Grup bölgesi getirilebilirmi ?
- CaRPeDieMII
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: A T A
Re: Grup bölgesi getirilebilirmi ?
Biraz zaman geçtikten sonra yeni eklenti geleceğine inanıyorum
[*]IıICaRPeDieMIıI CaRPeDieMII SİNCE 2010 A T A[/b]
Yeni grup bölgesi mi
geri gelenlerin gitmesini istemezler heralde
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
49 levelden hemen sonra migrat sığınak geldi . 8 9 ay sonra da sığınak çemberlitaş geldi zatenCaRPeDieMII yazdı: ↑09 Nis 2018 10:04 Biraz zaman geçtikten sonra yeni eklenti geleceğine inanıyorum
- Markzuncher
- FareAdam Düşmanı
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Grup bolgesinde yoldaki slotlari kesecegime 20 defa kacirilan bossu kesmeyi denerim daha iyi.

-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Yıl olmus 2018 oyunu bitiren grup bolgesini hala isteyenler var abv 
Grup bölgelerinin olayını sadece slot kesmek olarak görüyorsunuz. en azından çemberlitaşta bir taktik koordinasyon olayı vardı burda ortalık yere koyulmuş boss ları kesmeye çalışıyoruz birde defalarca kaçırılıyor. Ayrıca bireysel bir oyuncu olsanız dahi yine boss kesimlerinde gruplara girmeniz gerekecek sen gruba alınmıyorsan karaköyü çt si farketmez
Ya arkadaş grup bölgeleri geldiğinde yönetimi topa tuttular çok net hatırlıyorum o dönemi yok 6 kişiyle bu kadar zor boss mu kesilir, yok item akdarılmaması ne kadar saçma oyunda item alıp satamayacak mıyız vs. vs. vs. şimdide gelen bölgede grup bölgesi istiyorlar. Ben hiç bir zaman karışmadım. Oyuncular yönetmemeli oyunu, koyulan kural neyse o kuralda oynayacaksın. Boss kaçırılıyor muşta, sıra gelmiyor muşta oyunu kuralına göre oynayacaksın. Mücadele edeceksin. Öyle olmuyorsa İKV gibi MMORPG (strateji) oyunu oynamanın hiç bir anlamı yok. Gidin Super Mario oynayın, şimdi yenisi çıktı Mario Runvolky16 yazdı: ↑09 Nis 2018 01:00 Bunca zaman grup bölgelerinde rahatca boss kesmeye alışmış bir ikv oyuncusu ve oyuncuları olarak karaköyde item düşürmek için adeta acı çekiyoruz üstüne birde bosslar kaçırılıyor sizce yönetim bu olaylara bir kulak verip bossları grup bölgelerine alabilirmi herkes açısından çok daha iyi olurdu yine şu an çemberlitaş sığınak migrat tamamen çöp olmuş vaziyette hiç bir önemi yok siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? iyi forumlar dilerim.
- SARRAFIII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yni Bir yüz
Gelmesin.Daha zor ulaşılan (örnek:Karakürk) boss yapabilirler.Hatta kolye yüzük felan düşecekse hiç bir türlü gelmesin.