hiç sıkıntı olmadan hallederiz.
Eminönü sunucusunu seçmeni tavsiye ederim her bölgede insan oluyor orada yardım eden illaki bulunur.