Güvenlik kodu hatalı !!
- ANTMAN
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
Güvenlik kodu hatalı !!
güvenlik kodu hatalı uyarısı alıyorum arkadaş denedi hesabımı giriş yapıldı benim pc de güvenlik kodu hatası alıyorum kaldırdım tekrardan yükledim aynı hata ile karşılaştım bilgisi olan ?
. 

- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Güvenlik kodu hatalı !!
launcher ı açtıktan sonra f5 e basmayı denerseniz belki sorunu çözebilirsiniz, çerezlerle alakalı bir durum olabilir diye düşünüyorum.
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bazı güvenlik kodlarını doğru girmeme rağmen bende de hatalı diyor.
Kapatıp yeniden açıyorum farklı bir kod ve doğruluyor. Tuhaf bir durum
Kapatıp yeniden açıyorum farklı bir kod ve doğruluyor. Tuhaf bir durum

- tazmanyaaa
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Küçük dikili
Aylardır giremiyorum şu hatadan dolayı nasıl yaptıysanız biri yardımcı olsun da gireyim artık şu oyuna hala göremedim şu Karaköyü internet dışında

Ömür dediğin bir kaç bardak demli çay, biraz tütün. Gerisi günah, gerisi hüzün..!
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Senin gibi aynı sorunu bende yaşamıştım. İnan bana önerilen herşeyi denedim bir çözüme kavuşamadım. İkv destekten de yardım alamadım. En sonunda eskiden de bu sorunu başka oyunda yaşadığımı hatırladım ve oyuna girebildim sonunda
Bilgisayarda yönetici olarak farklı bir oturum aç ve o oturuma ikv yi at yada bu yeni oturumdan ortak alan d ye mi atıyosun ikv yi orasını bilemem ama ben d ye atmıştım direk ordan giriyorum oyuna. 2 oturumda da D de oyun gözküyor ama eski oturumda hala oyuna giremiyorum güvenlik kodu hatalıdır diyor. Yeni oturumda sıkıntısız girebiliyorum. Bu dediğim kesin çözüme kavuşturur sizi diye umuyorum.
Güvenlik kodu
şifreyi giriyorum güvenlik kodunu giriyorum sürekli güvenlik kodu yanlış diyor hata veriyor. Sadece bende mi acaba
Re: Güvenlik kodu
Maalesef ki genel bir hata