arkdaslar bugun oyunda itin birisi (ne mutlu kürdüm diyene) dedi bende buna laf sokup altına
!'^+^+ ÜLKÜCÜ HAREKET'^+^+! yazdım diye hesabım bloke edildi içinde 60 m nakit para ve full yücelen takım bulunuyordu yemin ederim hiçbirisi umurumda değil sdece o kadar aşagılık bir oyunki susturulması gerekn değil de beni banlıyorlar . . yazık günahtır . verilen emegede saygı baska degerlerede . yazık değil mi o kadar şehidin topraga düşen kanına günah değil mi benim dayım şehittir gördüm ve dayanamadım söylüyorum girdim yan cardan ana bacı sövdum bunuda acıkca söylüyorum ama tek bir kişiye sövdüm o igrenc lafı yazana herkesten teker teker özür diliyorum bundan sonra eger char acılırsa kardeşim oynar açılmazsa da yokum zaten .. ben bu oyuna önem verseydim gider yalvarırdım Gm e ama çokta umurumda değil hoscakalın dostlar benden bu kdar birisi cıkıpta buraya hırsızsın derse ya da kötü , sevilmedik bir huyun vardı derse buyursun kanıt koysun arkdaslar ben yoksam kardeşim var görür verir size gereken cevabı Moowalk -->> Emre . .
. . ve şunu da bilin bu oyunun emege saygısı yok sadece hırsıza küfürbaza var
Yine Söylüyorum Ne Mutlu Türküm Diyene ! Kanla Alındı Bu Topraklar Kanla verilir Ancak
!'^+^+ ÜLKÜCÜ HAREKET''^+^+!
MoonwaLk hesabı bloke edilmiştir
MoonwaLk hesabı bloke edilmiştir
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''
aLBaYRaKx Lonca Kurucusu > EmRe
aLBaYRaKxMaDiSoN , aLBaYRaKxZaRuReT
aLBaYRaKx Lonca Kurucusu > EmRe
aLBaYRaKxMaDiSoN , aLBaYRaKxZaRuReT
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Re: MoonwaLk hesabı bloke edilmiştir
Merhabalar
Oyun içerisinde ve forum içerisinde de siyasi söylem ve eylemlerin kural ihlali olduğu daha önce bir çok kez belirtilmiştir. Cezanızı gereksiz buluyorsanız bunun çözüm noktasi ise kesinlikle forum değildir.
Oyun içerisinde ve forum içerisinde de siyasi söylem ve eylemlerin kural ihlali olduğu daha önce bir çok kez belirtilmiştir. Cezanızı gereksiz buluyorsanız bunun çözüm noktasi ise kesinlikle forum değildir.
Nerull yazdı:1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.