Bu açıklama nerede dostum.SonunaKadar yazdı: ↑10 Nis 2018 11:14 Nerull diye biri açıklama yapmış arkadaşlar bir önceki konuların birinde dalga geçer gibi bir cevap vermiş ve sonunda yeni ındirimler olur diye gülücük atmış okumadınız mı ??
İŞLEM BAŞARISIZ!!!
Re: İŞLEM BAŞARISIZ!!!
Başka bir site meselesi doğru mu cidden ? Konusu falan var mı yada ne söylediler. Ben konu açtığımda kaldırmışlardı. Bir sitede satış mevcut ama stok yok, maille adamlara ulaştım ama sobee ekibine ulaşamıyoruz bize akçe sağlamıyorlar dedi. Ardından ikvye mail attım onlarda tek yasal satış yeri playstoredir dedi. Ama zamanında o kod vermedikleri siteye biraz kod vermişler ve satış yapılmış. Anlayamadım durumu yani. Bu kadar insan para verip akçe çekmek istiyor ama alamıyor ben böyle saçma bir olay görmedim. 500 akçem eksik ve tam 4 gündür mor asamı parlatmaya uğraşıyorum. Aynı anda 1000+500 akçe sepete konulmadığından önce 1000 çektim (ve bu sepet olayıda hayatımda gördüğüm en saçma şey) ve bunları mobil ödemeden yapabildim. Ardından 500 çekmeye çalıştım alışveriş sınırı uyarısı geldi, 3 gündür de çekemiyorum

- Markzuncher
- FareAdam Düşmanı

şuan çekilebiliyor mu akçe ?Rasenganm yazdı: ↑10 Nis 2018 15:03Başka bir site meselesi doğru mu cidden ? Konusu falan var mı yada ne söylediler. Ben konu açtığımda kaldırmışlardı. Bir sitede satış mevcut ama stok yok, maille adamlara ulaştım ama sobee ekibine ulaşamıyoruz bize akçe sağlamıyorlar dedi. Ardından ikvye mail attım onlarda tek yasal satış yeri playstoredir dedi. Ama zamanında o kod vermedikleri siteye biraz kod vermişler ve satış yapılmış. Anlayamadım durumu yani. Bu kadar insan para verip akçe çekmek istiyor ama alamıyor ben böyle saçma bir olay görmedim. 500 akçem eksik ve tam 4 gündür mor asamı parlatmaya uğraşıyorum. Aynı anda 1000+500 akçe sepete konulmadığından önce 1000 çektim (ve bu sepet olayıda hayatımda gördüğüm en saçma şey) ve bunları mobil ödemeden yapabildim. Ardından 500 çekmeye çalıştım alışveriş sınırı uyarısı geldi, 3 gündür de çekemiyorum![]()
-
PerfectStorm
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
5 farklı kredi kartı denedik sorunlar kartta degil aptal playstorede turktelekomdabesiktasask yazdı: ↑10 Nis 2018 12:03 İndirimin 6. gününde bir tane 5500 bir tane de çt kutu çektim. ( Kredi kartı ile )
Aslında sorun dediğiniz bazen kullanılmaya çalışılan kredi kartlarında da olabiliyor. İp limit aşımında olabiliyor.( Umarım biliyorsunuzdur. Limit aşımı hesap üzeri değil kullanmış olduğunuz TTNET hesap numarası üzerinden değerlendiriliyor.)
Mobil sorunlu ona bir şey diyemem.
- Markzuncher
- FareAdam Düşmanı

sorun hala devam ediyor yaniPerfectStorm yazdı: ↑10 Nis 2018 15:085 farklı kredi kartı denedik sorunlar kartta degil aptal playstorede turktelekomdabesiktasask yazdı: ↑10 Nis 2018 12:03 İndirimin 6. gününde bir tane 5500 bir tane de çt kutu çektim. ( Kredi kartı ile )
Aslında sorun dediğiniz bazen kullanılmaya çalışılan kredi kartlarında da olabiliyor. İp limit aşımında olabiliyor.( Umarım biliyorsunuzdur. Limit aşımı hesap üzeri değil kullanmış olduğunuz TTNET hesap numarası üzerinden değerlendiriliyor.)
-
PerfectStorm
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
indirim bittikten sonra alanlar olmuş yani anlayacagın düzenbazlık peşindeler bende boykot ediyorum almıyorum sizde almayında oyun kendine çeki düzen versinMarkzuncher yazdı: ↑10 Nis 2018 15:09sorun hala devam ediyor yaniPerfectStorm yazdı: ↑10 Nis 2018 15:085 farklı kredi kartı denedik sorunlar kartta degil aptal playstorede turktelekomdabesiktasask yazdı: ↑10 Nis 2018 12:03 İndirimin 6. gününde bir tane 5500 bir tane de çt kutu çektim. ( Kredi kartı ile )
-
SonunaKadar
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
AN İTİBARİ İLE ipe diye genel etkilesimdeki başlığı inceleyin göreceksiniz arkadaşlarSeven yazdı: ↑10 Nis 2018 14:22Bu açıklama nerede dostum.SonunaKadar yazdı: ↑10 Nis 2018 11:14 Nerull diye biri açıklama yapmış arkadaşlar bir önceki konuların birinde dalga geçer gibi bir cevap vermiş ve sonunda yeni ındirimler olur diye gülücük atmış okumadınız mı ??
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Eğer her defasında wifi* ile bağlanıp çekmeye çalışıyorsanız onu değiştirip telefonunuzdan bağlanıp çekmeye çalışın (örn.)PerfectStorm yazdı: ↑10 Nis 2018 15:085 farklı kredi kartı denedik sorunlar kartta degil aptal playstorede turktelekomdabesiktasask yazdı: ↑10 Nis 2018 12:03 İndirimin 6. gününde bir tane 5500 bir tane de çt kutu çektim. ( Kredi kartı ile )
Yani sorun yok demiyorum sadece sizin tarafınızdan sorun teşkil edebilecek şeyleri ortadan kaldırıp ondan sonra tekrar bakın diyorum.

Ahi evran bu yönde bir çalışma olduğunu hızlı destekde dile getirdi.Rasenganm yazdı: ↑10 Nis 2018 15:03Başka bir site meselesi doğru mu cidden ? Konusu falan var mı yada ne söylediler. Ben konu açtığımda kaldırmışlardı. Bir sitede satış mevcut ama stok yok, maille adamlara ulaştım ama sobee ekibine ulaşamıyoruz bize akçe sağlamıyorlar dedi. Ardından ikvye mail attım onlarda tek yasal satış yeri playstoredir dedi. Ama zamanında o kod vermedikleri siteye biraz kod vermişler ve satış yapılmış. Anlayamadım durumu yani. Bu kadar insan para verip akçe çekmek istiyor ama alamıyor ben böyle saçma bir olay görmedim. 500 akçem eksik ve tam 4 gündür mor asamı parlatmaya uğraşıyorum. Aynı anda 1000+500 akçe sepete konulmadığından önce 1000 çektim (ve bu sepet olayıda hayatımda gördüğüm en saçma şey) ve bunları mobil ödemeden yapabildim. Ardından 500 çekmeye çalıştım alışveriş sınırı uyarısı geldi, 3 gündür de çekemiyorum![]()