YILLANMIŞ ŞARAP
- Sebepsizayrilik
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
YILLANMIŞ ŞARAP
Bu oyunda bayadır oynuyorum ki bi sene yaklaşık uzak kalmıştım şimdi tekrar geri döneceğim ama dost bildiklerimin numarasına bile ulaşamıyorum. onlarda bırakmış ne yazikki eminönünde oynayan karaköye beraber gidebileceğimiz çemberlitaş itemlerini tamamlayabileceğimiz benim gibi bir arkadaş varmı yarı fulum önemli olan oyun değil muhabbet benim için gerçi ama sıkı arkadaş olabilecek 17 - 20 yaş arası arkadaşları bana ulaşşsın
- MahirTURHAL
- Salgın Koruyucusu
Re: YILLANMIŞ ŞARAP
Başlama kardeşim başlama ki madur olmayasın görüyorsun milletin hallini BAŞLAMA..!!Sebepsizayrilik yazdı: ↑07 May 2018 20:49 Bu oyunda bayadır oynuyorum ki bi sene yaklaşık uzak kalmıştım şimdi tekrar geri döneceğim ama dost bildiklerimin numarasına bile ulaşamıyorum. onlarda bırakmış ne yazikki eminönünde oynayan karaköye beraber gidebileceğimiz çemberlitaş itemlerini tamamlayabileceğimiz benim gibi bir arkadaş varmı yarı fulum önemli olan oyun değil muhabbet benim için gerçi ama sıkı arkadaş olabilecek 17 - 20 yaş arası arkadaşları bana ulaşşsın
Teşkilat sunucusuna gelirsen birlikte oynadığımı bir grubumuz var, discord serverı bile kurduk bizimle takılabilirsin. Çt bilmem ama karaköyde takılırız.
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
tüh ben 21 im kaçırdım yaş aralığını
hocam teşkilatta baştan başlarsan yardımcı oluruz başlamayı düşünürsen özelden yaz link atayım
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Anatolian Soldiers
Oyuna başlayacaksan eskisi gibi değil artık , Çemberlitaş vs vs , görevleri yapıp biran önce çıkmaya bak ,Sebepsizayrilik yazdı: ↑07 May 2018 20:49 Bu oyunda bayadır oynuyorum ki bi sene yaklaşık uzak kalmıştım şimdi tekrar geri döneceğim ama dost bildiklerimin numarasına bile ulaşamıyorum. onlarda bırakmış ne yazikki eminönünde oynayan karaköye beraber gidebileceğimiz çemberlitaş itemlerini tamamlayabileceğimiz benim gibi bir arkadaş varmı yarı fulum önemli olan oyun değil muhabbet benim için gerçi ama sıkı arkadaş olabilecek 17 - 20 yaş arası arkadaşları bana ulaşşsın
Görevleri yapmaya başlayınca Karaköyde itemleri burada dizmeye başla ,
zaten 49 a kadar
Yeraltı Meran vs görevler bölgeler derken sana epey bi sarı mor efsunlu item verecektir.
Bunlar Karaköy başlangıç için işini görür , hariçten güzel bir loncayada üye olabilirsen onlarda sana destek olacaktır.
Bilhas görevler için ondan sonra üstünü dizersin.
Sakın ama sakın Çemberlitaş ta tüm set üstünü dizeyim yok ben Kenandan üstümü set dizeyim , Junonda aynı şekilde sakın uğraşma
55 levelden sonra itemlerin bi kıymeti yok
2 kasada duran çifter çifter itemlerim vardı ,
yer olmadığı için işportaya hediye oldu , yani demem o ki vakit harcama buralarda ,
başlayacaksan da böyle yani

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