İlerde Büyük bi Sorun Olucak
İlerde Büyük bi Sorun Olucak
Mahlasımı yazıyorum:
∞
∞
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Re: İlerde Büyük bi Sorun Olucak
Doğru, fakat ''Karaköy'' bölgesi gelmeden önce bile bu sorunlar yaşanıyordu. Bu bölge üstüne tuzu, biberi oldu.
kedi
karaköy yeni başlayanlar için getirilmedi yada yeni oyuncu çekmek için varolanlar için getirildi bu dediğin durumada pek dikkat edilmedi vur patlasın çal oynasın modunda herkes salla gitsin oyun mu yokArifkann yazdı: ↑02 May 2018 13:24![]()
Arkadaşlar oyuna yeni başlayan kişiler asla yükselemiyorlar sebebiyse herkes karaköyde doğal olarak ve karaköy görevlerini almak için junon,çt vb. Görevlerin yapılması gerekiyor ancak kimse yeni başlamış tılsımı olmayan arkadaşlarımızı almıyacaktır Ve kitlede her geçen gün küçülecektir buna çözüm bulunması gerekiyor.
![]()
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
bu zaten 6 senedir var hocam.sadece şuan dahada arttı.
zaten güncellemenin kime niçin yapıldığı belli.
Pek umursamazlar diye düşünüyorum.
yeni bir oyun projesine falan girerler yine.
zaten güncellemenin kime niçin yapıldığı belli.
Pek umursamazlar diye düşünüyorum.
yeni bir oyun projesine falan girerler yine.
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Karaköy oynamak için çt ve hol görevlerini falan yapmak gerekmiyor. Azul ve Phili görevini yaptıktan sonra girebiliyorsunuz. Karakter dizmek için illa görevleri almanızda gerekmiyor. Herşey sıfırlandı zaten eski itemler çöp. Para mı yok 49 lvl bir savaşçı kasacaksın maden Döneceksin. Şuanda bile madenler güzel para ediyor. Heleki Karaköyün ilk geldiği zamanı demeye gerek yok. 50 lvl asalar sudan ucuz durumda ve küçümsenecek bir hasar değil. Sarı itemleri dizmesi kolay illa çift olması gerekmez idarelikde alınabilir. Boss kesmeye zaten herkes adam arıyor şuanda. Yazın sıkıntı olabilir. Sıfırdan başlayıpta kasamıyoruz demesin kimse inanmam. Kasmak için tılsımda gerekli değil bosslara bile şuanda tılsım aramıyolar. Zaten tılsımlar piyasada dibi görmüş durumda m1 y2 200 250m den satılıyor. M23 ü 300 e satan var. Biraz aklını kullanan ve oyunu oynamak isteyen yeni oyuncular için karaköyün gelmesi daha iyi oldu.
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hasta La Vista
+1manyetix yazdı: ↑02 May 2018 17:36 Karaköy oynamak için çt ve hol görevlerini falan yapmak gerekmiyor. Azul ve Phili görevini yaptıktan sonra girebiliyorsunuz. Karakter dizmek için illa görevleri almanızda gerekmiyor. Herşey sıfırlandı zaten eski itemler çöp. Para mı yok 49 lvl bir savaşçı kasacaksın maden Döneceksin. Şuanda bile madenler güzel para ediyor. Heleki Karaköyün ilk geldiği zamanı demeye gerek yok. 50 lvl asalar sudan ucuz durumda ve küçümsenecek bir hasar değil. Sarı itemleri dizmesi kolay illa çift olması gerekmez idarelikde alınabilir. Boss kesmeye zaten herkes adam arıyor şuanda. Yazın sıkıntı olabilir. Sıfırdan başlayıpta kasamıyoruz demesin kimse inanmam. Kasmak için tılsımda gerekli değil bosslara bile şuanda tılsım aramıyolar. Zaten tılsımlar piyasada dibi görmüş durumda m1 y2 200 250m den satılıyor. M23 ü 300 e satan var. Biraz aklını kullanan ve oyunu oynamak isteyen yeni oyuncular için karaköyün gelmesi daha iyi oldu.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
bence siz farklı bir oyun oynuyorsunuz ona göre bakarsan karakter alsın kasmakla uğraşmasın hiç bir oyunda bir sınıfa endeksli kalmamalısın,kalırsan oyunu oynayamazsın eminim ki senin adam arıyorlar dediğin sunucular rüyanda'dır çünkü ancak rüyada oyun dolu oluyor.manyetix yazdı: ↑02 May 2018 17:36 Karaköy oynamak için çt ve hol görevlerini falan yapmak gerekmiyor. Azul ve Phili görevini yaptıktan sonra girebiliyorsunuz. Karakter dizmek için illa görevleri almanızda gerekmiyor. Herşey sıfırlandı zaten eski itemler çöp. Para mı yok 49 lvl bir savaşçı kasacaksın maden Döneceksin. Şuanda bile madenler güzel para ediyor. Heleki Karaköyün ilk geldiği zamanı demeye gerek yok. 50 lvl asalar sudan ucuz durumda ve küçümsenecek bir hasar değil. Sarı itemleri dizmesi kolay illa çift olması gerekmez idarelikde alınabilir. Boss kesmeye zaten herkes adam arıyor şuanda. Yazın sıkıntı olabilir. Sıfırdan başlayıpta kasamıyoruz demesin kimse inanmam. Kasmak için tılsımda gerekli değil bosslara bile şuanda tılsım aramıyolar. Zaten tılsımlar piyasada dibi görmüş durumda m1 y2 200 250m den satılıyor. M23 ü 300 e satan var. Biraz aklını kullanan ve oyunu oynamak isteyen yeni oyuncular için karaköyün gelmesi daha iyi oldu.
