Arkadaşlar pek çoğunuz 39 dönemine özlem duyuyor bunu biliyorum ama gerçekler böyle değil çünkü 39 sunucusu açıldığı zaman mutlu olmayacağız. Geçmiş geçmişte kaldı ve 39 olunca mutlu olacağımızı sanmak sadece bir arayıştır.
Belki 39 Sunucusu geri getirilebilir ama eski güzel günler geri getirilemez, yeni ve aynı günler eskisi gibi güzel olmayacaktır.
Aynısını online olmayan başka bir oyunda kendim gördüm. Eskiden çok sever ve ara ara oynardım. İkv dışında oynadığım tek oyundu. Açtığım zaman fark ettim ki sorun oyunda değil sorun değişimin kendisi. Ve değişim ve zaman vardır, ne yaparsanız yapın eski haline çeviremezsiniz.
39 Sunucusu Açılması Hiçbir şey İfade Etmeyecek
Re: 39 Sunucusu Açılması Hiçbir şey İfade Etmeyecek
Açılacak denildi mi ki?
Hayal sadece..
Güncelleme dediler, adamlar getirdi şimdi de eskisini istiyorlar!
Hayal sadece..
Güncelleme dediler, adamlar getirdi şimdi de eskisini istiyorlar!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Mesele 39un gelmesi değil,mesele eskilerden alınan zevk.Bu yeni bir güncelleme ile de olabilir,39lara 29lara dönerekte olabilir.Farkettiyseniz olur demekten kaçınıyorum,ne olacağını bilemeyiz.Ancak şu var ki bu süreçte herbir görüşe saygı duymak lazım.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Geçmişe takılıp kalmayın ey güzel insanlar...
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali
Biz 39 uptade gelsin deme sebebimiz eski ortamların kaybolması eski zevk ve neşenin olmaması eö aktif olduğu dönemler mısır çarşısı önünde beklemektir.TOLGARDA yazdı: ↑07 May 2018 22:49 Arkadaşlar pek çoğunuz 39 dönemine özlem duyuyor bunu biliyorum ama gerçekler böyle değil çünkü 39 sunucusu açıldığı zaman mutlu olmayacağız. Geçmiş geçmişte kaldı ve 39 olunca mutlu olacağımızı sanmak sadece bir arayıştır.
Belki 39 Sunucusu geri getirilebilir ama eski güzel günler geri getirilemez, yeni ve aynı günler eskisi gibi güzel olmayacaktır.
Aynısını online olmayan başka bir oyunda kendim gördüm. Eskiden çok sever ve ara ara oynardım. İkv dışında oynadığım tek oyundu. Açtığım zaman fark ettim ki sorun oyunda değil sorun değişimin kendisi. Ve değişim ve zaman vardır, ne yaparsanız yapın eski haline çeviremezsiniz.
Uptade gelebilir bir oyuna bu lvl ve ya mekan olarak oyun 49 da kalıp bu yeni gelen güncellemeler ve itemler 49 lvl göre ayarlanabilir bu zor birşey değil sonuçta yapmak isteyen yapar 59 lvl boss koyan 49 lvl de koyar yapmak isteyen gene yapar zor bir şey değil biz sadece o ortamın eski oyuncuları geri gelmesini istiyoruz bu kadar basit 49 lvl kalıp onun üzerine gelicekti ve ya 39 kalıp onun üstüne gelecekti güncellemeler.
39 gelse bile ister 100 lvl gelsin biz gene oynarız ama HİÇBİR ZAMAN 39 YERİNİ VERMEYECEKTİR.
BU KADAR NET.IIASiLKANII yazdı: ↑07 May 2018 23:04 Mesele 39un gelmesi değil,mesele eskilerden alınan zevk.Bu yeni bir güncelleme ile de olabilir,39lara 29lara dönerekte olabilir.Farkettiyseniz olur demekten kaçınıyorum,ne olacağını bilemeyiz.Ancak şu var ki bu süreçte herbir görüşe saygı duymak lazım.
- CilginBiberoN
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lonca ÇINAR
TOLGARDA'ya katılmamak elde değil. Konu burada aslında 39 seviye sınırı olan bir sunucuda oynamak değil, 39 seviye sınırı varken Meteor Bölgesi ile gelen yenilikler ve biz oyuncuların Meteor'da aldığı zevkti.TOLGARDA yazdı: ↑07 May 2018 22:49 [...gerçekler böyle değil çünkü 39 sunucusu açıldığı zaman mutlu olmayacağız. Geçmiş geçmişte kaldı ve 39 olunca mutlu olacağımızı sanmak sadece bir arayıştır.
