Gözden kaçan detay
Gözden kaçan detay
Bugün ayı’ma dikkat ettiğimde 49 seviye olduğunu gördüm ben 59 seviyeyim daha önce 49 seviye olmadan dikkat ettiniz mi derseniz hayır etmedim. Ya da sizinde mi öyle?
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Re: Gözden kaçan detay
Ayinda problem var.Heralde ayının gücü bitmiş
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Yardımcılarda bir seviye artışı olmamış. Bununla beraber loncalar da 49 seviyededir. Belki düzeltilir.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Kardeşim tecrübe puanı kasarken ayını çıkardın mi? Hayır. Kendi kendine mi kasilsin hayvancağız?
ArcheAge mi sandın bu oyunu hacı?turkoxHAMSTER yazdı: ↑13 Nis 2018 21:35 Kardeşim tecrübe puanı kasarken ayını çıkardın mi? Hayır. Kendi kendine mi kasilsin hayvancağız?

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Hacı 2 dk ciddiye alma da esprinin tadını çıkarsın milletLaRaCRoFT yazdı: ↑13 Nis 2018 21:54ArcheAge mi sandın bu oyunu hacı?turkoxHAMSTER yazdı: ↑13 Nis 2018 21:35 Kardeşim tecrübe puanı kasarken ayını çıkardın mi? Hayır. Kendi kendine mi kasilsin hayvancağız?Orada binekleri ve petleri kendin kasmak zorundasın kasmak zorundasın ama İKV'nde böyle bir şeye rast gelmedim ben şahsen. Karakter kaç seviyedeyse, yardımcı da o seviyede çıkar.
Gerçek sandım bir an ne yapayım?turkoxHAMSTER yazdı: ↑13 Nis 2018 22:04Hacı 2 dk ciddiye alma da esprinin tadını çıkarsın milletLaRaCRoFT yazdı: ↑13 Nis 2018 21:54ArcheAge mi sandın bu oyunu hacı?turkoxHAMSTER yazdı: ↑13 Nis 2018 21:35 Kardeşim tecrübe puanı kasarken ayını çıkardın mi? Hayır. Kendi kendine mi kasilsin hayvancağız?Orada binekleri ve petleri kendin kasmak zorundasın kasmak zorundasın ama İKV'nde böyle bir şeye rast gelmedim ben şahsen. Karakter kaç seviyedeyse, yardımcı da o seviyede çıkar.
![]()

- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Ayiyi holde kas