YETKİLİR BAKABİLİRMİ (BEYAZ KÖŞK TE GM ALIMALRI VARMIŞ DĞRMU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

YETKİLİR BAKABİLİRMİ (BEYAZ KÖŞK TE GM ALIMALRI VARMIŞ DĞRMU

Mesaj gönderen kackin »

Facede facede dolasırken Complex fuarında cekilmiş fotolarını ggörünce yetkili birisi sandım.İsmini vermiyorum.Ben ona bilgi almak istedim.GM alımları var dedi.Bende GM meraklısı değilim.Ama nAsıl olunuyr dedim.Üye adınızı ve sifrenizi verin dedi yasımı nerde oturduğumu yaz dedi.Tabiki vermedim.Böyle bir acıklama varmı yÖnetimden

Not:ADINI YAZMADIĞIM KİŞİ KESİN GM EMİN OLUN ADINI YAZMADIM AMA MEvLÜt Dİnc ile bazı kişilerle cekilmiş foto ları var.
Son..
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: YETKİLİR BAKABİLİRMİ (BEYAZ KÖŞK TE GM ALIMALRI VARMIŞ DĞRMU

Mesaj gönderen Roaadonis1993 »

Hiçbir GM DEV Yönetici gibi oyun görevlileri sizden şifre ve kişi bilgilernizi istemez bunu Gmlerde oyun sözcüleri eski forumda konu açarak gerek oyuna gererek bölgeden sölemiştir.!
Resim
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

Foto sahibi kendisi de olmayabilir o kişinin. GM her istediği an girer senin karaktere. Altta ORHANBEY'in yazdıklarına katılıyorum. :lol:
En son complex tarafından 13 Mar 2010 14:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Biri sizi keklemeye çalışmış ;) GM Alımları öyle GM alımı var başvurun şeklinde olmaz :roll: Hesabınızı çalmak istemiş becerememiş. Fotoğraf olayına gelince Compex de fotoğrafı var diye GM olması gerekmiyor + Face de sahte üyelik açmak da çok kolay :roll:
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kackin »

Bende öle dedim.Gmler bütün carlara girebilir dedim ama Cevap vermedi :)
Son..
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

Merhabalar,

Forum genelinde ufak çaplı bir araştırma ile bulabileceğiniz bir çok bilginin özetini tekrar geçmek istiyorum.

Oyun dahilinde bulunan hiç bir yetkili sizlerden üyelik bilgilerinizi istemez. Bu gibi bilgileri sizlerden talep eden kişileri; yazdıkları içeriğe sağ tıklayarak "Şikayet Et" butonu vasıtasıyla bizlere ulaştırabilirsiniz. Şikayet geri bildirimlerinde de sizlere ulaştırıldığı üzere bu ve/veya buna müteakiben işlenen suçlarda cezai yaptırım en yüksek düzeyde olmaktadır.

Son kez yenilemek gerekirse; "Oyun içerisinde/dışarısında sizlerden üyelik bilgisi isteyen hiç bir kullanıcıya itimat etmeyiniz!"

Teşekkürler
Kindar
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön