Gm açıklamaları bi iyileştirme gelirmi???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Gm açıklamaları bi iyileştirme gelirmi???

Mesaj gönderen scorper »

Asalar boslardan düşebilirmi böyle bir iyileştirme yapılırsa oyuna geri dönüş sağlanabilir çünkü herkes tek karakter oynuyor tek sınıfın asa masrafları olağnüstü zor iyileştirme gelirse en azından su an baya bi bırakan var karaköy yüzünden diğer şeylerede düzenleme gelmeli maden sistemi kalkmalı karaköyde maden çekilemiyor zaten yaratıklardan kasılmalı itemler dogrusuda bu olmalı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Gm açıklamaları bi iyileştirme gelirmi???

Mesaj gönderen BayTerapi »

Yılların maden sisteminin kalkmasını isteyen bir tek seni gördüm, sorun orada değil.
kedi
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Söylediğin sistem düşünülemez dostum
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

Asa malzemeleri pahalı değil aslında ':) mikroçipi çıkarınca geriye pek bir şey kalmıyor. Onu da hakir keserek düşürmeye çalış hem daha zevkli olur. 3 4 aya zaten ucuzlayacak arz talep meselesi tamamen. Maden sayısı çok fazla aslında bence biraz sayısı düşürülse daha güzel olur. 3 4 aya mikroçip düşsün diye beklerken bu güzelim madenler 3 er 5 er m i görebilir. Asa zırh da düşecek olsaydı kimse üretmezdi madenlerin yine pek kıymeti kalmamış olacaktı. Çok fazla karakterle oynuyor olabilirsiniz benim gibi ama hepsine asa basmak zorunda değilsiniz ':) Şimdilik her sınıftan 1 er tane en çok işinize yarayacak asaları basabilirsiniz bunu da 1 günde yapmak zorunda değilsiniz bırakın zamana 5 ay olsun 1 yıl olsun. oyun oynuyoruz sonuçta acelesi yok
Resim
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Yeni konu açmaktan birgün sıkılman dileğiyle.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

manyetix yazdı: 09 May 2018 21:22 Asa malzemeleri pahalı değil aslında ':) mikroçipi çıkarınca geriye pek bir şey kalmıyor. Onu da hakir keserek düşürmeye çalış hem daha zevkli olur. 3 4 aya zaten ucuzlayacak arz talep meselesi tamamen. Maden sayısı çok fazla aslında bence biraz sayısı düşürülse daha güzel olur. 3 4 aya mikroçip düşsün diye beklerken bu güzelim madenler 3 er 5 er m i görebilir. Asa zırh da düşecek olsaydı kimse üretmezdi madenlerin yine pek kıymeti kalmamış olacaktı. Çok fazla karakterle oynuyor olabilirsiniz benim gibi ama hepsine asa basmak zorunda değilsiniz ':) Şimdilik her sınıftan 1 er tane en çok işinize yarayacak asaları basabilirsiniz bunu da 1 günde yapmak zorunda değilsiniz bırakın zamana 5 ay olsun 1 yıl olsun. oyun oynuyoruz sonuçta acelesi yok
Player olmak bunu gerektiriyor. Çok açıklayıcı net ve kısa şekilde her insanın anlayabileceği bir yazı tipi olmuş. Madenler ucuzluyor. Hepsini toplayabiliriz. En sona mikro kalsa 3 4 ay sonra tanesi 20 30 m ye indiğinde rahatlıkla üretilir asa
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

ya bi gidin nereye üretiyonuz ya saçma sapan bir şans sistemi var testte bile zırh düşüren vardı.Ulan hala tılsım üretemiyenler var oyunu bırakanlar çok siz diyorsunuz üretim zorlaşsın para bol sizlerde heralde sabah akşam maden çek genede yetmez tek bir çara ben diyorumki asaları zırhları kolaylaştırın millet tek çar oynamaz ozaman şifayıda dizer savasıda büyüyüde nesini anlamıyonuz herkes dizsin meteor kratere dönülsün savaşlar başlasın sabah aksam kp zevk savas orda
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

scorper yazdı: 10 May 2018 22:04 ya bi gidin nereye üretiyonuz ya saçma sapan bir şans sistemi var testte bile zırh düşüren vardı.Ulan hala tılsım üretemiyenler var oyunu bırakanlar çok siz diyorsunuz üretim zorlaşsın para bol sizlerde heralde sabah akşam maden çek genede yetmez tek bir çara ben diyorumki asaları zırhları kolaylaştırın millet tek çar oynamaz ozaman şifayıda dizer savasıda büyüyüde nesini anlamıyonuz herkes dizsin meteor kratere dönülsün savaşlar başlasın sabah aksam kp zevk savas orda

Git LOL oyna üzerim dizilsin sadece savaşayım diyorsan. Daha adam akıllı konu açtığını görmedim.

Resim
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Swarovski
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Eminönü Asayiş Şube

Mesaj gönderen Swarovski »

scorper yazdı: 10 May 2018 22:04 ya bi gidin nereye üretiyonuz ya saçma sapan bir şans sistemi var testte bile zırh düşüren vardı.Ulan hala tılsım üretemiyenler var oyunu bırakanlar çok siz diyorsunuz üretim zorlaşsın para bol sizlerde heralde sabah akşam maden çek genede yetmez tek bir çara ben diyorumki asaları zırhları kolaylaştırın millet tek çar oynamaz ozaman şifayıda dizer savasıda büyüyüde nesini anlamıyonuz herkes dizsin meteor kratere dönülsün savaşlar başlasın sabah aksam kp zevk savas orda
Kp kasmak rutine binince de ağlıyorsunuz güncelleme getirin nerede bu yönetim diye. Ben hakikaten anlamıyorum bazı oyuncuların kafa yapısını. Arkanızdan atlı mı kovalıyor tadını çıkarın işte şu oyunun. Adı üzerinde oyun yani. Bu kadar da sinirinize dokunuyorsa bırakın gidin arkadaş sanki kafanıza silah dayıyorlar oynayın diye.
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

Asa ile zırhların düşmesi çok saçma olur neticede o kadar asa zırh üretenler oldu şimdi düşmesi söz konusu olursa diğer oyuncularında hakkına girmiş olmazlar mı,olurlar..Piyasanın canlı ve madenlerin sürekli el üstünde tutulması gerekiliyor ise asa ile zırhın üretilmesinden yanayım,sonra millet 1 ay içinde üstünü fulleyecek canları sıkılacak yaza doğru tekrar yeni bölge naraları patlayacak,yer mi sobee bunu :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön