seni ısırmak için :mrgreen:Tremexhaqan yazdı:kanka neden avatarını köpek yapıosun x]morukkelleci yazdı:niye benim ismim len :mrgreen:
ஐ◄███▓▒░░Merandan Teşkilata░░▒▓███►ஐ
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ஐ◄███▓▒░░Merandan Teşkilata░░▒▓███►ஐ
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
s!e kanka x]morukkelleci yazdı:seni ısırmak için :mrgreen:Tremexhaqan yazdı:kanka neden avatarını köpek yapıosun x]morukkelleci yazdı:niye benim ismim len :mrgreen:
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
bana fantezi yaptırma burda sus len
elveda gençler kendinize iyi bakın forumda son mesajım olabilir bu ben yokken dağılmazsınız inşallah
bugün oyuna girerim gene son bir kez sizin için inşallah sizde oyunda olursunz
1-2 haftalığına gidiyorum demişdim ama oyunu bırakıyorum hepiniz ayrı bi telden çalıyosunuz o varsa ben yokum cinsinden
arada rahatsız ederim laf atmak için merak etmeyin tekrar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun son kez görüşmek üzere hoşçakalın
bugün oyuna girerim gene son bir kez sizin için inşallah sizde oyunda olursunz
1-2 haftalığına gidiyorum demişdim ama oyunu bırakıyorum hepiniz ayrı bi telden çalıyosunuz o varsa ben yokum cinsinden
arada rahatsız ederim laf atmak için merak etmeyin tekrar kendinize iyi bakın Allaha emanet olun son kez görüşmek üzere hoşçakalın

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
nereye gidiyon lan sen otur oturduğun yerde valla kırarım kemiklerini senin dalgana geldik zaten buraya silerim çarımı o olur sonunda
geliriz oyunumuzu oynarız diyoduk ama herkes ayrı bir alemde bi ben giriyorum doğru düzgün tek başıma napıcam ben bu koskaca ve sıkıcı oyunda sizler için giriyodum ben sizde o varsa ben yokum şu varsa ben yokum diyosunuz napıyım ben hep arada kalan oluyorum o yüzden daha fazla oyunda durmamın anlamı yok deidğim gibi son kez giricme bugün bida belki girerim belki girmem

- FArkxVar
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Burak Adamı Uyuz Etme Otur Oturduğun Yerde Ayrıca Ayrı Telden Çalmıyoruz biz... xD
Aynı Telden Çalıyoruz...
ayrı telden çalıyoruz naptık lan ?.. Bi örnek Ver
Başkan Fln Demem Basarım küfürü hee..
Yemedi Galiba Lonca Başkanı olmak.. Kaç Sen kaç..
Teşkilat Dışında Bi sunucuya girdiğini Duyarsam-Görürsem
Zehir ederim sana O sunucuyu..Bu bir tehdittir..
Uyz Etme 1 en fazla 2 Hafta sonra Oyuuna Gir
O kadar...
Konu kapandı..
------------/---------
Aynı Telden Çalıyoruz...
ayrı telden çalıyoruz naptık lan ?.. Bi örnek Ver
Başkan Fln Demem Basarım küfürü hee..
Yemedi Galiba Lonca Başkanı olmak.. Kaç Sen kaç..
Teşkilat Dışında Bi sunucuya girdiğini Duyarsam-Görürsem
Zehir ederim sana O sunucuyu..Bu bir tehdittir..
Uyz Etme 1 en fazla 2 Hafta sonra Oyuuna Gir
O kadar...
Konu kapandı..
------------/---------
--------------DUMANİST-------------
.........ıılllllıı....Kill For You....ıılllllıı........
----------------------------------------
o varsa ben yokum lafını tek ben söyledim diğerlreinin suçu yok ve halada diyorum o varsa ben yokum nedeninmide gayet iyi biliyosunMORDuMan yazdı:geliriz oyunumuzu oynarız diyoduk ama herkes ayrı bir alemde bi ben giriyorum doğru düzgün tek başıma napıcam ben bu koskaca ve sıkıcı oyunda sizler için giriyodum ben sizde o varsa ben yokum şu varsa ben yokum diyosunuz napıyım ben hep arada kalan oluyorum o yüzden daha fazla oyunda durmamın anlamı yok deidğim gibi son kez giricme bugün bida belki girerim belki girmem
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
mert kırarım dediyse kırar bnce otur oturduğun yerdexDmorukkelleci yazdı:nereye gidiyon lan sen otur oturduğun yerde valla kırarım kemiklerini senin dalgana geldik zaten buraya silerim çarımı o olur sonunda
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
- FArkxVar
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Loncayı kurmamk için bahane aramayın...
