Haketmedik Bunu Alın size Eleştiri.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Haketmedik Bunu Alın size Eleştiri.

Mesaj gönderen scorper »

Her iyi laftan sonra Yöneticilerin olumsuz eleştirileride bakmalarınu öneririm. Bu oyuna yıllarımızı verdik bizde ve eleştiriyorum kardeşim. Gerçekleri konuşmak her babayiğidin harcı değildir. Karaköy kesinlikle oyun düzenini bozmuştur ve insanların hadi artık gelsin demesiyle benim görüşüm aceleye gelmiştir. Büyük bir bölge o kadarki artık oyununun adını ikv değil direk karaköy yapın. Karaköyden çıkın diğer bölgelere bakın her yer boş. Oyunun yenilikleri ne derseniz? Bence farklı bir şey yok grafiker olarak konusuyorum gene bi fare yaratıkları çizimleri, Savascı zırhlarının junon zırhı gibi aynı olması, büyücülerdede aynı durum,Silah tasarımlarının gerçekten çok kötü olması ejder asa asabhı keyf ve ecel getiren gibi silahların yeni asalara göre daha asil daha şekil durması. Çeket pantlardaki sıradanlık. Yani zaten Derindeki sırda bi meran şehrine bakın bir karaköye anlarsınız. Benim görüşüm böyle eleştirim bu yönde ben olsam kaç yıl öncede yazdım tasarım konusunda önerimi sundum sallayan yok şöyle bir bölge getirseydiniz Olaylar hep kara parçası üzerinden yürümekte istanbulda deniz altında su deniz bölgesi yapsaydınız denizin içinde deniz yaratıklarıyla mücadele etseydik dalgalar yüzünden zor durabilseydık farklı yaratıklar ve her yeteneğin tasarımları şöyle olsaydı Tanksa tank itemleri daha ağır ofanssa daha hafif daha esnek keskin, Büyüyse elekse mavi renk ful,buzsa tamamı itemlerin mavi renk fızıkse turuncu renk şifaysa Yemyeşil zehirse koyu yeşil asitse mat yeşil gibi farklı tasarım şekilleri düşünülseydi adaletli bir bölge olsaydıda bu oyun dengesi bozulmasaydı lütfen birazda olumsuz düşünceleri anlıyalım sonuçta oyuncuların görüşleri önem verilmesse olmaz ama dimi?
Kullanıcı avatarı
xamento
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Haketmedik Bunu Alın size Eleştiri.

Mesaj gönderen xamento »

scorper yazdı: 29 Nis 2018 16:33 Her iyi laftan sonra Yöneticilerin olumsuz eleştirileride bakmalarınu öneririm. Bu oyuna yıllarımızı verdik bizde ve eleştiriyorum kardeşim. Gerçekleri konuşmak her babayiğidin harcı değildir. Karaköy kesinlikle oyun düzenini bozmuştur ve insanların hadi artık gelsin demesiyle benim görüşüm aceleye gelmiştir. Büyük bir bölge o kadarki artık oyununun adını ikv değil direk karaköy yapın. Karaköyden çıkın diğer bölgelere bakın her yer boş. Oyunun yenilikleri ne derseniz? Bence farklı bir şey yok grafiker olarak konusuyorum gene bi fare yaratıkları çizimleri, Savascı zırhlarının junon zırhı gibi aynı olması, büyücülerdede aynı durum,Silah tasarımlarının gerçekten çok kötü olması ejder asa asabhı keyf ve ecel getiren gibi silahların yeni asalara göre daha asil daha şekil durması. Çeket pantlardaki sıradanlık. Yani zaten Derindeki sırda bi meran şehrine bakın bir karaköye anlarsınız. Benim görüşüm böyle eleştirim bu yönde ben olsam kaç yıl öncede yazdım tasarım konusunda önerimi sundum sallayan yok şöyle bir bölge getirseydiniz Olaylar hep kara parçası üzerinden yürümekte istanbulda deniz altında su deniz bölgesi yapsaydınız denizin içinde deniz yaratıklarıyla mücadele etseydik dalgalar yüzünden zor durabilseydık farklı yaratıklar ve her yeteneğin tasarımları şöyle olsaydı Tanksa tank itemleri daha ağır ofanssa daha hafif daha esnek keskin, Büyüyse elekse mavi renk ful,buzsa tamamı itemlerin mavi renk fızıkse turuncu renk şifaysa Yemyeşil zehirse koyu yeşil asitse mat yeşil gibi farklı tasarım şekilleri düşünülseydi adaletli bir bölge olsaydıda bu oyun dengesi bozulmasaydı lütfen birazda olumsuz düşünceleri anlıyalım sonuçta oyuncuların görüşleri önem verilmesse olmaz ama dimi?
Knight Online'Da uzun yıllardır aynı zırh ve silahlarla savaşıldığını bilir misin ? :) Shell set ve dual shard örneğin :) Oyunun dengesi falan da bozulmadı. Eleştirilcek çok şey var ama ağlamaların farklı bir versiyonu olarak görüyorum yazını. Ve tam da okumadım. Karaköy'ün farelerin elinde olan ve ilkel bir bölge olduğunu düşünürsen silahlar olmasa da zırhların ilkel tasarımları ortama uygun olduğunu görürsün. Falan filan
INQUISITOR
InquisitoR
Xament

