Öneri boss kaçırma videoları hk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Öneri boss kaçırma videoları hk

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Darkxfearless yazdı: 15 Nis 2018 05:55
Nedenben yazdı: 15 Nis 2018 05:53
Darkxfearless yazdı: 14 Nis 2018 22:50 KARAKÖY Giriş için görevler tekrar hol görevleri olacak GMLER 7 24 destek ticketlerine bakacakki (bakıyor zaten) kaçıranlar banlancak kasaçarları gaffar kesmeden saate gitmeden giremeğecek nalet yere
bu saatten sonra gorev zorunlulugu gelse nolurkı mılletın cogu carını attı karakoye
[DEVLER] Tüm oyuncuları Eminönüne işinlayabilir :blush: +1
Sadece Eminönü olsa iyi 😁😁
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Darkxfearless yazdı: 15 Nis 2018 05:55
Nedenben yazdı: 15 Nis 2018 05:53
Darkxfearless yazdı: 14 Nis 2018 22:50 KARAKÖY Giriş için görevler tekrar hol görevleri olacak GMLER 7 24 destek ticketlerine bakacakki (bakıyor zaten) kaçıranlar banlancak kasaçarları gaffar kesmeden saate gitmeden giremeğecek nalet yere
bu saatten sonra gorev zorunlulugu gelse nolurkı mılletın cogu carını attı karakoye
[DEVLER] Tüm oyuncuları Eminönüne işinlayabilir :blush: +1
Suçu olmayanı ışınlama hakları yok. Kafalarına göre de oyuna etki edemez Dev bile olsalar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Darkxfearless »

Ne alaka bu sistem geldikten sonra çemberlitaşın bir etkisi kalmadı adam çt hol görevi yapmadan 59 oluyor çar diziyor ? görevsiz bir şekilde
Resim
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Darkxfearless yazdı: 15 Nis 2018 14:04 Ne alaka bu sistem geldikten sonra çemberlitaşın bir etkisi kalmadı adam çt hol görevi yapmadan 59 oluyor çar diziyor ? görevsiz bir şekilde
Görevlere yardım eden ekip mi var oyunda? Boş boş yorumlar yapmasan diyorum. Yapanların tuzu kuru tabi, ya yapamayanlar ne olacak? O zaman görevlerini yapamayanlar oynamasın daha iyi. Niye bencillik yaparsınız onu da anlamış değilim. Boss kaçıranların tüm hesaplarını kalıcı olarak banlasalar bu sorunlar olmaz. Suçu olmayan adam da mı giremesin Karaköy'e? Bazen bu kafayla nasıl hayatta kaldığınıza şaşırmıyor değilim yani.
Resim
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Darkxfearless »

LaRaCRoFT yazdı: 15 Nis 2018 14:14
Darkxfearless yazdı: 15 Nis 2018 14:04 Ne alaka bu sistem geldikten sonra çemberlitaşın bir etkisi kalmadı adam çt hol görevi yapmadan 59 oluyor çar diziyor ? görevsiz bir şekilde
Görevlere yardım eden ekip mi var oyunda? Boş boş yorumlar yapmasan diyorum. Yapanların tuzu kuru tabi, ya yapamayanlar ne olacak? O zaman görevlerini yapamayanlar oynamasın daha iyi. Niye bencillik yaparsınız onu da anlamış değilim. Boss kaçıranların tüm hesaplarını kalıcı olarak banlasalar bu sorunlar olmaz. Suçu olmayan adam da mı giremesin Karaköy'e? Bazen bu kafayla nasıl hayatta kaldığınıza şaşırmıyor değilim yani.
İstanbulKıyametVakti Bir emek oyunu kardeşim . Suan bile nekadar saçmaladığının farkındasındır umarım
Resim
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Darkxfearless yazdı: 15 Nis 2018 15:29
LaRaCRoFT yazdı: 15 Nis 2018 14:14
İstanbulKıyametVakti Bir emek oyunu kardeşim . Suan bile nekadar saçmaladığının farkındasındır umarım
Haklısın diyor, geçiyorum. Yok yere tartışmaya girmem. İyi oyunlar.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön