Sevindirici haber
Re: Sevindirici haber
Yeni oyuncu gelse ne olacak hanginiz yardım edecek görevlere 3 haftadır migrat için klandan bölgeden yazıyorum hiç kimse yardım etmiyor geriden gelen oyuncuya yardım olmadan adam sıkılır bırakır yine değişen birşey olmaz. Yada bu konuda yönetimin birşeyler yapması lazım boss görevleri yada grup görevleri hakkında ciddi sıkıntı yaşanıyor karaköy dışındakilerde.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
.aLpaSLaNn yazdı: ↑15 Nis 2018 00:47 Yeni oyuncu gelse ne olacak hanginiz yardım edecek görevlere 3 haftadır migrat için klandan bölgeden yazıyorum hiç kimse yardım etmiyor geriden gelen oyuncuya yardım olmadan adam sıkılır bırakır yine değişen birşey olmaz. Yada bu konuda yönetimin birşeyler yapması lazım boss görevleri yada grup görevleri hakkında ciddi sıkıntı yaşanıyor karaköy dışındakilerde.
kedi
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
aLpaSLaNn yazdı: ↑15 Nis 2018 00:47 Yeni oyuncu gelse ne olacak hanginiz yardım edecek görevlere 3 haftadır migrat için klandan bölgeden yazıyorum hiç kimse yardım etmiyor geriden gelen oyuncuya yardım olmadan adam sıkılır bırakır yine değişen birşey olmaz. Yada bu konuda yönetimin birşeyler yapması lazım boss görevleri yada grup görevleri hakkında ciddi sıkıntı yaşanıyor karaköy dışındakilerde.
Tılsım teşkilat sunucularında elimden geldiğince yardım ederim
Ben de oyunu bu yüzden bıraktım zaten. Yardımlaşma falan tarihe karışmış. Gereksiz hırs yapan gereksiz insanlar mevcut oyunda. Daha da beter bir hâl alacak bu oyun. Rehber takımı oluşturulsun, görevlerini yapamayanlara yardım etsin dedik kimse oralı olmadı. Dev ve Gm mecbur mu senin görevlerine yardım etmeye dendi. O yüzden rehber takımı oluşturulmalıydı. Böyle bir ortamda ne kadar sağlıklı bir oyun oynayabilir insan bilemiyorum.aLpaSLaNn yazdı: ↑15 Nis 2018 00:47 Yeni oyuncu gelse ne olacak hanginiz yardım edecek görevlere 3 haftadır migrat için klandan bölgeden yazıyorum hiç kimse yardım etmiyor geriden gelen oyuncuya yardım olmadan adam sıkılır bırakır yine değişen birşey olmaz. Yada bu konuda yönetimin birşeyler yapması lazım boss görevleri yada grup görevleri hakkında ciddi sıkıntı yaşanıyor karaköy dışındakilerde.

Görev yapma?aLpaSLaNn yazdı: ↑15 Nis 2018 00:47 Yeni oyuncu gelse ne olacak hanginiz yardım edecek görevlere 3 haftadır migrat için klandan bölgeden yazıyorum hiç kimse yardım etmiyor geriden gelen oyuncuya yardım olmadan adam sıkılır bırakır yine değişen birşey olmaz. Yada bu konuda yönetimin birşeyler yapması lazım boss görevleri yada grup görevleri hakkında ciddi sıkıntı yaşanıyor karaköy dışındakilerde.
Anlamıyorum bu görev çılgınlığı nedir?
Sağlam bir loncaya gir yardım eden muhakkak olur.
Everything is about math just math
Senin mantığına göre oyunda oynanmaz. Arkadaşım oyun içerisinde görevler ile elde edilenler var değil mi? O zaman söyleseydin de görev koymasalardı oyuna.movie yazdı: ↑15 Nis 2018 13:31Görev yapma?aLpaSLaNn yazdı: ↑15 Nis 2018 00:47 Yeni oyuncu gelse ne olacak hanginiz yardım edecek görevlere 3 haftadır migrat için klandan bölgeden yazıyorum hiç kimse yardım etmiyor geriden gelen oyuncuya yardım olmadan adam sıkılır bırakır yine değişen birşey olmaz. Yada bu konuda yönetimin birşeyler yapması lazım boss görevleri yada grup görevleri hakkında ciddi sıkıntı yaşanıyor karaköy dışındakilerde.
Anlamıyorum bu görev çılgınlığı nedir?
Sağlam bir loncaya gir yardım eden muhakkak olur.
- 0000
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Daimi
Ondan bir şey çıkmaz, fazla şey etmeye gerek yok önemsiz
Anlık yaşa! 
Şeytan ayrıntıda gizli...
Şeytan ayrıntıda gizli...