Amq Geldik Teşkilata .
Zaten Bn lonca İçin Gelmemiştim .
Bazı ufaklıklar
Ben Varsam Loncada Olmayacakmış xD
oy oy oy xD
s1k1m1N loncası...
Ne halt yerseniz yiyin xD
Çokta s1kimde
Mert Sen hariç xD
Burak = Lonca kurmak İçin Geldi Adam Gibi oynamak için geldi.. 2 haftada Kararıdnan Döndü Tırstı..Ama bi yerdede haklı Bu kadroyla Biras zor lonca olunur Herkez Birini bahane dderek loncaya girmem diosa ohoooo [ İnsanlığına lafım yok ]
ferdi= yorum yapmıycam
Şu an nie tılsımda bilmiom Sözde burda olcaktı Lonca kasma işlemleri fln öle diolardı....
Esra= Sözüm yok..
Funi = Naptığı Hiç Belli Değil.. Oyunda 1 Kere gördüm.. j.Aliyi zor bulan biri Loncayı Nerden Anlar.. ? Girdiği Loncaların Alayından Çıkarılmış veya çıkmış bilmiom.. [ İnsanlığı iyi hatta süper Ama oyunda bnm için 0 ]
Semih = daha Yeni Tanıştık Delikanlı Biri ama şansılık daha yeniydi ve lonca battı..
Hakan = Kendisine acaip derecede uyuz olurum.. Başka bi sözüm yok... [ uyuz olduğum halde aynı loncadayız buda bni çekemeyen o ufaklığa kapaktır..]
MERT = en Güvendiğim İnsan.. harbi Delikanlı . Adı gibi mert .... FAzla Söze gerek yok..
Ve Ben
AndreiXşifa = lonca Kurmak Gibi Bi fikrim yoktu en baştan beri
Ben kübra arkadaşımın isteğiyle geldim Teşkilata ......
Şimdi Bu kadro Teşkilatı Bırakcak Ama Ben Söz Vermiştim.. Teşkilatı bırakmıycam...
Hade hayırlısı...
Amq Geldik Teşkilata .
Zaten Bn lonca İçin Gelmemiştim .
Bazı ufaklıklar
Ben Varsam Loncada Olmayacakmış xD
oy oy oy xD
s1k1m1N loncası...
Ne halt yerseniz yiyin xD
Çokta s1kimde
Mert Sen hariç xD
Burak = Lonca kurmak İçin Geldi Adam Gibi oynamak için geldi.. 2 haftada Kararıdnan Döndü Tırstı..Ama bi yerdede haklı Bu kadroyla Biras zor lonca olunur Herkez Birini bahane dderek loncaya girmem diosa ohoooo [ İnsanlığına lafım yok ]
ferdi= yorum yapmıycam
Esra= Sözüm yok..
Funi = Naptığı Hiç Belli Değil.. Oyunda 1 Kere gördüm.. j.Aliyi zor bulan biri Loncayı Nerden Anlar.. ? Girdiği Loncaların Alayından Çıkarılmış veya çıkmış bilmiom.. [ İnsanlığı iyi hatta süper Ama oyunda bnm için 0 ]
Semih = daha Yeni Tanıştık Delikanlı Biri ama şansılık daha yeniydi ve lonca battı..
Hakan = Kendisine acaip derecede uyuz olurum.. Başka bi sözüm yok... [ uyuz olduğum halde aynı loncadayız buda bni çekemeyen o ufaklığa kapaktır..]
MERT = en Güvendiğim İnsan.. harbi Delikanlı . Adı gibi mert .... FAzla Söze gerek yok..
Ve Ben
AndreiXşifa = lonca Kurmak Gibi Bi fikrim yoktu en baştan beri
Ben kübra arkadaşımın isteğiyle geldim Teşkilata ......
Şimdi Bu kadro Teşkilatı Bırakcak Ama Ben Söz Vermiştim.. Teşkilatı bırakmıycam...
Hade hayırlısı...
--------------DUMANİST-------------