Sonra nolucak
Sonra nolucak
Şimdi herkese bi şeyler düşüyor ya karaköyden falan peki ilerde nolucak herkes iyi olunca alışveriş vb. Nasıl olucak çemberlitaş zamanında sıkıntı olmuyordu peki sizce şimdi sıkıntı olucak mı ? ?? 

Mahlasımı yazıyorum:
∞
∞
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Re: Sonra nolucak
Bir sene sonraya her şey normale dönecek. Normale dönecekten kastım piyasa, düzen, dizilmiş karakterler ve klan savaşları.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Boş olan bölgeler varmış oralarda dolar o zaman.Retaliation yazdı: ↑13 May 2018 15:19 Bir sene sonraya her şey normale dönecek. Normale dönecekten kastım piyasa, düzen, dizilmiş karakterler ve klan savaşları.
kedi
- Erebus
- İskele Babası

- Klan: Lodos
- Lonca: Reenkarnasyon
Millet önce setlerini dizecek sonra tamamen klan savaşları olur muhtemelen.Retaliation yazdı: ↑13 May 2018 15:19 Bir sene sonraya her şey normale dönecek. Normale dönecekten kastım piyasa, düzen, dizilmiş karakterler ve klan savaşları.
- Thedifferince
- FareAdam Düşmanı

- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Muhtemel örnek.Thedifferince yazdı: ↑13 May 2018 18:15 Bence sonrası/ilerisi olmucak 1 seneye oyuncu kalmıcak bence
kedi
- cagatay81
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
KatılıyorumThedifferince yazdı: ↑13 May 2018 18:15 Bence sonrası/ilerisi olmucak 1 seneye oyuncu kalmıcak bence
...
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Yine bölge klandan kraldan çok kralcı kesilmeler . Ahkam kesmeler . Atar giderler vs vs...Retaliation yazdı: ↑13 May 2018 15:19 Bir sene sonraya her şey normale dönecek. Normale dönecekten kastım piyasa, düzen, dizilmiş karakterler ve klan savaşları.
- 0000
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Daimi
İlerisi olmayacak, kıyamet kopacak!
* Bizler daimi tanıklarıyız, hep var olacak kentimizin. Şimdi ve kıyamette! Zaman akmaya devam edecek, yanımızdan ve sessizce. Yaşamın diğer kıyısında. Kent kalacak baki. Ve bizler... ✌
* Bizler daimi tanıklarıyız, hep var olacak kentimizin. Şimdi ve kıyamette! Zaman akmaya devam edecek, yanımızdan ve sessizce. Yaşamın diğer kıyısında. Kent kalacak baki. Ve bizler... ✌
Anlık yaşa! 
Şeytan ayrıntıda gizli...
Şeytan ayrıntıda gizli...
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: Anatolian Soldiers
Eskiye özlem ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi...

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