Merhaba,
bugün okuduğum üniversitedeki "Kitlesel Fonlama" adındaki etkinliğine katıldım. Turk Telekom CEO'su Paul Doany ile konuşma fırsatım oldu.
İlgili tavrını fırsat bilip, Sobee hakkında biraz soru sordum.
Sobee ve PlayStore'un, şirketin kâr payını arttırmak için atılan bir adım olduğundan bahsetti. İlerleyen zamanlarda bunun daha büyük yerlere gelebileceğini ama henüz keşinleşmediğini belirtti.
Daha detaylı yazarsam konuyu editleyebilirler diye bir şey demiyorum şimdilik.
Turk Telekom CEO'su İle Görüşmek
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Turk Telekom CEO'su İle Görüşmek
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- Karkaroff
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Durmstrang Enstitüsü
Re: Turk Telekom CEO'su İle Görüşmek
Daha ne öğrendin bilmiyorum ama şu söylediklerin tamamen geçiştirmek için söylenmiş gibi.ekstrası varsa özel mesajım açık.takipçinim kutsalbok
K A R K A R O F F
- Karkaroff
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Durmstrang Enstitüsü
Geçtiğimiz yılda BTK'da Kariyer Seminerlerinde Türk Telekom , Turkcelll ve Vodafone ceoları gelmişti.
En son Turk Telekom ceosu kalmıştı ancak seminerin başından sonuna kadar elinden telefonunu ayırmadan sürekli telefona baktı, diğer ceolar konuşmayı bitirdiğinde sırada ki ceoyu dinliyordu. Bu ne saygısızlık ? Neyse araya Sobee ile ilgili de soru sormuştum ancak yuvarlak cevaplar vererek asıl soruya cevap vermemişti.
Şahsen Türk şirketlerinin başında Türk ceoların olması gerektiğini düşünüyorum. Tabii iyi niyetli yabancı ceolar vardır onlar ayrı...
En son Turk Telekom ceosu kalmıştı ancak seminerin başından sonuna kadar elinden telefonunu ayırmadan sürekli telefona baktı, diğer ceolar konuşmayı bitirdiğinde sırada ki ceoyu dinliyordu. Bu ne saygısızlık ? Neyse araya Sobee ile ilgili de soru sormuştum ancak yuvarlak cevaplar vererek asıl soruya cevap vermemişti.
Şahsen Türk şirketlerinin başında Türk ceoların olması gerektiğini düşünüyorum. Tabii iyi niyetli yabancı ceolar vardır onlar ayrı...
- AyYildizli
- Cin Avcısı
Hocam özelden detayları yazabilir misiniz? Ben de konuyla çok ilgili olduğum için merak ettim.
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki, pembemsi griden iyidir her şekilde...
Gören de wikileaks belgesi açıklayacaksın sanar birader yaz işte gören görsün ne kasıyosun
Adamsın kardeşim,güzel soruHollyShit yazdı: ↑08 May 2018 15:18 Merhaba,
bugün okuduğum üniversitedeki "Kitlesel Fonlama" adındaki etkinliğine katıldım. Turk Telekom CEO'su Paul Doany ile konuşma fırsatım oldu.
Sobee ve PlayStore'un, şirketin kâr payını arttırmak için atılan bir adım olduğundan bahsetti. İlerleyen zamanlarda bunun daha büyük yerlere gelebileceğini ama henüz keşinleşmediğini belirtti.
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Anatolian Soldiers
Açıklama güzel olmuş fakat hepsini açıklayamayacaksan farklı konular altında adı değişik part part yayınlarsan güzel olabilir.HollyShit yazdı: ↑08 May 2018 15:18 Merhaba,

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