o Suçlu ama
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
o Suçlu ama
Boss keserken 1 oldu tamam 2 oldu hadi neyse 5 kere 40 canın altında boss kaçırdın ve artık bi yerden sonra dayanamayıp Ailevi değerlerine sahip çıkmak istiyorsan düzgün dur yazdım ve sus yedim ? Nasıl bir adalet sistemi bu ?
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: o Suçlu ama
Oyuncu hata kullanımı altında herkesi rahatsız ettikleri halde süs veya Ban yemiyorlar. Biz laf hakaret edince hemen susturuluyoruz. Bir şey anlamadım yani. Neden böyle bir vukuata dur denilmiyorBoludanoyuncu yazdı: ↑08 Nis 2018 19:14 Boss keserken 1 oldu tamam 2 oldu hadi neyse 5 kere 40 canın altında boss kaçırdın ve artık bi yerden sonra dayanamayıp Ailevi değerlerine sahip çıkmak istiyorsan düzgün dur yazdım ve sus yedim ? Nasıl bir adalet sistemi bu ?
- kral243416
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: CAMPION LEAGUE
Yanılmıyorsam sadece konuşmaları görebiliyor yetkililer, o an orada yaşanan olmak değil.
-
PerfectStorm
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
bunu yapanlara başka karaktere girip dümdüz gidin başkasından anlamazlar
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Küfür ederek hata yapıyorsun. Bak bana benim veya loncamdan birinin bosu kaçırılmış mı ? Kaçıramazlar! Neden ? Çünkü anne babasına, doğmamış çocuğuna eşine öyle beddualar ediyoruz ki helallik isteyip gidiyorlar ve susturulma sebebi de değil.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI