Can sıkan geri sarmalar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Can sıkan geri sarmalar

Mesaj gönderen movie »

Artık oyuncuların ne yazık ki alıştığı/alıştırıldığı bu duruma bir çare bulamayacak mısınız?
İnsanlar 10 dakikada bir esc ile çıkış mı yapsın ne olsun istiyorsunuz. Bu insanların emeklerini niye hiçe sayıyorsunuz?
Hadi diyelim ki buna bir çözüm bulamıyorsunuz çeşitli bahaneleriniz mevcut peki neden oyuncuların emeğini önemsediğinizi göstermek adına bu gibi durumlarda çeşitli telafi hediyeler ürünler vermiyorsunuz?
Az önce Eminönü geri sardı dün gecede geri sarmıştı.
Eminönü sunucuna özel neden bilimum arttırıcı ürünleri oyunculara hediye etmiyorsunuz en azından bu bir iyi niyet göstergesi olarak algılanır.

Tabi bu sorumlu erdemli oyun yöneticilerinin yapabileceği bir iş.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: Can sıkan geri sarmalar

Mesaj gönderen SalurBeyi »

1 ay önce bir konu hortlatmıştım. 2010'da açılmıştı galiba tam hatırlamıyorum. Konu seninle aynı sitem de bulunuyordu. 8 sene geçmiş, hani olur mu ki acaba? :relaxed:
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Can sıkan geri sarmalar

Mesaj gönderen movie »

SalurBeyi yazdı: 15 Nis 2018 22:32 1 ay önce bir konu hortlatmıştım. 2010'da açılmıştı galiba tam hatırlamıyorum. Konu seninle aynı sitem de bulunuyordu. 8 sene geçmiş, hani olur mu ki acaba? :relaxed:
Böyle oyunculara bu çok bile :) Konuya olan ilgiyi görüyorsun. O yüzden artık umrumda olmayacak benzer sitemler.
Çünkü s... halinden memnunsa ses etmeye gerek yok.
Not: Geri sarmalarda bugüne kadar önemli bir eşyam kaybolmadı.
Everything is about math just math

“Genel Etkileşim” sayfasına dön