Merhabalar,
Rekabet ortamının artık huzursuzluk ortamı haline geldiğini üzülerek gözlemliyorum. Stres atmak ve keyifli vakit geçirmek için gelen oyuncu arkadaşlarımın da benim gibi daha çok strese girdiğini görüyorum. EnchantresS arkadaşımın yazdığı çözüm önerisini gayet mantıklı ve makul görüyorum. Rehber tagı'ı yeniden kullanılarak bu yetkili kişilerin oyun içinde huzursuzluk çıkartan oyuncuları gözlemleyerek yaptırım uygulamasını mantıklı bir değerlendirme olarak görüyorum. Mevcut yönetim kodrosunun şuan için almış olduğu kararı uygulayabilecek yeterli kişi sayısının olduğunu düşünmüyorum. Değerlendirmenizi rica ederim.
Saygılarımla,
Topluluk duyurusu ile ilgili pekiştirici öneri..
Re: Topluluk duyurusu ile ilgili pekiştirici öneri..
OoOKURABİYEOoO
LOKUM
Kurabiye
LOKUM
Kurabiye
video desteğe atıldığında gereken yapılıyor
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: KaRDeŞ
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Rehber tagli oyuncular gelmeli bence
- cccBuraKccc
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: OLDS AND LEGENDS
Merhabalar,
Herkesin ortak sorunu olan bu konuda birkaç kelamda ben etmek istiyorum.
Topluluk duyurusu konusunda, kaçırma işlemleri hala devam etmekte kaçıran şahıslar resmen bizimle alay etmekte. ''Bugün 6 video oldu hala ceza almadım.'' ''Bugün 10 fotograf oldu.'' vs. vs.
Artık bilgisayarlarımıza video/ekran görüntüsü(gıf.) programları yüklüyoruz. Oyun mu oynuyoruz kendimizi ve kaçıranları hatıra görüntüsü almaktan başka birşey mi yapıyoruz anlamış değiliz.
Eski düzende ki gibi; 'Rehberlik' sistemini sonuna kadar loncam ve kendi adıma destekiyorum.
Saygılarımla.
cccBuraKccc
OLDS AND LEGENDS
Herkesin ortak sorunu olan bu konuda birkaç kelamda ben etmek istiyorum.
Topluluk duyurusu konusunda, kaçırma işlemleri hala devam etmekte kaçıran şahıslar resmen bizimle alay etmekte. ''Bugün 6 video oldu hala ceza almadım.'' ''Bugün 10 fotograf oldu.'' vs. vs.
Artık bilgisayarlarımıza video/ekran görüntüsü(gıf.) programları yüklüyoruz. Oyun mu oynuyoruz kendimizi ve kaçıranları hatıra görüntüsü almaktan başka birşey mi yapıyoruz anlamış değiliz.
Eski düzende ki gibi; 'Rehberlik' sistemini sonuna kadar loncam ve kendi adıma destekiyorum.
Saygılarımla.
cccBuraKccc
OLDS AND LEGENDS
Görünüşe aldanma; çünkü hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bugün seni yaşatan su, yarın seni boğabilir... - Hz. Mevlana
"Hitabette galip gelen, kelimeler değil; kelimelerin nasıl söylendiğidir."
"Hitabette galip gelen, kelimeler değil; kelimelerin nasıl söylendiğidir."
Merhaba,
Oyun ortamında haksız rekabete yol açacak, oyun düzenini bozacak, oyuncuların emeklerini hiçe sayacak hal ve hareketleri, elimizden geldiğince engellemeye çalışıyoruz. Gerekli durumlarda, ilgili kişinin yada kişilerin, olumsuz tavırlar içerisinde ki hallerini, video kaydı alarak gerekli birimlerimize gönderdiğiniz takdirde, ilgili içerik incelenip gerekli olan cezai işleme tabi tutacağımızdan emin olabilirsiniz. Bu tür olaylarda, kişilerle münakaşa ortamı oluşturmamanızı tavsiye eder, iyi oyunlar dileriz.
- İstanbul Kıyamet Vakti -
Oyun ortamında haksız rekabete yol açacak, oyun düzenini bozacak, oyuncuların emeklerini hiçe sayacak hal ve hareketleri, elimizden geldiğince engellemeye çalışıyoruz. Gerekli durumlarda, ilgili kişinin yada kişilerin, olumsuz tavırlar içerisinde ki hallerini, video kaydı alarak gerekli birimlerimize gönderdiğiniz takdirde, ilgili içerik incelenip gerekli olan cezai işleme tabi tutacağımızdan emin olabilirsiniz. Bu tür olaylarda, kişilerle münakaşa ortamı oluşturmamanızı tavsiye eder, iyi oyunlar dileriz.
- İstanbul Kıyamet Vakti -

- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Sadece Kendisini düşünen oyuncu profiliEnchantresS yazdı: ↑15 Nis 2018 15:07Şuan da olmak üzere güncel kaçırma işlemi yapan karakter oyunda videosu atılmış lakin adam gönül rahatlığı ile akşam için tanklarımı oraya hazırladım diyebiliyor ve güncel olarak da şuan Hakir´in arkasında grubun hareket etmesini bekliyor 1 saattir yaklaşıkLaRaCRoFT yazdı: ↑15 Nis 2018 13:08 Merhaba,
- İstanbul Kıyamet Vakti -bunlar için bu gönderiyi yazdım.
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
Valla hocam ben yönetimin yalancısıyım. Olabildiğimce yetkilisel bir cevap vermeye çalıştım. Bundan sonrası beni de aşmakta.Mustafaxbuken yazdı: ↑15 Nis 2018 15:14Sadece Kendisini düşünen oyuncu profiliEnchantresS yazdı: ↑15 Nis 2018 15:07Şuan da olmak üzere güncel kaçırma işlemi yapan karakter oyunda videosu atılmış lakin adam gönül rahatlığı ile akşam için tanklarımı oraya hazırladım diyebiliyor ve güncel olarak da şuan Hakir´in arkasında grubun hareket etmesini bekliyor 1 saattir yaklaşıkLaRaCRoFT yazdı: ↑15 Nis 2018 13:08 Merhaba,
- İstanbul Kıyamet Vakti -bunlar için bu gönderiyi yazdım.
Biz oyunda kaçırılma olayları oldugunda video attıgımızda bizimle dalga geçen yönetimin söyledikleri ''Bu durumu açık dünyanın zorluklarından biri olarak kabul ederek hazırlıklarınızı ona göre yapmanızı, gruplarınızdaki tank sayılarınızı arttırmanızı ve vereceğiniz çok öfkeli tepkilerden uzaklaşmanızı tavsiye ediyorum. Zira sadece bu nedenle, neredeyse oyunun türünü değiştirmemizi rica eden öneriler dahi geliyor, İKV bir MMORPG arkadaşlar, Karaköy ise herkese açık bir bölüm…" Bunları söyledikden sonra cezai işlem uygulanması komedi gibi bişey çevi gazı yanmasın
Şunuda belirtmek gerekirki oyunda 200-300 Kp hesabı olan insanlar var. Hangi birisini uzaklastırıcak ?