Yeni başlayanların oyunda yer edinmesi
- Erebus
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Reenkarnasyon
Yeni başlayanların oyunda yer edinmesi
Eskiden oyuna girmiştim, pek bir şey beceremeyince bırakmak zorunda kaldım. Yaklaşık bir ay önce oyuna tekrar başladım ama bu sefer yeni bölgenin gelmesiyle yepyeni sorunlarla karşıya kaldım. Mesela, Karaköy dışında çok az kişi takıldığı için görev yaparken insanlardan yardım almakta zorlandım; neyse ki şimdi 50 seviye oldum fakat bu seferde eşya dizme işinde ve para biriktirme konusunda çok zorlandığımı fark ettim. Kısaca nasıl para biriktirip bir yerlere gelebileceğimi soracaktım. Deneyimli oyuncuların mesajlarını merakla bekliyorum. 
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Yeni başlayanların oyunda yer edinmesi
Karaköy de maden çekerek
Büyük holde yaratık kesip bunlardan düşen materyalleri toplayıp işportacılar satarak para kazanabilirsin
Büyük holde yaratık kesip bunlardan düşen materyalleri toplayıp işportacılar satarak para kazanabilirsin
- ReLenTLesSx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life and Death
Holde slot kesmek ile uğraşma, karaköyde fanatik falan kes değerli item düşürmeye çalış. Plus paketin varsa daha çok item düşer.
ıReLenTLesS
Life And Death YouTube kanalıGöster
- IDeePSteePI
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Şehri istanbuL
Fanatiklere git item düşürmeye çalış. Bana azevel 100mlik item düştü
xZenciPandaa
RyugaKishatu
xKumraLpanda
RyugaKishatu
xKumraLpanda
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

O zaman yaratık keserek onlardan düzel materyalleri satarak kazan o da mantıklı. Plus olursan daha çok para gelir.
Adam diyor ki yeni başlayanlar için. Bravo beyin 190 IQIDeePSteePI yazdı: ↑03 May 2018 18:31 Fanatiklere git item düşürmeye çalış. Bana azevel 100mlik item düştü
- IDeePSteePI
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Okuma yazmanmi yok yoksa sakatmisin ? Adam diyor 50 lvlim para nasil toplarim item kasmak için düzgün oku. Çok bilmişMaHKuMII yazdı: ↑03 May 2018 19:56O zaman yaratık keserek onlardan düzel materyalleri satarak kazan o da mantıklı. Plus olursan daha çok para gelir.
Adam diyor ki yeni başlayanlar için. Bravo beyin 190 IQIDeePSteePI yazdı: ↑03 May 2018 18:31 Fanatiklere git item düşürmeye çalış. Bana azevel 100mlik item düştü
xZenciPandaa
RyugaKishatu
xKumraLpanda
RyugaKishatu
xKumraLpanda
- MobilSorun78
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Kardeş o arkadaşın engelli raporu var doktor tarafından, ciddiye alma onu boşver.IDeePSteePI yazdı: ↑03 May 2018 20:46Okuma yazmanmi yok yoksa sakatmisin ? Adam diyor 50 lvlim para nasil toplarim item kasmak için düzgün oku. Çok bilmişMaHKuMII yazdı: ↑03 May 2018 19:56O zaman yaratık keserek onlardan düzel materyalleri satarak kazan o da mantıklı. Plus olursan daha çok para gelir.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- IDeePSteePI
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Belliydi zaten yorumlarindan . Kendisi oyunun kurucularindan ya herşeyi biliyor qeeqewtwttw
xZenciPandaa
RyugaKishatu
xKumraLpanda
RyugaKishatu
xKumraLpanda
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

Arkadaşın yazdıklarını böyle anlayarak okuman isteği ile kardeş. Bu arada çok bilmiş değilim sadece okuduğunu anlıyorum ve ona göre yorum yapiyorum. Eşya dizme diyor dikkat ettiysen . Eşyası olmayan adam nasıl fanatik kessin. Mantıklı bir cevap bekliyorumIDeePSteePI yazdı: ↑03 May 2018 20:46Okuma yazmanmi yok yoksa sakatmisin ? Adam diyor 50 lvlim para nasil toplarim item kasmak için düzgün oku. Çok bilmişMaHKuMII yazdı: ↑03 May 2018 19:56O zaman yaratık keserek onlardan düzel materyalleri satarak kazan o da mantıklı. Plus olursan daha çok para gelir.
Bu arada mobilsorun denen kardeş. Foruma yazdığım yazılar seni rahatsız mı ediyor. Rahatsız ediyorsa mesajlarımı okuma. Zira sana karşı terbiyesiz bir yorum yapmadım. Nedir sebebi bu nefretin öğrenebilir miyim.