Barış yapmak için önce savaşılmalı. Bu yüzden Barışın ensesindeki sıcak nefesim.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Oyunun Turkiyenin ilk MMORPG oyunu olma ozelligi ile ilgili hic reklam yok boşa harcaniyor..

Grafikler yilimiza gore geride kaldı, reklam olsa da tam anlamiyla verimli olmayabilir,

Yeni baslayan oyuncu Karakoy gorevlerine gelene kadar oyun bitecektir diye tahmin ediyorum ( Hemen arkadas edinir gorevleri yaptirir gibi dusunmeyin yeni gelen adam oyunun normali demekki bu deyip oyle devam eder, hiii ikv zor zaten hemen son seviye arkadas edineyim demez) 😂
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cepni »

Urban Philoteos çiftenin bittiğine seviniyorum en azından lakin drop olayları canımı sıkıyor
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

bitti baba oyun bitti bi geldi krakoy bitiiiiii
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Oyunun bittiği zaten yıllar öncesinden belliydi. Müneccim olmaya gerek yok. :thinking_face:
Resim
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Öyle vallaha bizim loncada oyundan koptu bir türlü bir araya gelemiyoruz oyun hiç çekici gelmiyor. Sadece bölge geldiği ilk iki gün girdim sonra beni hiç cezbetmedi. Hem diğer bölgeler boşaldı hem de karaköy de beklenen patlama yaşanmadı. Şimdi bölgenin neden oyuncu çekemediğini anlatayım isterseniz...

-Bölgedeki yaratıkların ve bütün olayın zeminde geçmesi keşke biraz yüksek yerlere tırmanıp oralarda savaşsaydık felan ne bileyim. Mesela meran şehri bu açıdan beni çok cezbetmiştir. Bölge bu şekilde olsaydı insanları daha fazla cezbederdi.

-Alıştıklarımızın dışına çıkılarak ve tamamen robotlaşmamızı sağlayan en mühim olaya geliyoruz. Bosslara ulaşmak için hiç çaba sarfetmememiz, evet bosslar direk dibimiz de bütün heyecanımızı yok ediyor bu, oysa türlü yollardan geçip bosslara ulaşsak felan bu bile çok heyecanlı olabilirdi. Zaten oyundaki bütün bosslar haritanın sonuna konmuş bir tek farklılık karaköyde. Bu bir sorunu daha getirdi bosslarda birikme olunca millet sıraya girip boss kesmeye başladı. Pide kuyruğuna girer gibi boss kesimi sırasına girmişti millet en son baktığımda.

-Bu konuda bütün suç geliştirici ekipte değil, oyuncularda da suç var. Şimdi bölge klan savaşına açık bir şekilde geliyor. Ki muhtemelen böyle olmasının sebebi rekabeti artırmak. Ama herkes kimse bana karışmasın, aman düşman edinmeyeyim düşüncesiyle karşı klandan kimseyle savaşmıyor. Aslında biraz onlarada hak vermiyorum değil eğer kendi klanında kişi sayısı az ise karşı klanın tümüyle ona çullanmasından korkuyor. Klanlar dengeli olsaydı ne savaşlar olurdu karaköyde. Bölgedeki rekabet edilecek tek şey maden. Slotlara vurmayı rekabetten saymıyorum ben.