[...sorun oyunda değil sorun değişimin kendisi. Ve değişim ve zaman vardır, ne yaparsanız yapın eski haline çeviremezsiniz.
O zevki bir kaç örnek ile hatırlatmak isterim:
- Kara Kürk'ü kesmeye giderken Şamanlardan hep beraber geçerdik. Lodos ve arz klanları olarak.
- Dev anaya gittiğimizde bizden önce karşı klan üyesi bir grup var ise onların kesmesini bekler, hatta yardım eder ve sonra biz keserdik
Karaköy'de yeni bir bölge. Yeni şefler, yeni efsunlar, yeni bir harita. Zevk almamızı ne engelliyor ?
Kapişş
Kesinlikle demek istediklerimin tek cümlelik bir özeti olmuş. Her şeyden bir anlam çıkarılabilir. Mutlu olmak için 39 olmaya ihtiyaç yok. Ayrıca eskiler genelde insana güzel gelir. Öyle günler gelecek ki eski günleri özlediğimiz günleri bile özleyeceğiz.CilginBiberoN yazdı: ↑07 May 2018 23:15 Karaköy'de yeni bir bölge. Yeni şefler, yeni efsunlar, yeni bir harita. Zevk almamızı ne engelliyor ?![]()
HAY YÜREĞİNE SAĞLIK BE KARDEŞİM VALLA.CilginBiberoN yazdı: ↑07 May 2018 23:15TOLGARDA'ya katılmamak elde değil. Konu burada aslında 39 seviye sınırı olan bir sunucuda oynamak değil, 39 seviye sınırı varken Meteor Bölgesi ile gelen yenilikler ve biz oyuncuların Meteor'da aldığı zevkti.TOLGARDA yazdı: ↑07 May 2018 22:49 [...gerçekler böyle değil çünkü 39 sunucusu açıldığı zaman mutlu olmayacağız. Geçmiş geçmişte kaldı ve 39 olunca mutlu olacağımızı sanmak sadece bir arayıştır.
[...sorun oyunda değil sorun değişimin kendisi. Ve değişim ve zaman vardır, ne yaparsanız yapın eski haline çeviremezsiniz.
O zevki bir kaç örnek ile hatırlatmak isterim:
- Kara Kürk'ü kesmeye giderken Şamanlardan hep beraber geçerdik. Lodos ve arz klanları olarak.
- Dev anaya gittiğimizde bizden önce karşı klan üyesi bir grup var ise onların kesmesini bekler, hatta yardım eder ve sonra biz keserdik
Karaköy'de yeni bir bölge. Yeni şefler, yeni efsunlar, yeni bir harita. Zevk almamızı ne engelliyor ?![]()
Kapişş![]()
- Karkaroff
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Durmstrang Enstitüsü
Ne eminönüymüş arkadaş ya.. başlıcam artık nostalji romantizminizeEmircanVR yazdı: ↑07 May 2018 23:09Biz 39 uptade gelsin deme sebebimiz eski ortamların kaybolması eski zevk ve neşenin olmaması eö aktif olduğu dönemler mısır çarşısı önünde beklemektir.TOLGARDA yazdı: ↑07 May 2018 22:49 Arkadaşlar pek çoğunuz 39 dönemine özlem duyuyor bunu biliyorum ama gerçekler böyle değil çünkü 39 sunucusu açıldığı zaman mutlu olmayacağız. Geçmiş geçmişte kaldı ve 39 olunca mutlu olacağımızı sanmak sadece bir arayıştır.
Uptade gelebilir bir oyuna bu lvl ve ya mekan olarak oyun 49 da kalıp bu yeni gelen güncellemeler ve itemler 49 lvl göre ayarlanabilir bu zor birşey değil sonuçta yapmak isteyen yapar 59 lvl boss koyan 49 lvl de koyar yapmak isteyen gene yapar zor bir şey değil biz sadece o ortamın eski oyuncuları geri gelmesini istiyoruz bu kadar basit 49 lvl kalıp onun üzerine gelicekti ve ya 39 kalıp onun üstüne gelecekti güncellemeler.
39 gelse bile ister 100 lvl gelsin biz gene oynarız ama HİÇBİR ZAMAN 39 YERİNİ VERMEYECEKTİR.
K A R K A R O F F