dalga geciyor birde gülüyor milleti saf yerine koyuyor hala peki bu sıkıntılar varken neden ortada yokdunuz ? diyorki satmamak için yapmayız dıyorsun ? onda skntı yok ucuza satmamak için olabilirmi ?Nerull yazdı: ↑09 Nis 2018 17:47 Herkese Merhaba,
Playstore tarafında yaşanan ödeme problemin yönelik forumda açılan konularda bazı oyuncularımızın, bu durumun kasti olarak oluşturulduğuna dair mesajlar görmek üzücü. Hangi şirket, hele kampanya başlatıldığı bir dönemde ürününün satılmasını engellemek için uğraşır?
Haftasonu gelen bildirimler üzerine ödeme platformuna konuyu yönlendirdik, ancak çözüme ulaşamadı. Kampanyanın tam da son gününe denk gelmiş olması maalesef kötü oldu. Süreyi uzatamadık fakat merak etmeyin Playstore ile ortak kampanyalarımız devam edecek.
Ek olarak daha önce de belirttiğimiz üzere alternatif bir ödeme platformu eklemek üzere çalışmalar sürüyor.![]()
AN İTİBARİ İLE
-
SonunaKadar
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonuna Kadar
Re: AN İTİBARİ İLE
*Sonuna Kadar Loncası* Beyazköşk
Bossları kaçırmaya çalışanlar, bossların menzilinden çıksalar da bosslar kendi menzillerinden çıkmayacaklar. Kendi menzilleri içerisindeki oyunculara saldırmaya devam edecekler. Bunun başka alternatifi yok yani.Nerull yazdı: ↑09 Nis 2018 19:25Konuyla ilgili GM arkadaşlarımın verdiği cevaplar yeterli diye düşünüyorum.MobilSorun78 yazdı: ↑09 Nis 2018 17:54
Neden sürekli para konularında yanıt veriyorsunuz ? Adamlar boss kaçırılıyor yazmaktan kanser oldu kanser. Paraya bu kadar önem vermeyin bir avuç oyuncunuz kaldı zaten.
Oyunda her sunucuda her şef ile savaşıldığında 7/24 müdahale edemeyiz. Bunun yerine çözüm odaklı bazı düzenlemeler üzerinde zaten çalışıyoruz. Her ne kadar bu işi art niyetli olarak yapan kişilere hala anlam veremesek de![]()

- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Kabaca paint ile çizdim direkt olarak sizin görmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.Nerull yazdı: ↑09 Nis 2018 19:25Konuyla ilgili GM arkadaşlarımın verdiği cevaplar yeterli diye düşünüyorum.MobilSorun78 yazdı: ↑09 Nis 2018 17:54
Neden sürekli para konularında yanıt veriyorsunuz ? Adamlar boss kaçırılıyor yazmaktan kanser oldu kanser. Paraya bu kadar önem vermeyin bir avuç oyuncunuz kaldı zaten.
Oyunda her sunucuda her şef ile savaşıldığında 7/24 müdahale edemeyiz. Bunun yerine çözüm odaklı bazı düzenlemeler üzerinde zaten çalışıyoruz. Her ne kadar bu işi art niyetli olarak yapan kişilere hala anlam veremesek de![]()

Bu şekilde bir mekan, bu mekanı karaköy sığnak koridorlarını kopyalayarak yapabilirsiniz, her koridorda fanatik, fanatik ustalar koyarak bir yol yapıp her koridorun sonuna bir bossu koyabilir ve 6 kişinin kesebileceği kısa sürede ulaşılabilecek bir grup bölgesi dizayn edemez misiniz ?
Üzerinde calisiyorlarsa bir 15 yila hal olur merak etmeyin.
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
1 aydır üzerinde çalıştığınız çözüm yolu uzaklaştırmak mı? Bunun üzerine nara yeteneğine bir düzenleme yapılamaz mı?Nerull yazdı: ↑09 Nis 2018 19:25Konuyla ilgili GM arkadaşlarımın verdiği cevaplar yeterli diye düşünüyorum.MobilSorun78 yazdı: ↑09 Nis 2018 17:54