BİR GÜN GELECEK...
- DygGvn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Gök Tengri
Re: BİR GÜN GELECEK...
Ben sizin kadar uzun süre oynamadım. Bir tek 2011'de oynadım sonra bıraktım 2017'de başladım falan öyle ama grafikleri ne kadar kötü olsa da bence olay içeriği çok derin ve güzel.
Bu yüzden böyle güzel şeylerin bitmemesi daha güzel olur, en azından kendi kendine gidebildiği yere kadar gitmeli ta ki oyuncular tamamen bırakana kadar
Bu yüzden böyle güzel şeylerin bitmemesi daha güzel olur, en azından kendi kendine gidebildiği yere kadar gitmeli ta ki oyuncular tamamen bırakana kadar
Şifacı -> Efuli
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
Büyücü -> Hifa
Savaşçı -> Hafsa
Lonca -> <Gök Tengri>
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Benimde grafikleri vs umrumda değildi, önemli olan oyunu oynarken arkadaşlarınla aldığın keyif.DygGvn yazdı: ↑08 May 2018 01:27 Ben sizin kadar uzun süre oynamadım. Bir tek 2011'de oynadım sonra bıraktım 2017'de başladım falan öyle ama grafikleri ne kadar kötü olsa da bence olay içeriği çok derin ve güzel.
Bu yüzden böyle güzel şeylerin bitmemesi daha güzel olur, en azından kendi kendine gidebildiği yere kadar gitmeli ta ki oyuncular tamamen bırakana kadar![]()
kedi
Çok da umrumda olmaz.Uykusuz kaldığımda arada foruma bakıyorum ,3-5dk sohbete karakterime giriyorum o da haftada bir filan,fırsat bulursam.
İKV'yi ilk gördüğümde lise sondaydım,1 hafta girip bıraktım.Temelli başladığımda üniversitedeydim,mezun oldum,işe girdim(kim bilir kaç tane sayısını ben unuttum),evlendim,şimdi de hayırlısıyla çocuk bekliyorum.
Yani işin aslı, bıraktım ve çok da fazla bir şey ifade etmemeye başladı İkv, İkv olarak. Bağlayan tek kısım son 1 senedir arkadaşlardı, arkadaşlarla başka platformlardan da haberleşiliyor...
İKV'yi ilk gördüğümde lise sondaydım,1 hafta girip bıraktım.Temelli başladığımda üniversitedeydim,mezun oldum,işe girdim(kim bilir kaç tane sayısını ben unuttum),evlendim,şimdi de hayırlısıyla çocuk bekliyorum.
Yani işin aslı, bıraktım ve çok da fazla bir şey ifade etmemeye başladı İkv, İkv olarak. Bağlayan tek kısım son 1 senedir arkadaşlardı, arkadaşlarla başka platformlardan da haberleşiliyor...
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Katılıyorum bende üzülürüm , geçliğimi verdiğim heba ettiğim oyundur kendileri ,Mustafaxbuken yazdı: ↑08 May 2018 00:10 Üzülürdüm be onca sene yıkılmadan durdu çocuklugumun oyunu ne hikayeler barındırıyor ne emekler. Müziklerinden kurgusuna kadar oyuncuları ile hoşuma giden tek oyundu
arkadaş ortamında çok oynamışlımığız vardır çok mazisi vardır çok hatırası vardır kapansın istemem.
Betadan bu yana
39 zamanları değmi yerindeyse Istanbul Kıyamet Vakti'nin zirvesidir. kanaatimce ,
Okul hayatım alt üst olmuştur ama değmiştir. Lise zamanları evet

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