Bu güncelleme tutmadı gibi. Umutlar gezgin şehire kaldı artık. Gezgin şehir için şunu diyeyim atmosfer kesinlikle meran şehirdeki gibi olmalı ve hikaye bağlanmalı artık. Zaten ya son güncelleme olacaktır ya da olmayacaktır. Gezgin şehiri çekici yapacak detayları da kendimce sıralayayım.

-Farklı yaratıklar olmalı. (30 çeşite yakın.)

-Hikaye bağlanılmalı, çarpıcı şeyler ortaya çıkmalı.

-Kuklacı ile karşılaşmalıyız. Bu karşılaşma çok gösterişli bir şekilde olmalı araya sinematik videolar eklenebilir.

-Bölgenin atmosferi meran şehirin atmosferine benzemeli. Yüksek yerlere tırmanma kesinlikle olmalı bölge zeminde geçmemeli.

-Bölgeye loncasız girilmemeli. Loncalar birbirine savaş ilan edebilmeli. Eğer bu şekilde savaş ortamı oluşursa bölge klan savaşına kapalı olabilir.

-Bölge yarı-açık yarı-grup bölgesi olmalı yani gerektiği yerde ayırılmalı. Grup bölgesi dediğim yere 3 grup girilmeli.

-Bölgenin geneli çok büyük ve karmaşık olmalı. Hem açık alan hem de labirent tarzı dar yerler olmalı dar yerlerden geçip geniş alana çıkmalıyız tıpkı meran şehire ulaştığımız gibi. Aynı yere birkaç yerden ulaşabilmeliyiz.

-Zor olmalı. Her öldüğümüzde şifacılar kaldırmassa bölgenin başındaki örse atmalı.

-Yaratıklara ve en önemlisi de bosslara çok farklı skiller eklenmeli.

Bakın PvP sisteminden hiç bahsetmeye gerek duymadım bile. Bunları getirir bakalım oyun patlama yapıyor mu yapmıyor mu?

"Kadim uygarlık şehri" dedikleri yer de zaten böyle olmayacaksa hiç gelmesin.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Üstelik hala m1 y2 gibi tilsimlara 300 m çekiyorlar ya . 😂 Oyun bitmiş adamlar yeni başlıyor gibi kurallar atıyor
Kullanıcı avatarı
Thedifferince
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Thedifferince »

Bu oyun 11 sene ayakta durmuş . Yav bırakın da çekin şu oyunun fişinü bari şerefi ile kapansın oyun rezil etmeyin ....
Resim
Kullanıcı avatarı
kralgs
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen kralgs »

noctiluca yazdı: 29 Nis 2018 20:19 Oyunun Turkiyenin ilk MMORPG oyunu olma ozelligi ile ilgili hic reklam yok boşa harcaniyor..

Grafikler yilimiza gore geride kaldı, reklam olsa da tam anlamiyla verimli olmayabilir,

Yeni baslayan oyuncu Karakoy gorevlerine gelene kadar oyun bitecektir diye tahmin ediyorum ( Hemen arkadas edinir gorevleri yaptirir gibi dusunmeyin yeni gelen adam oyunun normali demekki bu deyip oyle devam eder, hiii ikv zor zaten hemen son seviye arkadas edineyim demez) 😂
Aslında yetişir iyi bir lonca bulması gerekiyor aile ortamı gibi Karaköy geldiğinden beri lonca uyelerime 3-4 kez Gaffar kestim 1-2 kişi için zamanımı feda ettim belki ama onları kazandım hala İYİ ler var yani :grinning:
Resim
  • Kralgs/Legendofwizard/Mahsen/Ölürümtürkiyemm/Sinoplu
  • cCcxTüRKiYeMxcCc/kralgsIV/MoNTeCaRLo/Legendofattack/ Gsxkralgsx/Devletbahçelii/Kralqs
  • öLüRüMTüRKiYeM/Legendofhealer/Kurosakihigo/Lastxottoman/Şifaimahsen/Fakedoctor/Turkishcommand

“Genel Etkileşim” sayfasına dön