Yazdığım bir şeyi doğru anlasanız şaşıracağım zaten. Neyse ne anlıyorsanız anlayın. İKV kanser oyuncu kitlesini pek umursamıyorum artık.noctiluca yazdı: ↑13 Nis 2018 15:42Senin yüzünden oyuncular azalıyor, tek basina oynarken kacirirsin bol bol bosslariNaudiR yazdı: ↑13 Nis 2018 02:15 Bana sadece birisi şunun mantıklı bir açıklamasını yapsın hatta bizzat Nihat abi bir açıklama yaparsa bu duruma sevinirim.
Oyunda bir loncam var ve X loncası ile rekabet içerisindeyiz ki tüm loncalar ve klanlar birbiri ile rekabet içerisindedir. Şimdi ben karşı klandaki ya da bu rekabet içerisinde olduğum loncaya patron kestirmek istemiyorum ve kesimlerine engel oluyorum. Bu noktada ne yapılacak? Sonuçta o patronu onların kesmesini ve eşya almasını istemiyorum. Bu olay sırf kesimlerine engel olmakla alakalı değil tamamen rekabete dayalı bir durum.
Nerull Kukacıda
Re: Nerull Kukacıda
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
İstemek zorunda mı? Bilmediğiniz kelimeleri kullanmayın, hainin kelime anlamını öğrenmen gerek! Oyun bu biri kessin istemiyorsam oraya gider canla başla öldürmeye çalışırım onları boss kaçırırım demiyorum gördüğüm yerde kırmızıyı keserim diyorum bunu kim karışabilir? Oyunun amacı zaten bu!BayTerapi yazdı: ↑13 Nis 2018 02:34Ama senin yapmak istediğin rekabet değil, hainlik gibi bir şey neden gelişmesini istemiyorsun.NaudiR yazdı: ↑13 Nis 2018 02:15 Bana sadece birisi şunun mantıklı bir açıklamasını yapsın hatta bizzat Nihat abi bir açıklama yaparsa bu duruma sevinirim.
Oyunda bir loncam var ve X loncası ile rekabet içerisindeyiz ki tüm loncalar ve klanlar birbiri ile rekabet içerisindedir. Şimdi ben karşı klandaki ya da bu rekabet içerisinde olduğum loncaya patron kestirmek istemiyorum ve kesimlerine engel oluyorum. Bu noktada ne yapılacak? Sonuçta o patronu onların kesmesini ve eşya almasını istemiyorum. Bu olay sırf kesimlerine engel olmakla alakalı değil tamamen rekabete dayalı bir durum.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Sakin olmakta fayda varmirkan1453 yazdı: ↑13 Nis 2018 17:25İstemek zorunda mı? Bilmediğiniz kelimeleri kullanmayın, hainin kelime anlamını öğrenmen gerek! Oyun bu biri kessin istemiyorsam oraya gider canla başla öldürmeye çalışırım onları boss kaçırırım demiyorum gördüğüm yerde kırmızıyı keserim diyorum bunu kim karışabilir? Oyunun amacı zaten bu!BayTerapi yazdı: ↑13 Nis 2018 02:34Ama senin yapmak istediğin rekabet değil, hainlik gibi bir şey neden gelişmesini istemiyorsun.NaudiR yazdı: ↑13 Nis 2018 02:15 Bana sadece birisi şunun mantıklı bir açıklamasını yapsın hatta bizzat Nihat abi bir açıklama yaparsa bu duruma sevinirim.
kedi
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Sakin ol sampiyon, buyur serinletsinmirkan1453 yazdı: ↑13 Nis 2018 17:25İstemek zorunda mı? Bilmediğiniz kelimeleri kullanmayın, hainin kelime anlamını öğrenmen gerek! Oyun bu biri kessin istemiyorsam oraya gider canla başla öldürmeye çalışırım onları boss kaçırırım demiyorum gördüğüm yerde kırmızıyı keserim diyorum bunu kim karışabilir? Oyunun amacı zaten bu!BayTerapi yazdı: ↑13 Nis 2018 02:34Ama senin yapmak istediğin rekabet değil, hainlik gibi bir şey neden gelişmesini istemiyorsun.NaudiR yazdı: ↑13 Nis 2018 02:15 Bana sadece birisi şunun mantıklı bir açıklamasını yapsın hatta bizzat Nihat abi bir açıklama yaparsa bu duruma sevinirim.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Boss kaciranlari burdan sevgilerimle saygılarımla kucaklıyorum onları . Nerull tam olayın üstüne gelmiş şimdi banlamistir bir de üstüne, ani müdahale mangası gibi adam