Merhaba şu sıralar çt görevini yapmanın ne kadar zor oldugunu biliyosunuz komisere girebilmek için de görev istiyor 1 adet 59 level karakterim var görevi yapılık komisere girebilen 1 adette giremeyen var komisere girebilen karakterim ile komisere gitsem az bi canı kala diğer karakterime girsem item atma şansı varmı yoksa görevi yapmadan item atmıyormu ?
Aynı sorum diğer boss lar içinde geçerli görev yapmadan item atıyormu 59 level 1 karaktere ?
Yüce komiser
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Yüce komiser
TETRADOX
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Re: Yüce komiser
-Evet var. Bu taktiği kullanabilirsin.Tolgacan108 yazdı: ↑06 May 2018 02:45 Merhaba şu sıralar çt görevini yapmanın ne kadar zor oldugunu biliyosunuz komisere girebilmek için de görev istiyor 1 adet 59 level karakterim var görevi yapılık komisere girebilen 1 adette giremeyen var komisere girebilen karakterim ile komisere gitsem az bi canı kala diğer karakterime girsem item atma şansı varmı
-Tabikide
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı
[color=#FFBF40 yüce komiseri öldür yapmasamda item atıyor GBZ imha et görevini yapmasamda item atıyor dogrumuyum [/color]
vahdet yazdı: ↑06 May 2018 06:17-Evet var. Bu taktiği kullanabilirsin.Tolgacan108 yazdı: ↑06 May 2018 02:45 Merhaba şu sıralar çt görevini yapmanın ne kadar zor oldugunu biliyosunuz komisere girebilmek için de görev istiyor 1 adet 59 level karakterim var görevi yapılık komisere girebilen 1 adette giremeyen var komisere girebilen karakterim ile komisere gitsem az bi canı kala diğer karakterime girsem item atma şansı varmı-Tabikide
TETRADOX
- pegasusejder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
yalnız sen vurup çıkarsan hiç kimseye item düşmez vuran kişi düşerse veya ayrılıp giderse kimse vurmamış gibi oluyor diye biliyorum 
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yüce komiseri öldür,GBZ yi imha et,Büyük büyücüyü öldür,Hakiri öldür bu büyün görevleri yapmasamda item atıyor dogruyum değilmi kusura bakmayın 10 kere soruyorum ama boşu boşuna kesmek istemiyorum mazur görün. 
TETRADOX
Tolgacan108 yazdı: ↑06 May 2018 08:07 Yüce komiseri öldür,GBZ yi imha et,Büyük büyücüyü öldür,Hakiri öldür bu büyün görevleri yapmasamda item atıyor dogruyum değilmi kusura bakmayın 10 kere soruyorum ama boşu boşuna kesmek istemiyorum mazur görün.![]()
Karaköy Boss'larından nadide eşya elde etmenin görev şartı bulunmamaktadır. Yalnızca seviye şartı bulunmaktadır. Büyük Büyücü'den 56, GBZ'den 57, Hakir'den 58 ve son olarak Yüce Komiser'den 59 seviyede iken nadide eşya elde edebilirsiniz.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı
Teşekkür ederim Hayırlı olsun bu arada 
UNiVERSUM yazdı: ↑06 May 2018 09:33Tolgacan108 yazdı: ↑06 May 2018 08:07 Yüce komiseri öldür,GBZ yi imha et,Büyük büyücüyü öldür,Hakiri öldür bu büyün görevleri yapmasamda item atıyor dogruyum değilmi kusura bakmayın 10 kere soruyorum ama boşu boşuna kesmek istemiyorum mazur görün.![]()
Karaköy Boss'larından nadide eşya elde etmenin görev şartı bulunmamaktadır. Yalnızca seviye şartı bulunmaktadır. Büyük Büyücü'den 56, GBZ'den 57, Hakir'den 58 ve son olarak Yüce Komiser'den 59 seviyede iken nadide eşya elde edebilirsiniz.
Bilginize.
TETRADOX
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Gerekli kişiler bilgilendirmeyi yapmış fakat emsal örnek olarak da ben geleyim, kafanda soru işareti kalmasın. Görev serisi tamamlanmamış karakterimle o boss'tan materyal & item aldım. Şüphen olmasın. Tek şart seviye gereksinimi. Komiser görevi olmayan karakterinle logar kapağından girip yolun sonuna kadar gidip güvenli bir duvar kenarında bekleyebilirsin.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kraliçe Tırtıl'dan Sentetik İpek alabilmek için level sınırı kaç ? 54 diye biliyorum, doğru mudur ?
Karaköy Boss'arına tanımlanmış materyalleri (Sentetik İpek Vb.) elde etmek için seviye sınırı bulunmamaktadır.Cankurtarann yazdı: ↑06 May 2018 11:18Kraliçe Tırtıl'dan Sentetik İpek alabilmek için level sınırı kaç ? 54 diye biliyorum, doğru mudur ?
Bol şanslar.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!