Oyunu biraktik ama bu forumu birakamadim
Oyunun İlk Asası :)
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyunun İlk Asası :)
öncelikle hayirli olsun.Lakin halley asanin ve betada dusen asalarin tasarimlarini gordukten sonra oyunu birakmamin dogru bir karar oldugunu bir kez daha gordum.
Lothbrokş
Lodos muhafızlarının elindeki silaha benziyor.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
O Halley kuyruklu yıldız takımı olan Halley hocam, lütfen.MaHKuMII yazdı: ↑10 Nis 2018 19:14Asaya yediğimiz halleyin ismini verirsen kendisi de anca öyle bir şey olurdepositorr yazdı: ↑10 Nis 2018 18:57 O ne kadar da tipsiz bir asa öyle. Tırpana benziyor. Bu karaköy eşyalarını çizenin hayal gücüne ne diyeyim ben. Sıfır hayal gücü resmen.![]()
Hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
Bu nasıl büyücü asası yahu
Güle güle kullan bu arada.
Güle güle kullan bu arada.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- depositorr
- Salgın Koruyucusu
Bizi aydınlattınız çok sağolunRetaliation yazdı: ↑10 Nis 2018 20:38O Halley kuyruklu yıldız takımı olan Halley hocam, lütfen.MaHKuMII yazdı: ↑10 Nis 2018 19:14Asaya yediğimiz halleyin ismini verirsen kendisi de anca öyle bir şey olurdepositorr yazdı: ↑10 Nis 2018 18:57 O ne kadar da tipsiz bir asa öyle. Tırpana benziyor. Bu karaköy eşyalarını çizenin hayal gücüne ne diyeyim ben. Sıfır hayal gücü resmen.![]()
Hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
- FranklinRichards
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanmak nasip olsun.
Bu ne rezalet bir asadır böyle
oyuna acilen şaheser eşyalar getirilmelidir. Bi çemberlitaş itemlerine bakın bide şu nadidelere kusucam birazdan 
- depositorr
- Salgın Koruyucusu
Aynen öyle hadi bölgeyi yapamadınız bari itemlerin dış görünüşlerini düzgün bişey yapın çemberlitaş itemlerini özleyeceğim şaheser eşya getirilmesi ümidiyle artık