Karakter Aktarımında Sorun
- 
				AhmedBY
 - İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Şehr İ İstanbul

Karakter Aktarımında Sorun
IxCLoSeRxI adlı karakterimi dün saat 16 da aktarma talebinde bulundum işlem yapılmış gözüküyordu ama işlem geri alınmış ve akçe iadesi yapılmamış. Akçe hareketlerimde hala işlem gözüküyor ‘2995 değerinde sunucu aktarımı’ bir tür bug hatası var ilgilenin şununla desteğe yazdım bekliyorum... iyi forumlar

- MaHKuMII
 - Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: A. H. H

Re: Karakter Aktarımında Sorun
Buna forumdan çözüm bulamazsın. Desteğe mesaj atman lazım.

- MaHKuMII
 - Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: A. H. H

Bu tür durumlarda hemen cevap vermeleri lazım. Niye böyle bir ilgilenmemezlik yapıyorlar ki onu da anlamış değilim. Geçen gün adam eşya iade isteği için mesaj atmis destek formuna, ama 6 aydir kimse dönüş yapmamış daha . Sanırım sistemde büyük bir sıkıntı var ya da artık eskisi gibi geri dönüşler yapılmıyor . Yapılıyorsa da toplu olarak yapılıyor diye düşünüyorum. Bu bir eksiklik mi yoksa ilgilenmemezlik mi onu bir türlü anlayamadım işte sorun burda...
- 
				Motiejunas
 - Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Lodos

Aktarım iptal olduysa 2995 akçe iade edilmez "ürünlerim" kısmında sunucu aktarımı ürünün hala bulunur.Tekrar aktarmayı dene eğer ürünlerim kısmında ürün bulunmuyorsa desteğe mesaj atabilirsin.Aktarım gerçekleşmez ise ürün korunuyor kaybolmuyor.