Sevgili abilerim kardeşlerim arkadaşlarım, 39 lvl eklentisinde başlamış oldugum ikv yolculugunun sonunu getirme vakti geldi sanırım ,
bu oyun sayesinde büyük dostluklar edindim güzel insanlar tanıdım , ve illaki Tartıştıgım insanlar oldu , kalp kırdıgım kimler varsa özürlerimi iletirim ( hak edenler olsa dahi )
Oyunu bırakma nedenim karaköy paketinin getirmiş oldugu bazı karmaşalar, beklentim yeraltı gibi veya meteor bölgesi gibi slot kesip item kasmak direnç veya çift efsunlu itemlerin iyi paralar etmesiydi, eskiye özlemimden dolayı , ama gördümkü grp bölgesi getirmeyen yönetim, grp bölgesinın dozunda slottan nadide veya şaheser diyebilicegimiz itemler atması oldu, bence oyunun sonunu getiren yönetimin açık bölge anlayışının grp bölgesiyle olan karmaşasıdır, açıkcası beklentimi karşılamadı gerek zor düşmeleri olsun, gerek tek başıma urban yücelen item düşürmek için slot kesme şeklinin olmaması , madenlerde sabahlayan insanların olmaması vb, sıralamakla bitmez ,
bundan sonra aralıklarlada olsa bazen foruma bakacagım sevgiyle kalın.
( Not : Son Kaptan loncasının artık yöneticileri beLOVEd (özgür) ,MeyMaN (kenan) ve son olarak DISTORTION fatihtir.)
Sizlere bir açıklama
Re: Sizlere bir açıklama
haklı bir isyan.Baran78 yazdı: ↑02 May 2018 19:14 Sevgili abilerim kardeşlerim arkadaşlarım, 39 lvl eklentisinde başlamış oldugum ikv yolculugunun sonunu getirme vakti geldi sanırım ,
bu oyun sayesinde büyük dostluklar edindim güzel insanlar tanıdım , ve illaki Tartıştıgım insanlar oldu , kalp kırdıgım kimler varsa özürlerimi iletirim ( hak edenler olsa dahi )
Oyunu bırakma nedenim karaköy paketinin getirmiş oldugu bazı karmaşalar, beklentim yeraltı gibi veya meteor bölgesi gibi slot kesip item kasmak direnç veya çift efsunlu itemlerin iyi paralar etmesiydi, eskiye özlemimden dolayı , ama gördümkü grp bölgesi getirmeyen yönetim, grp bölgesinın dozunda slottan nadide veya şaheser diyebilicegimiz itemler atması oldu, bence oyunun sonunu getiren yönetimin açık bölge anlayışının grp bölgesiyle olan karmaşasıdır, açıkcası beklentimi karşılamadı gerek zor düşmeleri olsun, gerek tek başıma urban yücelen item düşürmek için slot kesme şeklinin olmaması , madenlerde sabahlayan insanların olmaması vb, sıralamakla bitmez ,
bundan sonra aralıklarlada olsa bazen foruma bakacagım sevgiyle kalın.
( Not : Son Kaptan loncasının artık yöneticileri beLOVEd (özgür) ,MeyMaN (kenan) ve son olarak DISTORTION fatihtir.)
bırak tek item urbanı yüceleni şimdiki reçeteler bile 1 günde 2-3 tanesi birde üretilebilecek basitlikte ve çabucak düşüyorlar.
sırf vakit öldürüyoruz.
bizlerde oyununun 39-49 level arasındaki gibi üretilmesinden yana oy kullansak'ta kendimizi item düşürmek için bosslar'da bulduk.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Bende çoğunlukla forumdayim . Her konuya mesaj atıyorum can sıkıntısından. Gitmene üzüldüm. Daha doğrusu senin tek değil çoğu kişinin görmesine üzüldüm. Herkes oyunu bırakıyor nereye gidecek bu bırakmalar anlamadım. Yolun açık olsun bu arada
- Imcomeback
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rise of Abyss
Bırakanlar ailesine hoş geldin
Real hayatinda basarilar.
Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]