*Her yeni videoda cevapla kısmından konuyu hortlatacağım.*
Selamlar millet. Eskiden bilenler bilir youtube'a bi dönem videolar yüklüyordum gerek forumdan gerek oyun içi büyük destekler almıştım, izlenme sayıları da oldukça iyiydi ama bazı sebeplerden videoları kaldırmam gerekti, okul dolayısıyla da video işlerini bırakmıştım. Yine tamamen başlamıyorum fakat arada böyle estikçe video çekip atmayı düşünüyorum. Anı depolamak maksatlı elimden geldiğince video çekeceğim, beraber video çekmek isteyen ve fikirleri olan arkadaşlar da ulaşabilirler oldukça eğlenceli oluyor ekip ile video işleri Her türlü eleştiri ve öneriye de açığım ^^
Kesimde Notrun adlı arkadaşımıza Cilveli Pant. düşürdük hayırlı olsun tekrardan Kesimden 30 40dk önce tam bu kesim sırasında sana Cilveli Pant. düşecek demiştim ve gitmekten vazgeçmişti.
Yüce Komiser Kesimi
En son UNiVERSUM tarafından 21 Nis 2018 21:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Sahibinin isteği üzerine konu başlığı değiştirilmiştir.
Esadullah yazdı: ↑21 Nis 2018 22:57
Ellerinize sağlık, umarım sık sık kesilir de artıkın daha kolay olur bol şanslar
Teşekkür ederim Artık baya kolaylaştı, büyüler item dizdikten sonra çok daha hızlı kesilir. Sanada bol şans dilerim yorum için teşekkürler
Madenlerin artacağını, piyasanın düşeceğini, efsunların düşmesi ile birlikte artık boss'ların daha seri ve kolay kesileceği çok yakındır demiştim şimdi düzel çok güzel kuruldu. Oyun daha zevkli oldu