Sıklaşan Geri Sarmalar !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FURKANBEYYY
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: BEY

Sıklaşan Geri Sarmalar !

Mesaj gönderen FURKANBEYYY »

Artık neredeyse her gün oyun sunucuları kapanıyor ve oyun geri sarıyor. Ve bu geri sarmada yaşanan zarar kaybolan eşya para madenler telafi edilmiyor. Destek taleplerine de "ESC ile çıkış yapmanız gerekiyor, zararınızı karşılayamıyoruz" gibi dalga geçer gibi cevaplar veriyorlar.

Kardeşim ben çıkmadım oyundan, bütün oyun oyundan düştü çünkü, yani benim ESC veya ALT F4 kombinasyonumla ilgili bir problem yok. sunucu kapandı ve herkes oyundan düştü. Ben dakika başı esc ile çıkış mı yapacağım karakterim kaybolsun diye? Destek talebine nasıl bu kadar alaycı bir cevap verebiliyorsunuz?

Ben hayatımda ilk defa normalleşmiş dereceye gelen sunucu kapanması olayının İKV'de görüyorum. Sanırım kurumsallık bitti Sobee'de. Allah yardımcımız olsun...
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Sıklaşan Geri Sarmalar !

Mesaj gönderen BayTerapi »

Evet, bunun çözüme kavuşması lazımdı şimdiye kadar.
kedi
Kullanıcı avatarı
Markzuncher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Markzuncher »

37 exp gitmesi nasıl bir duygu yaşamaları gerek
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Artık oyuna günlük bakım bile yapılmayacak bu gidişle 😰😓😠😠
PerfectStorm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen PerfectStorm »

bunu destege yazınca size gelen cevap şu olacaktır çünkü adamlarda o kadar geniş oldular ki hiçbirşey umurlarında degil kopyala yapıştır cevap veriyorlar bide oyuncu sözleşmesinden bahsediyorlar olayın çakallığına kaçmak işlerine geliyor kimseyi sallamıyorlar.
2 satır kodu düzeltemeyen ekipten bişey beklemeyin.Hak hukuk bunların için tamamen düzmece olmuş.Hergün eşya para kaybetmek zorunda mıyım? hepsini geçtim harcadıgım onca saate nolacak? bunu adam gibi oturup düşünsünler.

Merhaba;
Sunucu performansları üst seviyede tutulmuş olmasına rağmen, oyun sunucularında beklenmedik bazı geçici erişim sorunları olabilmektedir. Bu gibi durumlarda yaşadığınız kayıplar için üzülerek belirtiriz ki destek verememekteyiz. Bu sebeple önemli alışverişlerinizden, görevlerinizden ve eşya/materyal elde etmenizden hemen sonra ESC > Çıkış seçeneği ile çıkış yapmanızı öneriyoruz. Böylece işlemleriniz Sunucu veritabanına kayıt edilir ve kayıplarınız minimum düzeyde olur.
Yaşanan bu sorun için sizlerden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

bunun suç oldugunu bızden iyi biliyorlar çünkü yok öyle yağma 3 saat uğraşıp bişi yapıyorsun sonra sunucu geri sarıcak .. karşılıgını telafi etmeden yaa kb dicekler .. ikv oyuncularından 2 3 kişi bu olayı resmiyete döküp yasal işlem başlasın ozamanda aynı cevabı versinlerde göreyim .. ikv yönetimi oyuncuların haklarını korumak zorunda aksi halde kendileri yasal suçlu..
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Nedenben yazdı: 27 Nis 2018 19:46 bunun suç oldugunu bızden iyi biliyorlar çünkü yok öyle yağma 3 saat uğraşıp bişi yapıyorsun sonra sunucu geri sarıcak .. karşılıgını telafi etmeden yaa kb dicekler .. ikv oyuncularından 2 3 kişi bu olayı resmiyete döküp yasal işlem başlasın ozamanda aynı cevabı versinlerde göreyim .. ikv yönetimi oyuncuların haklarını korumak zorunda aksi halde kendileri yasal suçlu..
Bu tür durumlarda ozur dilemek 1 kez olur. Özür dilemek o hatayı bir daha yapmamaktir. Ama günde 3 kez özür dileyen bir yönetim ekibimiz var maşallah
Kullanıcı avatarı
akatonur
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Lonca: DEATH

Mesaj gönderen akatonur »

arkadaşlar evet geri sarma çok kötü bir olay ve keşke hiç yaşanmasa. Fakat size bir önerim var oyundan alt+f4 ile çıkmayın hiçbir zaman. Esc tuşu ile çıkın ben hep öyle yapıyorum ve geri sayımdan hiçbir şekilde etkilenmiyorum.
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Merhabalar,

Oyun içerinde önemli bir işlem yaptıktan sonra ya da oyununuz donduğu an hızlı bir şekilde esc>çıkış yöntemiyle oyundan çıkmanızı öneririm.

Keyifli günler ve oyunlar dilerim.
Karaxexseytan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Karaxexseytan »

Oyunun eski olması bunların sebeblerinden biridir oyuna çoğu şekilde sadece görünüşte olan güncellemeler oyunun sabit olmasını engelliyor bunun yüzünden böyle sonuçlar çıkabiliyor destek ekibide zaten buna bişey yapamaz çünki herkes benim bu gitti yalandan item gitti v.s çıkarsa bu seferde oyun batar bunun yüzündende senin itemini veremezler

“Genel Etkileşim” sayfasına dön