Selam arkadaşlar;
Herkezi cok özledim ve özlüyorum uzun bi ara önce her ne kadar veda etmesemde oyunu bırakmıstım ara ara girip baktım yenilklerden haberim war herşey mükemmel olmus ancak forumun warlıgını unutmusum cok güzel olmus forumda.bu oyunda 2 yılı aşkın zaman gecirdim son 1 yıldır oynamadım ancak kimseyıde unutmadım.
Kendnize cok iyi bakın İKW nin yeri dolmaz...
Ünal ikv nın yerı dolmazda başka oyun oynamıyorsundur umarım xD İkv de senın yerınde dolmaz özledık senı dön artık kib görusşmek üzere . uLTrAsLaNnGs :twisted:
wayy ultra bey sen bilirmiydin buranın yolunu özledik seni sen simdi ezikte kalmıssındır D
saka saka hep saglamdın ezikken bile saglamsındır sen bekliyoruz mutlaka gel
Hoş geldin foruma gıcık...
Oyunada dön artık ikv de seni unutmaz bunu bil en azından eskiler unutmaz..
Labirentteki boş konuşmalarını, bölgeyi rahatsız etmeni uyusluğunu nasıl unutabilirizki:=)
Seldaaxbizans
Önce Lafa Bakarım Lafmı Diye,Sonra Söyliyene Bakarım Adammı Diye...
SeLdaxBizanS yazdı:Hoş geldin foruma gıcık...
Labirentteki boş konuşmalarını, bölgeyi rahatsız etmeni uyusluğunu nasıl unutabilirizki:=)
Yanlız başlarsam hiç susman bide bana ibomu werin Allah o zaman izle filmi sen bişe dicem bu oyuna nasıl oynanıyodu D
SeLdaxBizanS yazdı:Hoş geldin foruma gıcık...
Yanlız başlarsam hiç susman bide bana ibomu werin Allah o zaman izle filmi sen bişe dicem bu oyuna nasıl oynanıyodu D
Bizi unut ünal tabi yaa ohh
ThoLqA - ÖzThoLqA - Chinar.. Turanpenia - Jimmy - Kankaxxburkan
Oyunu arada bir ziyaret ettiğini biliyordum.Forumuda ziyarete başlamışsın...Bana göre yavaş yavaş ikv ye dönüyorsun gibi Hayırlısı artık bekliyoruz senide kankan Duman'ı da
Oyunu arada bir ziyaret ettiğini biliyordum.Forumuda ziyarete başlamışsın...Bana göre yavaş yavaş ikv ye dönüyorsun gibi Hayırlısı artık bekliyoruz senide kankan Duman'ı da
Duman zaten oyunda her gece klan kanalında stand up yapıyoruz ^^