- Erebus
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Reenkarnasyon
Peki tüm madenler hızlı bir şekilde çekilirken nasıl para kasmamızı öneriyorsun?manyetix yazdı: ↑02 May 2018 17:36 Karaköy oynamak için çt ve hol görevlerini falan yapmak gerekmiyor. Azul ve Phili görevini yaptıktan sonra girebiliyorsunuz. Karakter dizmek için illa görevleri almanızda gerekmiyor. Herşey sıfırlandı zaten eski itemler çöp. Para mı yok 49 lvl bir savaşçı kasacaksın maden Döneceksin. Şuanda bile madenler güzel para ediyor. Heleki Karaköyün ilk geldiği zamanı demeye gerek yok. 50 lvl asalar sudan ucuz durumda ve küçümsenecek bir hasar değil. Sarı itemleri dizmesi kolay illa çift olması gerekmez idarelikde alınabilir. Boss kesmeye zaten herkes adam arıyor şuanda. Yazın sıkıntı olabilir. Sıfırdan başlayıpta kasamıyoruz demesin kimse inanmam. Kasmak için tılsımda gerekli değil bosslara bile şuanda tılsım aramıyolar. Zaten tılsımlar piyasada dibi görmüş durumda m1 y2 200 250m den satılıyor. M23 ü 300 e satan var. Biraz aklını kullanan ve oyunu oynamak isteyen yeni oyuncular için karaköyün gelmesi daha iyi oldu.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Ne dert ediyorsun oyuna yeni baslayan yok zaten
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Tek sınıfa bağlı kalmamalısın demişsin güzelde demişsin. Elimde her sınıftan 2 şer 3 er tane var kendime ait çt itemiyle ful artı ful. Karaköy için şuanlık 1 er tanesiniyle başladım kasmaya. Karaköy gelmeden öncede sonrasında da kadim yeşil dışındaki diğer bosslara hiç adam aramadım tek başıma gidip kestm görevi olanlara kestim bazen de. Ama bu çarları fullemek için baya emek verdim. Şimdi demek istediğim. 50 lvllik şifa asa olsun büyü asası olsun 3m taş çatlasın 5m tutsun diyorum. 3 er 5 er m den de bir kaç item alsan kasarsın diyorum. Karaköy gelmeden önce sıfırdan başlıyan birisi için çt atması için yapması gerekenleri düşün birde şimdiyi düşün. İnan bana şuan yeni başlıyanlar için daha kolay. Eskiden kıyo asa basıp parlatsan tılsımların olsa yine hasar az diye bölge giremiyordun. Hasarın sağlam olsa tılsım olmasa yine giremiyordun.üstelik öyle kıyo asayı 3 5 m e de basamazdınyunusreyy yazdı: ↑03 May 2018 10:41bence siz farklı bir oyun oynuyorsunuz ona göre bakarsan karakter alsın kasmakla uğraşmasın hiç bir oyunda bir sınıfa endeksli kalmamalısın,kalırsan oyunu oynayamazsın eminim ki senin adam arıyorlar dediğin sunucular rüyanda'dır çünkü ancak rüyada oyun dolu oluyor.manyetix yazdı: ↑02 May 2018 17:36 Karaköy oynamak için çt ve hol görevlerini falan yapmak gerekmiyor. Azul ve Phili görevini yaptıktan sonra girebiliyorsunuz. Karakter dizmek için illa görevleri almanızda gerekmiyor. Herşey sıfırlandı zaten eski itemler çöp. Para mı yok 49 lvl bir savaşçı kasacaksın maden Döneceksin. Şuanda bile madenler güzel para ediyor. Heleki Karaköyün ilk geldiği zamanı demeye gerek yok. 50 lvl asalar sudan ucuz durumda ve küçümsenecek bir hasar değil. Sarı itemleri dizmesi kolay illa çift olması gerekmez idarelikde alınabilir. Boss kesmeye zaten herkes adam arıyor şuanda. Yazın sıkıntı olabilir. Sıfırdan başlayıpta kasamıyoruz demesin kimse inanmam. Kasmak için tılsımda gerekli değil bosslara bile şuanda tılsım aramıyolar. Zaten tılsımlar piyasada dibi görmüş durumda m1 y2 200 250m den satılıyor. M23 ü 300 e satan var. Biraz aklını kullanan ve oyunu oynamak isteyen yeni oyuncular için karaköyün gelmesi daha iyi oldu.