Ne arıyodun ki ne bulasın , yeni çar açmak akıl işi değil diyenlerin , muhtemelen gelen güncellemeden de şuanki durumdan da memnun olmayanların söylemidir , eskiye dönüp bakacak olursak bu oyun en güzel zamanlarını 39 level zamanında yaşamıştır doğrudur , fakat artık biz o zamanda değiliz ,Markzuncher yazdı: ↑15 May 2018 16:29 Şu zamanda yeni çar açmak akıl işimi ?
cevaplarınızı bekliyoruz...
Karaköy'ü , Karaköy kabül edip , günümüze dönüp bu şekilde oynamalıyız ,
ha ne var şu var , sıfırdan bir karakter açan kişinin işi gerçekten zor , o kadar çok uğraşması gerken görevleri var ki , çok zahmetli , örnek verecek olursak , 1-49 görevlerinin tümü , çemberlitaş görevleri vs vs ,(Hol görevlerine biyerden devam edebilmen için yanılmıyorsam Gaffar'ı kesmemiz gerekiyordu , grup lazım , yardım eden çıkar mı çıkmaz mı Allah bilir )
Hol desen kritik hata almaktan bıkmış oyuncular var kaldı ki nasıl yapacaksın o görevleri ? , imkansız mı değil , tekrar diyorum imkansız mı değil ,
Ama gel gör ki , zamanın varsa ekibin varsa çevren grubun varsa , iyi bir loncaya girip ortam yapabildiysen bi şekilde çözersin , yardım ederler ve bu görevleri tamamlarsın , Karaköy'den başlarsın görevlerini alıp kasılmaya ,
yine diyorum pozitif bakarken bir yanda olumsuz yaklaştım , ama imkansız değil ...
Vaktin zamanın varsa işin gücün yoksa vakit öldürmek istiyorsan , yahu bende kafa dinleyeyim farkındalık olsun diyorsan , içinde de biraz bu oyuna dair bir kırıntı , hatıra , özlem kaldıysa dön kardeşim , imkansız değil...