Reklam slider şeklinde, çevirdikçe karaköy logosu geliyor ve fiyat değişiyor. Muhtemelen her tıklamada o fiyata sahip ürüne yönlendiriyor.

Reklamın gittiği linki de böyle görebiliyoruz. Ben boşuna maliyet olmasın diye tıklamadım.

+1benibanladilar yazdı: ↑06 May 2018 14:04 aynen hocam sizin çerezlerinizde ikv olduğundan size bu reklamı gösteriyor.
oyunu tanıtacak bi reklam değil.
Bence bir satıcı firmanın verdiği reklam oyunu bilmeyen kişilerin karşısına çıkmayacak şekilde bir hedef kitleye sunulmuştur.

İşte böyle düşünceli oyuncuları üzüyorsunuz ey ikv yetkilileri!

İyi güzel de adsense reklamı olduğu için tanıtım yapılamaz diye bir şey yok ki. Bu reklam satış amaçlı kullanıldığı için sadece oyunu oynayan kişileri hedefliyor ancak Sobee reklam vermiş olsaydı hedef kitlesini oyuncular değil de diğer mmorpg oyunlarını oynayan kullanıcılar olarak seçer onları çekmeye çalışırdı.xLuCaGox yazdı: ↑06 May 2018 20:50 Gönül isterdi ki bahsettiğiniz gibi olsun fakat bu google adsense reklamıdır, sizin internet geçmişinize/çerezinize bakarak yani daha önce arama yaptığınız şeyleri sizin önünüze sunar. Bu reklamın çıkma sebebi de, o bahsi geçen yeni akçe alımı yapılabilecek platforma giriş yapmanız. İnternette İKV reklamı vs gibi bir durum söz konusu değil.