Küfür eden, akçe satan, karakter satan bunlardan ötürü hiç şikayet ettiğiniz arkadaşınız oldu mu ?
Ettikten sonra vicdan azabı çektiniz mi ?
Ya da o konuşamıyor iken içinizden kıs kıs güldünüz mü ?
Siz Hiç Arkadaşınızı Şikayet Ettiniz Mi ?
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Siz Hiç Arkadaşınızı Şikayet Ettiniz Mi ?
Arkadaşın anlamını bilen birisi arkadaşına bunu yapmaz.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Zamanında karakterime bir arkadaşımı sokmuştum, o arkadaş da benim karakterimden başka bir arkadaş ile makarasina küfürlü konuşmuş. Diğer arkadaş bir yerden sonra sinirlenip karakteri şikayet etmişti. Sonuç olarak benim karakter sus yemişti 
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
Altıüstü bi oyun , et gitsin . Biraz siz eğlenin o konuşamıyorken .
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Düşmanımı bile şikayet etmem şahsen. Oyunun ceza sistemimi yeterli bulmuyorum çünkü. Örneğin: Anne kadar kutsal bir varlığa edilen hakaretin cezası susturulma mı olmalı ? Annem beni 9 ay karnında taşıdı aylarca emzirdi uykusuz kaldı. Kansızın teki gelip anneme küfür ediyor. Annem ne yaptı da o küfürü hak etti ? Tekrar soruyorum bunun cezası sizce susturulma mı olmalı ? Bilsem ki 999 ban yiyecek sabah akşam şikayet ederim.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Sanal ortamı bu kadar ciddiye almak yanlışyun1010 yazdı: ↑07 Nis 2018 16:35 Düşmanımı bile şikayet etmem şahsen. Oyunun ceza sistemimi yeterli bulmuyorum çünkü. Örneğin: Anne kadar kutsal bir varlığa edilen hakaretin cezası susturulma mı olmalı ? Annem beni 9 ay karnında taşıdı aylarca emzirdi uykusuz kaldı. Kansızın teki gelip anneme küfür ediyor. Annem ne yaptı da o küfürü hak etti ? Tekrar soruyorum bunun cezası sizce susturulma mı olmalı ? Bilsem ki 999 ban yiyecek sabah akşam şikayet ederim.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
ismetkonuc yazdı: ↑08 Nis 2018 06:06Sanal ortamı bu kadar ciddiye almak yanlışyun1010 yazdı: ↑07 Nis 2018 16:35 Düşmanımı bile şikayet etmem şahsen. Oyunun ceza sistemimi yeterli bulmuyorum çünkü. Örneğin: Anne kadar kutsal bir varlığa edilen hakaretin cezası susturulma mı olmalı ? Annem beni 9 ay karnında taşıdı aylarca emzirdi uykusuz kaldı. Kansızın teki gelip anneme küfür ediyor. Annem ne yaptı da o küfürü hak etti ? Tekrar soruyorum bunun cezası sizce susturulma mı olmalı ? Bilsem ki 999 ban yiyecek sabah akşam şikayet ederim.
Ciddiye alinabilir ama 999 gun ban da fazla hocam 3 gun susturma yerine 3 gun oyuna erişim saglayamama olabilir belki
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
Hay ben niye ağzımı açtım ya ? Üç gün susturma yedim bugün , mutlu musunuz ?Cankurtarann yazdı: ↑07 Nis 2018 16:26 Altıüstü bi oyun , et gitsin . Biraz siz eğlenin o konuşamıyorken .