bigbattle yazdı:Bence bazi görevlerde çok ise yariyor.Örnein yerlatndaki bombaci görevinde kuruyosun teslayi oh otur yerinde
:D:D
allah razI olsun senden gülmekten gözümden yas geldi.
bu nasIl bi mantIk yeraltInda bombacI görevi diyorsunda kure zaten tek atIyor sana gorev gelmiyor.
BÜYÜNÜN 0RFANINI HERKES ANLAYAMAZ
'
Süpersn aLi xD Bn de ck qLdm
büşra adımı deşifre ettin şimdi
ama gerçekten komik yaw:)
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
bigbattle yazdı:Bence bazi görevlerde çok ise yariyor.Örnein yerlatndaki bombaci görevinde kuruyosun teslayi oh otur yerinde
bu nasIl bi mantIk yeraltInda bombacI görevi diyorsunda kure zaten tek atIyor sana gorev gelmiyor.
'
'
ben yaptm sen yapma =}
ve ben hala qülüorm :lol:
// When you look me in the eyes,
Tell me that you love me. //
*Sen insanın sûretine aşinâsın
Ben ise yüreğine mübtelâ..
'
'
ben yaptm sen yapma =}
ve ben hala qülüorm :lol:
şu an sandalyeden düşmek üzereyim:D
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
Tesla küresı guzel bır yetenektir hatta bir bakıma harıkadır tesla yı 15 le elektırık bılgısı 15 le dırenc kırma ıle savascıya 1000 er 1000 er vurur tabıkı savascının elektırık dırencı 0 ıse ama 15 lemek ıcın onemlı bır yetenekten fedakarlık yapmak zorundasın
Çok işe yarıor çünkü adamı %80 uyutuyor buda bir büyücü için çok iyi bir şans olabilir bu yüzden tesla küresi öneriliyor ama senin aklında başka planlar varsa uygulayabilirsin
bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.
bigbattle yazdı:Bence bazı görevlerde çok işe yarıyor.Örneğin yerlatındaki bombacı görevinde kuruyosun teslayı oh otur yerinde
allah razı olsun senden gülmekten gözümden yaş geldi.
bu nasıl bi mantık yeraltında bombacı görevi diyorsunda kure zaten tek atıyor sana gorev gelmiyor.