Radyo kaydı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ghoul
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Radyo kaydı

Mesaj gönderen ghoul »

Mart ayinda yapilan yayini birkac gun icinde yukleyez dediler. Nisan oldu nisan. İtiraf et kayda almadin demi yonetici efendii. Nerull sende ekibine ceki duzen ver artik. Senli benli konusuyorum diye alinma seni yakin goruyoruz kendimize. Hadi eyv.
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Yalan

Mesaj gönderen benibanladilar »

aynen bende o gün projeyle uğraşıyordum.youtube'a gelsede dinlesem diye bekliyorum o günden ber ama yok gelmedi.
youtube'da gelicek demiş ama geldiği yok.afrasiyab sobee ekibini örnek alıyor kendine herhalde.3 aya gelir. :unamused:
Kullanıcı avatarı
ghoul
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ghoul »

Güncel
Kullanıcı avatarı
ghoul
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ghoul »

12 Nisan oldu hala tık yok. Çok çalışıyorlar çook. :unamused:
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

ghoul yazdı: 07 Nis 2018 01:23 Mart ayinda yapilan yayini birkac gun icinde yukleyez dediler. Nisan oldu nisan. İtiraf et kayda almadin demi yonetici efendii. Nerull sende ekibine ceki duzen ver artik. Senli benli konusuyorum diye alinma seni yakin goruyoruz kendimize. Hadi eyv.
Bu ne sinir ghoul, sakin ol lütfen. :relaxed: Mart ayı yayın kaydını aldım, fakat gerçekten son bir kaç haftadır çok yoğun bir süreç içerisindeyim/içerisindeyiz. Bir aksilik olmazsa bu haftasonu kaydı temizleyip, revize edip YouTube kanalına yükleyecek ve forum üzerinden de sizlerle paylaşacağım. Sinirinin radyoya olan sevginden ve ilginden kaynaklandığını biliyorum, desteğin için teşekkürler. Sağlıcakla kal. :relaxed:
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön